- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kızlarrr benim kocişşş akşama seni yemeğe götürüyümmi dedi bende ayaklarım ağrıdığı için başka zaman gidelim dedim. acaba tamam aşkım gidelimmi deseydim :26:
kız napıyım ayaklarım cok agrıyo üstüne basamıyom bide burda hava cok kapalı. daha güzel kendimi daha iyi hissettiğim bi gün olsun istedim kötümü ettim:26:al işte ben iki gündür ne anlatıyorum sen ne diyosun kocana
sağol jasmincimmmm görcez bakalım henüz bugünle ilgili hiç bi cümle gelmedi kendisindenAdıge doğum gunun kutlu oldun canım.
İnsallah esın seni uyandırır bugun de birşeyler yapar:)
kız fırsat bu fırsat gitsene işte sonra adam hiç götürmez hee nasıl olsa bizim hanım dışarı çıkmayı sevmiyor ohh bee der yayar kendini bak diyim ben sanakızlarrr benim kocişşş akşama seni yemeğe götürüyümmi dedi bende ayaklarım ağrıdığı için başka zaman gidelim dedim. acaba tamam aşkım gidelimmi deseydim :26:
kızlar ben çıkıyorum bı arkadaşım doğum yapmıştı bebek gormeye gıdıcemm bebek 8 aylık dogdu epeyde hastanede kaldı 1 ay oldu doğalı bakalım nasıl bır kız akşama görüşürüzzz çok konuşmayın bişey kaçırmayayım:.1:
evde yemeğin varsa no problem yoksa bence geri ara deki dışarıda yiyelim
sorma canım ama o da bize arkadaşlarını getirmeye kalkınca deli oluyorumm evimin düzeni bozulmasın istiyorum ben
oğlun bu kızı alıcam Ana ben diye dikilsin karşına da görürüm ben seni
kız napıyım ayaklarım cok agrıyo üstüne basamıyom bide burda hava cok kapalı. daha güzel kendimi daha iyi hissettiğim bi gün olsun istedim kötümü ettim:26:
evde yemek yok gidip yemek yapıcam kendim kaşındım hee hazır dışarda yemek varken
evde yemek yok gidip yemek yapıcam kendim kaşındım hee hazır dışarda yemek varken
ya sonuçta kendi annelerimiz değil elbet bi yerden açık veriyolarr bizi sinir edecekk
ahh ahh bu oğlanlar analarını hiçe sayıyolarrr
kız fırsat bu fırsat gitsene işte sonra adam hiç götürmez hee nasıl olsa bizim hanım dışarı çıkmayı sevmiyor ohh bee der yayar kendini bak diyim ben sana
o biraz zor canım ben oku oku bitiremedim nihayet son syfaya geldim ama atlaya atlaya sayfaları anca bitirdim
serap sen aç kalmazsın ben sana diyimmm
hemen eşini ara kuzu ayaklarım çok ağrıyo evde de yemek yok biz en iyisi dıaşrıda yiyelim de...
benimki de der bi kereeeyok cnm öyle bişey dıyemez haftaya gideriz dedim. ben kendimi iyi hissedince derim dışarda yiyelim diye tamam der benim kocişsürekli yaptıgım sey çünkü evde yemek yok cnm bişey yapmak istemıyo derim oda hemen dışarda yiyelim aşkım der seviyom kocişkomu
yok cnm öyle bişey dıyemez haftaya gideriz dedim. ben kendimi iyi hissedince derim dışarda yiyelim diye tamam der benim kocişsürekli yaptıgım sey çünkü evde yemek yok cnm bişey yapmak istemıyo derim oda hemen dışarda yiyelim aşkım der seviyom kocişkomu
oğlanlar kendi annelerine bile ilgisiz oluyolar ilerde. ama kızlarr kendimizden pay biçelim hangimiz annemizi her gün aramıyo
ben kayınvalidemi oğlundan çok arıyorum vallahayırlı evlat olsunlar inş. hepsi
valla ben canlısını izledim canım doğumun işte o yırtılan yerlerde ben tuhaf oldum...ay neyse kapatalım bu konuyu no stres no problem gelsin kuzular yola gelir herşey herhalde...makine işini de canım ben sürekli kullanmayacağım için kararma olmaz herhalde..doğumdan sonra tekrar ağdaya dönerim...
corbam var oturdugum yerde dolma doldurcam salatayıda kociş yapsın hehehekoştur dur o zaman bu akşam yemek yapıcam diyee
hemen eşini ara kuzu ayaklarım çok ağrıyo evde de yemek yok biz en iyisi dıaşrıda yiyelim de...
kocamın babası çok küçükken vefat etmiş annesine çok düşkün ama yinede bi ana kız ilişkisi olamaz öyle valla hayırlı evlat olsunlar ana babayı sokağa atanlardan olmasınlar
serap sen aç kalmazsın ben sana diyimmmiki dk da aklına bişey geliyo
bende ilk hamıle kaldıgımda izledim bida izleyemem diye ciddende izlenmıyor.
haklısın valla kapatalım o an gelişsin herşey inş.
bende 2 kullandım bariz kararma oldu ama gebeliktende olabilir tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?