Merhaba
Lütfen benden konuyu biri devir alabilir mi ? 2013 Kasım Anneleri beni bekliyor.....
Tablonuzu yapmaya geç kalmışsınız ...
şimdi burdaki hanımlarda 2014 annelerini ziyaret edecek seneye inş. onlara yazacaklar bizim gibi bu güzel geçirdikleri günleri
kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz teyzoşları... sabah doktor amcamıza gittik... b hcg ölçüldü.. ve 2246 çıktı,adetimin üstünden 5 gün falan geçti sanırsam.... yani 4+4 olduk bugün sanırım.. sizce nası değerimiz? dr. maşallah çok güzel yükselmiş dedi.. yarın belki keseyi görürüz dedi ama ben cuma geleyim dedim tamam olur dedi.. çünkü git gel yapmak istemiyorum.. cuma gideyim kesin olsun... tam 5 haftalık olmuş olcaz o gün...
yani ben de cumayı bekleyenlerdenim.........
slm kizlar bebeleriniz hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insAllah
bende eger hamis kalirsam 29 ekimde tahmini dogum Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insAllah bnmde haftaya sali belli olur
Merhaba kızlar,bende hamileliğimi yeni öğrendim fakat kaç haftalık olduğu henüz belli değil,10 gün sonra göreceğiz keseyi inşaAllah.Sanırım ekimde doğum yapacağım kısmetse:)Bu arada evlilik yıldönümümüzde ekimde,Bize güzel bir hediye olacak inşaAllah
MaşaAllah canım değerin çok güzel.Bende 10 gün sonra gideceğim kesemizi görmeye inşaAllah:)
teşekkürler cnm . kese 5 haftalıkken görülür mü acaba.. cuma gitsemmi yoksa az daha beklesemmi?
kimse bana cevap vermiyo
teşekkürler cnm . kese 5 haftalıkken görülür mü acaba.. cuma gitsemmi yoksa az daha beklesemmi?
Ben alabilirim tablomuza yaptık biz.
Merhaba kızlar,bende hamileliğimi yeni öğrendim fakat kaç haftalık olduğu henüz belli değil,10 gün sonra göreceğiz keseyi inşaAllah.Sanırım ekimde doğum yapacağım kısmetse:)Bu arada evlilik yıldönümümüzde ekimde,Bize güzel bir hediye olacak inşaAllah
canım suanda 4+3 sün galiba .benim ilk gebeligimde 4+4 te vajinal ultrasonla ancak görülebilmişti.bence cuma günü görürsün
ama 6 haftayı beklesen kalp atısınıda büyük ihtimal duyarsın.
satlarımızda aynıymış 1 gün var aramızda ben haftaya degil diger hafta gidicem
selam arkadaşlar, ismim mümine, 2009 haziranda tüp bebek yöntemiyle bir kızım oldu.kızım kardeş istiyor, yeniden tüp bebek denesek mi derken Allahım gerek bırakmadan tekrar nasip etti şükür.bugün idrar testi yaptım pozitif, ardından hemen beta hcg baktırım 259 geldi, SAT ım 14 ocak yani 2013 ekim annesi olucam inşallah, henüz geçmişe bakıp kimler var göremedim ama şimdiden tanuştığıma memnun oldum.bu arada radyoloji uzmanıyım arada aklınıza takılan danışacağınız şeyler olursa da yanıtlamaya çalışırım.görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?