2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

o zaman eve sipariş verin gelsin ne sen yorul ne de yemek yapma zorunda kal

valla kuzu menü hazır masraf yapmayım o paraya dışarı iki kere çıkarım haha

tşk canımm:107:

Serapcim epilasyon aletiyle üstler oluyor da alt kısımlarını nasıl hallediyorsun?

merhaba kızlar ben çok az girip konulara fransız kalıp yazmadan çıkıyorum genelde :)vaktiim olmuyo şimdi fırsat bulmuşum biraz takılayım dedim
ya ben dün gece feci duygusallaştım ufff uzun süre uykuya dalamadım benm nasişp olursa ikinci sezeryanım olucak ve aklımda hep ameliyat sonrası uyanma halim vs. o an yaşadığım ağrıları bile yeniden yaşadım resmen eşime dedim ben korkuyorum diye oda beni teseelli etmeye çalılşıyo garibim gecenin bi vakti sonra birden ağlamaya başladım bukezde ben oğlumu bırakıp ameliyata gidicem o bensiz uymaz ağlar hadiii bu seferde paşamı düşünüp ağladım şimdi kafam kazan gibi bide kızlar size bişi sorcam bnm karnım çok aşağıda sizinde öylemi ya sipsivri aşağı doğru bi göbiş

kızlaaarrrrrrr slm nasılsınız bakalım bebıslerıız nasıl göbüşler bayagı buyudu demı kocaman olduk domınık cumhurıyetlerı gıbı kocaman olduk kızım hıc durmuyor artık çantalar hazırmı neler koydunuz yada neler koyacagız ıcıne ben daha hıc baslamadınm ya

üzme kendini canım herşey yolunda gider bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
benimki de aşağıda canım ve çok sivri arkadan bakan anlamıo hamiş olduğumu ama önden baya sivri basket topu koymuşsun sanki

bende hiç başlamadım ama bayramdan sonra hazırlıklara koyulmam lazım...

Guzel bilgiler... teşekkürler

ayna karşısında canım valla ağdadan daha basit geldi bana...

İyi bari. Ben hamileliğin basından beti jilet vurdum iyice sert oldu kıllar. Epilasyon aleti bile acıtir simdi.

slm cnm çok şükür iim oğluşlarımla:)bnmkide hiç durmuyo ya hatta düşünüyorum bu çocuk hiç uyumuyomu die sizinde bukadar çok hareketlimi hepsine maaşallah ben çok genişlemedim cnm ya sanırım kız bebişlerde anne daha çok genişliyo erkeklerde öne doğru ilerliyosun:):)
çanta olayı daha hiç bişi yapmadım ben yıkama ütüleme hazırlama sanırım ağustos sonunda yaparım çok fazla bişide almıyorum kuzuma zaten abisinden kalanlar yeter:)sağlıkla gelsinler inş

Guzel bilgiler... teşekkürler

İyi bari. Ben hamileliğin basından beti jilet vurdum iyice sert oldu kıllar. Epilasyon aleti bile acıtir simdi.

hiç jilet denemedim canım zaten tek tük kalmıştı nerdeyse...bayağı azalmıştı..doğumdan sonra tekrar ağdaya döncez inşallah...

aynen canım aynen

cnm doğum günün kutlu olsun hayırlı güzel senlere inş sevdiklerinle birlikte

inş inş cnm işte bilmiyorum anlık psikoloji demekki Rabbim veriyo kolaylığını geldi geçti bak hele bebeğimi kucağıma verdiklerinde o an ağrımın kaybolduğunu hissettim resmen geçti hatta hemşire ağrı kesici vurayımmı dediğinde hayır demiştim ama sonra vurdurdum dayanamadım o ayrı:) yani Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun bir haftalık bi sğreç sonra herşey düzeliyo inş ameliyat sonrası.

bende bende arkadan hiç bi fark yok ne basen ne bişi önde top yutmuş havası:)

sağol canımmm nerelerdesin gözükmüyosun ne zamaandır

amin canım inşallah kolay doğumlar yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…