slm cnm çok şükür iim oğluşlarımla:)bnmkide hiç durmuyo ya hatta düşünüyorum bu çocuk hiç uyumuyomu die sizinde bukadar çok hareketlimi hepsine maaşallahben çok genişlemedim cnm ya sanırım kız bebişlerde anne daha çok genişliyo erkeklerde öne doğru ilerliyosun:):)
çanta olayı daha hiç bişi yapmadım ben yıkama ütüleme hazırlama sanırım ağustos sonunda yaparım çok fazla bişide almıyorum kuzuma zaten abisinden kalanlar yeter:)sağlıkla gelsinler inş
evde okadar yoğun geçiyoki cnm oğluma tuvaleti alıştırmaya çalışıyorum çokkkkkkkk zor bi süreçmiiş söylerlerdi hepte bukadr tahmin etmiyodum :)inş öğrenir .
Sıcaktan acayip uykum geldi...
istanbul bugün serinn
bura yine fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
çok sağol kuzucummm ne güzel bi pasta bu hadi parti de yapalımmmmyavrularrr ben geldımmm napıyonuz gecmısın okuyamadımm ne kacırdımm bana ozet gecın bırınızEki Görüntüle 758803
adigeeee mutlu yıllar dogum gunun kutlu olsun canım
bura yine fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
hoşgeldin canımmm ayy bana bişeyler oluyo diyip kaçsaydın ya aradaçok yoruldum, toplantıya girdik giriş o giriş ya, çıktık hadi topla yığılan işleri falan derken saati 4 yaptımbu ne biçim iş, hiç hoşuma gitmedi bugün, muhabbettende uzak kaldım, ayyy çok uyuz oldum şimdi neler konuşulmuş neler
çok yoruldum, toplantıya girdik giriş o giriş ya, çıktık hadi topla yığılan işleri falan derken saati 4 yaptımbu ne biçim iş, hiç hoşuma gitmedi bugün, muhabbettende uzak kaldım, ayyy çok uyuz oldum şimdi neler konuşulmuş neler
akdenize yakın diye sizin orası yanıyorr
çok sağol kuzucummm ne güzel bi pasta bu hadi parti de yapalımmmm
senin memleket nire serap hocam
hoşgeldin canımmm ayy bana bişeyler oluyo diyip kaçsaydın ya arada
git yat biraz canım bebişler olunca fırsat bulamicaz fırsatını bulmuşken git yatSıcaktan acayip uykum geldi...
çok yoruldum, toplantıya girdik giriş o giriş ya, çıktık hadi topla yığılan işleri falan derken saati 4 yaptımbu ne biçim iş, hiç hoşuma gitmedi bugün, muhabbettende uzak kaldım, ayyy çok uyuz oldum şimdi neler konuşulmuş neler
pardon canım yaa nasıl unuttum seni ve dondurmaları :26:gel maraşa gelllllllllllllll dondurmaya gellllllllllllllll
istanbul bugün serinn
çok sağol kuzucummm ne güzel bi pasta bu hadi parti de yapalımmmm
senin memleket nire serap hocam
hoşgeldin canımmm ayy bana bişeyler oluyo diyip kaçsaydın ya arada
hayret çıktığımdan beri iki sayfa ilerlemiş ben de şimdi sayfalar uçmuştur dedim ama az dedikodu yapmışsınız tebrikler...ben de gittim odamın camlarını sildim perdelerini yıkayıp astım kociş gelmeden yapim dedim gizli gizli iş yapıyorum yaa sanki ayıp birşey yapıyormuş gibi hissediyorum kızıyor iş yapmama
git yat biraz canım bebişler olunca fırsat bulamicaz fırsatını bulmuşken git yat
ah canım bebim dedikodudan geri kaldın ama sen hemen yakalarsın şimdi muhabbeti o kabiliyet var sende
linacım ya senmiydin nick değiştiren arkadaş mahsumlu bi nickin mi vardı ben bu aralar çok karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?