Sanırım bende ekim annesi olacağım :) çarşamba doktora gideceğim dualarınızı eksik etmeyin kızlar :)
Kızlar pembe akıntım var ne demek bu?:18:
Akıntın yoğun mu ?
benim de 29 aralık canım.kesenin boyutu ne kadar dedi?
selam arkadaşlar, ismim mümine, 2009 haziranda tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu.kızım kardeş istiyor, yeniden tüp bebek denesek mi derken Allahım gerek bırakmadan tekrar nasip etti şükür.bugün idrar testi yaptım pozitif, ardından hemen beta hcg baktırım 259 geldi, SAT ım 14 ocak yani 2013 ekim annesi olucam inşallah, henüz geçmişe bakıp kimler var göremedim ama şimdiden tanuştığıma memnun oldum.bu arada radyoloji uzmanıyım arada aklınıza takılan danışacağınız şeyler olursa da yanıtlamaya çalışırım.görüşmek üzere
kızlar ya sizde de oldu mu hiççç tam karnın alt kısmında yani rahim kısmında böyle pıt pıt diye seğirme, biraz önce oldu bi hoş oldum ve ayrıca da korktum noluyo acaba içerde:18::18:
Cnm listevarda esas kazenden devralıp yapılmalı inatçıkeçi arkadaşımız ayarlıyodu ona söylersek alsın sayfayı yada kim üstlenmek isterse:)
Kızlar pembe akıntım var ne demek bu?:18:
merhabalar. doktora gitmek için erken mi, karından görünür mü falan diye düşünürken pazar akşamı kanamam oldu. önce çamaşırıma kırmızı gelmiş kahverengi devam ediyordu. önceki düşüğümde de böyle olmuştu. telaşla acile gittik. doktor karından ultrasonla baktı keseyi gördü çok şükür 9.7 mm ama kanama düşük tehlikesidir dedi. 2 gün hastanede yattım. progestan verdi günde 3 tane. kanamam o akşam kesildi şükür. b hcg istedi ben 7000 beklerken 6100 çıktı. sabah tekrar istedi 6300 çıktı. ertesi sabah tekrar istedi 6500 çıktı. çok yavaş ilerliyor. doktor da kan değerin artıyor ama önemli olan kesenin görünümü dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. rapor verdi evde yatıyorum şimdi. inşallah sağlıklı gelişir dua edin arkadaşlar tekrar düşük yapmak istemiyorum
selam arkadaşlar, ismim mümine, 2009 haziranda tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu.kızım kardeş istiyor, yeniden tüp bebek denesek mi derken Allahım gerek bırakmadan tekrar nasip etti şükür.bugün idrar testi yaptım pozitif, ardından hemen beta hcg baktırım 259 geldi, SAT ım 14 ocak yani 2013 ekim annesi olucam inşallah, henüz geçmişe bakıp kimler var göremedim ama şimdiden tanuştığıma memnun oldum.bu arada radyoloji uzmanıyım arada aklınıza takılan danışacağınız şeyler olursa da yanıtlamaya çalışırım.görüşmek üzere
Merhaba Hanımlar...
2012 Ekim annelerindendim bende ve şimdi sayfanızı gördüm,,sizler gibi bizde geçen yıl bu zamanlarda aynı heyecanı yaşıyorduk arkadaşlarımla...
Cicilerimizi paylaşırdık, bebeklerimizin odalarını ve doğum hikayelerimizi çok güzel ve bir o kadar da özel günlerdi...
Burada gerçekten çok güzel dostluklar oluyor bizler hala görüşüyoruz ve bebeklerimizi beraber büyütüyoruz...
Sizlerde inş. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularınızı kollarınıza alırsınız...
Bebekleriniz şimdiden hayırlı olsun...
sık sık değil ama her lavaboya gittiğimde aynı
asude cimmmm
ayyy valla bende ağlıyorummm geçen sene 13 şubatta yani yarın öğrencem tanemiii burayı görünce çok duygulandım şimdiiii hüngür hüngürrr:2::2::2: allah hepinize sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi Büyüklerimiz hep söylerdi anne olunca anlayacaksın beni diye hakikaten biz 2012 Ekim anneleri olarak anne olunca anladık annelerimizi....
kızlar doktordan geldim önce ultrasonla baktı kese görünmedi ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi
sonra kan tahlili yapıldı 925 çıktı haftaya tekrar çağırdı
hamile olduğumu eşime söylemedim bende alışamadım daha hakkımızda hayırlısı..
benimde bugun oldu bel agrim fena :26:
off bende gidiyorum cuma ama cuma da gelmez hee
kan fln vercez ya acmi gitmek gerekli acaba ya ben sormayi unuttum :26: bide oglen 12 de cagirdi o zamana kadar ac duramam herhalde :26:
merhabalar. doktora gitmek için erken mi, karından görünür mü falan diye düşünürken pazar akşamı kanamam oldu. önce çamaşırıma kırmızı gelmiş kahverengi devam ediyordu. önceki düşüğümde de böyle olmuştu. telaşla acile gittik. doktor karından ultrasonla baktı keseyi gördü çok şükür 9.7 mm ama kanama düşük tehlikesidir dedi. 2 gün hastanede yattım. progestan verdi günde 3 tane. kanamam o akşam kesildi şükür. b hcg istedi ben 7000 beklerken 6100 çıktı. sabah tekrar istedi 6300 çıktı. ertesi sabah tekrar istedi 6500 çıktı. çok yavaş ilerliyor. doktor da kan değerin artıyor ama önemli olan kesenin görünümü dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. rapor verdi evde yatıyorum şimdi. inşallah sağlıklı gelişir dua edin arkadaşlar tekrar düşük yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?