2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok kuzu çok bekledik kız olsun diye ama bizim de oğluşumuz olacak...küsmesin oğlum o da çok tadlu teyzesi...

olsun şeker ya ben ilk bebğimi erkek çok istemiştim Rabbim nasip etti bundada işte farklı olsun diye düşünüyosun ama hangisi bizim için hayırlıysa o olsun tabiki.erkek annesi olmakta çok ama çok güzel kızlar biraz daha cilveli cadı oluyolar:)kokoş oluyolar erkeklerde anneye sanki daha bi düşkün gibi geliyo bana ayyy ikisininde tadı bambaşkadır eminim bizde oğluşları süsleriz cnm :)şimdi erkek cicileride çok güzel buarada isim sdüüşündünüzmü bnm ilk oğlumun adı eymen ona uygun olsun istiyorum ama bulamıyorum emir nasıl sizce

cullucuğum onu sende yaparsın ki silikon tabancasına bakar bide böyle iskelet avizeler oluyor çok kolaylıkla yaparsın
yaaaa nerde bulunur bu iskelet avizeler varmı bildiğin bi yer, vala yapsam daha iyi olcak nette hiçbişey bulamıyorum çok sinir oldum, becerebilir miyim aceba yaaa:44:

oyyyyyy maaşallahhhhh süper, çok güzel olmuş, yemek çiçek daha ne olsun, Allah daha iyi etsin inşallah, aferin kız, çalışmaya devam sen arada manyağa bağla demekki isteyince yapıyo senin kocişşş

slm canımm bende aynı dertten muzdarbim maalesef benimde açlık 90 tokluk 160 çıktı doktor çok dedi ve diyet verdi kesinlikle şekerli meyveler çikolata tatlı ekmek makarna pilav yasak haberin olsun tek yeşil erik ve ekşi elma serbest protein ve sebze ağırlı beslenmemi önerdi ...benimde 10 gün sonra tekrar bir ikinci yükleme yapılacak ağzıma hiçbirini sürnüyorum çünkü buda yüksek çıkarsa insülün iğnesi vurulmamız gerekirmiş doğuma kadar ..gerçi o kadar kötü değilmiş ama ne gerek var bence sende arkadaşım diyet yap bol su iç bakalım inşş sonuçlarımız iyi çıkarda rahata ereriz..bebeğe etkiside şöyleymiş şeker olan annelerin çocukları hem kilolu doğarlarmış hemde kalbinin yapısını çok bozarmış şeker doğduklarında bile şeker hastası olma ihtimalleri yüksekmiş bana doktorum aynen böyle dedi baya bir korktum yani..allahım yavrularımızı korusun tekrar geçmiş olsun..

haberler güzel canım yazdım herşey yolunda çok şükür iftar yemeklerinde illa öyle pürüzler oluyo. hani sen akşam evde yemek yapıyodun nolduuu yaaa
afferim benim enişteciğimeeee ne güzelde yapmış adamcağız daha ne yapsın bi zahmet sende hediyeni seç dünürümm
di mi canım yaa güzel bi çanta seçicem kendime bu akşammm
kızlar yaa dün akşam dolaşırken iki hamile kadın geçti önümüzden ve ben resmen paniğe kapıldım. ikisinin de ayaklar olmuş balonnnn parmaklar görünmüyo. bi de elbise giymişler tombul şiş bacaklar meydanda.
göbeklerr kocamaannn ve birinin kolları bile birleşmiyodu. eşime dedim yaa bende mi böyle olcammm diyee hallerine de üzüldüm kendimi yerlerine koyunca da panik oldummm resmen neyse sağlıklı olsunlar da doğumu yapınca incez nasılsaaa

günaydın kızlar :))

walla süper olmuş çok sevindim senin adına , bizi mutlu etmek bu kadar kolay bi anlasa şu kocişler hiç sorun olmaz ki

kız annesi seviyor rahatsız olur mu? bende burdayım bende seni seviyorum diyor sana

size de farklı bir macera olmuş canım iyi işte...

işte dediğime gel arada arıza iyidir...

canım kasılmalar bende de oluyo şu an da da karnım şiş davul gibi ve ayriyetten midem alt üst oluyo...korkma sıkıntı edilecek bir durum yoktur bence...sen bol bol dinlen..

cnm geçmiş olsun endişelenme hiç lütfen ilk gebeliğimde 9 ay boyunca regl ağrısı gibi ağrılarım oldu ve kasılmalarım çok erken başlamıştı ama ç.ook şükür 37.haftaya kadar beledik oğlumla.yani bu haftalarda kasılmaların artması normal kendini hiç yorma ayaklarını yukarı kaldırarak uzaan sürekli bnm 27.haftamda bide sancım olmuştu düşün erken doğum riski var denmişti ama onlar Rabbime emanet sağlıkla doğacaklar inş sen içini ferah tut ve dinlen

okudum cnm bak ne güzel süpriz yapmış eşin sana. hayıflanıp duruyodun yaa evet dün akşam eve gidince cnm hiç yemek yapmak istemedi aşkım hadi dışarda yiyellim dedim. aradık yer varmış gittik ama gitmez olaydık haha bende dün yemekte bi hamile gördüm ama o bizden küççüktü daha. korkma kız herkes aynı olcak dıye bişi yok

bundan sonra izlenecek yol budur canlarrr ama dozu kaçarsa benim kocamın da dozu kaçar biliyorum

günaydın kızlar :))

walla süper olmuş çok sevindim senin adına , bizi mutlu etmek bu kadar kolay bi anlasa şu kocişler hiç sorun olmaz ki
aynen canım yaa biz bi çikolatayı bile sen seviyosun diye aldım dese kanacak gibiyiz ama bu kadar basit olduguna inanamıyolar mıdır nedir
kız annesi seviyor rahatsız olur mu? bende burdayım bende seni seviyorum diyor sana

Anneleri kurbaaann o kuzularraaa dün gece de dedim her gece dediğim gibi. düşünsene hayatım şurda 2,5 ay sonra beşik ve içinde miniğimiz olcak, ne güzel süt ve kusmuk kokusu olcak, uykusuz gecelerr olcak ama olsunn hepsi süper olcak ona değerr
işte dediğime gel arada arıza iyidir...
anlaşıldı Serap Hocam

adige gözün aydın kızz..yemekler çiçekler ooosonsuz mutluluklar yavri...

ayyy adigecim canımm ne güzel bak boşuna üzüldün kuzum o kadar çok sevindim çok güzel geçmiş Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :123::103:

emir ismi çok güzel canımm bizde düşündük bi ara emir koymayı

bak gördün mü yazımı gördün mü bilmiyorum ama sana yazmıştım kocan seni utandıracak ve cok güzel bi aksam geçirecek cok mutlu olacaksın demişti senin adına çok sevindim canım :)))

canım benim de bu hafata karnım taş gibi kasılmaları ve bacak kramplarım oluyo doktoruma sordum nomal dedı olabildiğince dinlen kendini yorma içini ferah tut bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…