2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam arkadaşlar, ismim mümine, 2009 haziranda tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu.kızım kardeş istiyor, yeniden tüp bebek denesek mi derken Allahım gerek bırakmadan tekrar nasip etti şükür.bugün idrar testi yaptım pozitif, ardından hemen beta hcg baktırım 259 geldi, SAT ım 14 ocak yani 2013 ekim annesi olucam inşallah, henüz geçmişe bakıp kimler var göremedim ama şimdiden tanuştığıma memnun oldum.bu arada radyoloji uzmanıyım arada aklınıza takılan danışacağınız şeyler olursa da yanıtlamaya çalışırım.görüşmek üzere

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar ya sizde de oldu mu hiççç tam karnın alt kısmında yani rahim kısmında böyle pıt pıt diye seğirme, biraz önce oldu bi hoş oldum ve ayrıca da korktum noluyo acaba içerde:18::18:

bende çok sık oluyo hatta önceki sayfalardada yazmıştım sanırım hem rahme iyice yerleşiyo ve rahim büyüyo... çünkü bu sıralar bebek hızlı gelişiyo:)

Cnm listevarda esas kazenden devralıp yapılmalı inatçıkeçi arkadaşımız ayarlıyodu ona söylersek alsın sayfayı yada kim üstlenmek isterse:)

Merhaba
Lütfen benden konuyu biri devir alabilir mi ? 2013 Kasım Anneleri beni bekliyor.....

Tablonuzu yapmaya geç kalmışsınız ...

merhabalar. doktora gitmek için erken mi, karından görünür mü falan diye düşünürken pazar akşamı kanamam oldu. önce çamaşırıma kırmızı gelmiş kahverengi devam ediyordu. önceki düşüğümde de böyle olmuştu. telaşla acile gittik. doktor karından ultrasonla baktı keseyi gördü çok şükür 9.7 mm ama kanama düşük tehlikesidir dedi. 2 gün hastanede yattım. progestan verdi günde 3 tane. kanamam o akşam kesildi şükür. b hcg istedi ben 7000 beklerken 6100 çıktı. sabah tekrar istedi 6300 çıktı. ertesi sabah tekrar istedi 6500 çıktı. çok yavaş ilerliyor. doktor da kan değerin artıyor ama önemli olan kesenin görünümü dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. rapor verdi evde yatıyorum şimdi. inşallah sağlıklı gelişir dua edin arkadaşlar tekrar düşük yapmak istemiyorum

Ben örnek bir tablo koydum .... Artık şimdi sırada kim gönüllü :)

canım geçmiş olsun.. dualarımız seninle.. tüm anne adaylarına..

tutunuyor.. tutunmaya çalışıyor. sen de annesi olarak ona pozitif enerji vermelisin, üzülme endişelenme ki o da üzülmesin.. gerilmesin. inşallah sağlıklı gelişirler büyürler.. hepimizin isteği bu.

kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz teyzoşları... sabah doktor amcamıza gittik... b hcg ölçüldü.. ve 2246 çıktı,adetimin üstünden 5 gün falan geçti sanırsam.... yani 4+4 olduk bugün sanırım.. sizce nası değerimiz? dr. maşallah çok güzel yükselmiş dedi.. yarın belki keseyi görürüz dedi ama ben cuma geleyim dedim tamam olur dedi.. çünkü git gel yapmak istemiyorum.. cuma gideyim kesin olsun... tam 5 haftalık olmuş olcaz o gün...
yani ben de cumayı bekleyenlerdenim.........

hayırlı olsun :)) benimde 2010 ekim doğumlu bir kızım var

Merhaba Hanımlar...
2012 Ekim annelerindendim bende ve şimdi sayfanızı gördüm,,sizler gibi bizde geçen yıl bu zamanlarda aynı heyecanı yaşıyorduk arkadaşlarımla...
Cicilerimizi paylaşırdık, bebeklerimizin odalarını ve doğum hikayelerimizi çok güzel ve bir o kadar da özel günlerdi...

Burada gerçekten çok güzel dostluklar oluyor bizler hala görüşüyoruz ve bebeklerimizi beraber büyütüyoruz...
Sizlerde inş. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularınızı kollarınıza alırsınız...

Bebekleriniz şimdiden hayırlı olsun...

asude cimmmm

ayyy valla bende ağlıyorummm geçen sene 13 şubatta yani yarın öğrencem tanemiii burayı görünce çok duygulandım şimdiiii hüngür hüngürrr:2::2::2: allah hepinize sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi Büyüklerimiz hep söylerdi anne olunca anlayacaksın beni diye hakikaten biz 2012 Ekim anneleri olarak anne olunca anladık annelerimizi....

şimdi burdaki hanımlarda 2014 annelerini ziyaret edecek seneye inş. onlara yazacaklar bizim gibi bu güzel geçirdikleri günleri

cok iyi ,neden eşine söylemedin sürprizmi yapacaksın

benimde bugun oldu bel agrim fena :26:

bugun benimde felakett her agrı geldiginde wcye kosuyorum kanama filan oldu sanıyorum

off bende gidiyorum cuma ama cuma da gelmez hee

kan fln vercez ya acmi gitmek gerekli acaba ya ben sormayi unuttum :26: bide oglen 12 de cagirdi o zamana kadar ac duramam herhalde :26:

yok canım tok olacaksın

cok gecmiş olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…