- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydın kuzularrrr
Günaydın kıslarrrr, erkencisizin bugün
Günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi
günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların???
dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzz
cullucanım günaydınnapıyo yakışıklı oğlun ve tabii ki sen
tekrardan günaydınlarrrr
hareketler en üst seviyede bizde, gerinmeler, çekiştirmeler sürüyogünaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi
günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların???
dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzz
cullucanım günaydınnapıyo yakışıklı oğlun ve tabii ki sen
hoşgeldnz cnmmmm
hoşbuldukkkkkk nasılsınız ?
iiz cnm çok şükür kıpır kıpırız o hareket ettikçe ben rahatlıyorum doktor kontrolümüz gecikti biraz bu hafta gidicez inş 4 hafta oldu oğluş büyümüştür inş sağlıkla siz nasılsınız senin kızın olcaktı dimi cnm maaşallah kızları süsleyip püsleyip büyütceksiniz
hareketler en üst seviyede bizde, gerinmeler, çekiştirmeler sürüyoçok şükür yok bi yaramazlık, internette avize kaplayan yer arıyorum bulamıyorum sinir oldum, bebişin odasına avize kaplattırcam perdenin aynı kumaşından bakalım aramaya devam
Asıl haberler sende canımcım, iyisin gördüğüm kadarıyla, bir mutuluk var
çookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamıııgünaydın dünürüm biz iyiyiz çok şükür cuma oldu ya mutluyuz siz nasılsınız nasıl geçti dün akşam
sağlıklı olsunlar da canım aileden eğitimlerini alıcaklar zaten inş.iiler çok şükür cnm :)içeri dışarı gayettt harekeli çok şükür siz nasılsınız fıstık kızınlaa bende kız annesi olmak isterdim ama nasip değilmiş napalım hayırlı evlat olsunlar hepsi öenmli olan o
o da olur bunlar da olur
hareketler en üst seviyede bizde, gerinmeler, çekiştirmeler sürüyoçok şükür yok bi yaramazlık, internette avize kaplayan yer arıyorum bulamıyorum sinir oldum, bebişin odasına avize kaplattırcam perdenin aynı kumaşından bakalım aramaya devam
Asıl haberler sende canımcım, iyisin gördüğüm kadarıyla, bir mutuluk var
adig_eeeeee keyifler nasıl kız?
çookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamıııayrıntıları toptan altta anlatayım dur
sağlıklı olsunlar da canım aileden eğitimlerini alıcaklar zaten inş.
o da olur bunlar da olur
Eki Görüntüle 759229 Eki Görüntüle 759230
kızzlaarrr kocacım isteyince yapabiliyomuş demek ki gazı da biraz yiyince eli mahkumdu gerçi
neyse rez. yaptırmış önceden sürekli gittiği güzel bi yermiş ben de çok beğendim güzel bi iftar yaptık. arabaya binince arka koltuktymış hayrreeett ben onu nasıl görmedim çiçeğimi de verdi
yerin dibine geçtim yaniiiineyse güzel geçti, yedik içtik çiçeğimizi aldık, hediyemiz için de avm ye gittik ama kapanmak üzereydi o bu akşama kaldı. hediye konusunda zorlamıcam artık adam benszi kendine bile üst baş alamıyo ondan mucize beklememeye karar verdim
güzeldi yani ben de koca gece canım benim diye mıncıkladım durdum:26::123::127:
günaydın kızlar..
günaydınlar herkese....
çookkk güzel geçtiiiii seviyorum ben bu adamıııayrıntıları toptan altta anlatayım dur
sağlıklı olsunlar da canım aileden eğitimlerini alıcaklar zaten inş.
o da olur bunlar da olur
Eki Görüntüle 759229 Eki Görüntüle 759230
kızzlaarrr kocacım isteyince yapabiliyomuş demek ki gazı da biraz yiyince eli mahkumdu gerçi
neyse rez. yaptırmış önceden sürekli gittiği güzel bi yermiş ben de çok beğendim güzel bi iftar yaptık. arabaya binince arka koltuktymış hayrreeett ben onu nasıl görmedim çiçeğimi de verdi
yerin dibine geçtim yaniiiineyse güzel geçti, yedik içtik çiçeğimizi aldık, hediyemiz için de avm ye gittik ama kapanmak üzereydi o bu akşama kaldı. hediye konusunda zorlamıcam artık adam benszi kendine bile üst baş alamıyo ondan mucize beklememeye karar verdim
güzeldi yani ben de koca gece canım benim diye mıncıkladım durdum:26::123::127:
tavuklum günaydınnngünaydınlar herkese....
evet yapacaklar da dediğin gibi törpü lazımmış. böyle böyle alıştırıcaz yapcak bişeyy yokbu demek oluyormuş ki canım her erkek yapabilirmiş..... ama accık arada törpülemek lazımmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?