2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
şimdi burdaki hanımlarda 2014 annelerini ziyaret edecek seneye inş. onlara yazacaklar bizim gibi bu güzel geçirdikleri günleri

Sonra da bu günlerini anıp anıp duygulanacaklarr :) Kızlar her anın tadını çıkarın.. O mide bulantıları nekadar zor olsa da, onun bile tadını çıkarın. Öyle güzel günler ki bunlar... Sonra bebeklerinize sevgiyle anlatacaksınız hepsini. Allah sağ salim yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin. Allah kurtarsın hepinizi :)

Merhaba kızlar,bende hamileliğimi yeni öğrendim fakat kaç haftalık olduğu henüz belli değil,10 gün sonra göreceğiz keseyi inşaAllah.Sanırım ekimde doğum yapacağım kısmetse:)Bu arada evlilik yıldönümümüzde ekimde,Bize güzel bir hediye olacak inşaAllah

MaşaAllah canım değerin çok güzel.Bende 10 gün sonra gideceğim kesemizi görmeye inşaAllah:)

hayırlı olsun araıza hoşgeldin. İnşaallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi

canm bişey sorcam sen dün betahcg baktırmışmıydın benm bugün 2172 çıktı yarın gideceğiz ya dr a pıt pıtlarını göremem herhalde canm ben ama olsun yinede..

kimse bana cevap vermiyo

teşekkürler cnm . kese 5 haftalıkken görülür mü acaba.. cuma gitsemmi yoksa az daha beklesemmi?

canım suanda 4+3 sün galiba .benim ilk gebeligimde 4+4 te vajinal ultrasonla ancak görülebilmişti.bence cuma günü görürsün
ama 6 haftayı beklesen kalp atısınıda büyük ihtimal duyarsın.
satlarımızda aynıymış 1 gün var aramızda ben haftaya degil diger hafta gidicem

arkadaşlar bu bulantılar ne zaman başlıyor tam olarak acaba ben 6. hafta içindeyim çok şükür bulantı falan yok inşallah olmaz da çünkü kpss'ye hazırlanıyorum
tek sıkıntı çok acıkıyorum normalde çok iştahlı çabuk acıkan biri değilim ama şimdi yemekten 2 saat sonra acayip kazınma başlıyor kendimi zor tutuyorum valla çünkü hamilelikte fazla kilo istemiyorum
bu acıkmaları bastıracak tavsiyeniz varsa sevinirim

aaa ben de ekimde evlenmiştim 2.5 yıl oldu benim

kızlarr ben geldim nasılsınızzz.. kan tahlillerimi aldım bugün hepsi ii cıktı bakalım yarın dr umuz ne dicek.... sizler nasılsınız melekleriniz nasıll...

evet cnm yaklaşık aynıymışız..bugün 4+4 görünüyoruz...

ceylin87 sen de mi ekim annesisin çok sevindim senle ovülasyon topiğinde konuşmuştuk hatırladın mı

MERHABA MÜMİNE.hayırlı olsun bende 2011 mayısta tüp bebek yöntemiyle anne oldum.ve şimdide kendiliğinden hamile kaldım.Allah bu bebeklerimizide hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar su an bronsit olduğumdan fazla giremiyorum yatıyorum.bi kac gun icinde listemizi guncelleyip ilk sayfaya koyucum.bana dua edin bebeğime bisey olmasın.bi sürü ilac ve serum kullanıyorum hamile oldugumu biliyorlar ama.atesim 38.9 larda sürekli soğuk suya giriyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…