canm cok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin..Kızlar su an bronsit olduğumdan fazla giremiyorum yatıyorum.bi kac gun icinde listemizi guncelleyip ilk sayfaya koyucum.bana dua edin bebeğime bisey olmasın.bi sürü ilac ve serum kullanıyorum hamile oldugumu biliyorlar ama.atesim 38.9 larda sürekli soğuk suya giriyorum.
Kızlar su an bronsit olduğumdan fazla giremiyorum yatıyorum.bi kac gun icinde listemizi guncelleyip ilk sayfaya koyucum.bana dua edin bebeğime bisey olmasın.bi sürü ilac ve serum kullanıyorum hamile oldugumu biliyorlar ama.atesim 38.9 larda sürekli soğuk suya giriyorum.
arkadaşlar bu bulantılar ne zaman başlıyor tam olarak acaba ben 6. hafta içindeyim çok şükür bulantı falan yok inşallah olmaz da çünkü kpss'ye hazırlanıyorum
tek sıkıntı çok acıkıyorum normalde çok iştahlı çabuk acıkan biri değilim ama şimdi yemekten 2 saat sonra acayip kazınma başlıyor kendimi zor tutuyorum valla çünkü hamilelikte fazla kilo istemiyorum
bu acıkmaları bastıracak tavsiyeniz varsa sevinirim
Kızlar su an bronsit olduğumdan fazla giremiyorum yatıyorum.bi kac gun icinde listemizi guncelleyip ilk sayfaya koyucum.bana dua edin bebeğime bisey olmasın.bi sürü ilac ve serum kullanıyorum hamile oldugumu biliyorlar ama.atesim 38.9 larda sürekli soğuk suya giriyorum.
cok iyi ,neden eşine söylemedin sürprizmi yapacaksın
canm ben okuyayım bitane niyetin bebek içinmi..öyle dua edeyimmerhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
hayırlı olsun araıza hoşgeldin. İnşaallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi
merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
canm ben okuyayım bitane niyetin bebek içinmi..öyle dua edeyim
Canım okudum,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.
canm bişey sorcam sen dün betahcg baktırmışmıydın benm bugün 2172 çıktı yarın gideceğiz ya dr a pıt pıtlarını göremem herhalde canm ben ama olsun yinede..
merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
selam ekim anneleri...bebişlerim ve biz geldikkkk...
keyifler nasıl bakalım???
canm okudum Rabbim kabul etsin en kısa zamanda kavustursun inş...evet canım Allah razı olsunn Allah ım sağlıcakla bebeğini almatı nasip etsin inş..
canm benm geç döllenme olma gibi bi ihtimal yok 14 ocakta transfer yapıldı o zaman bile bebeğim 3 günlüktü...Ben dün kalp atışlarını duyduğum için beta hcg ye baktırmadım. Hatta geçen hafta gittiğimde de doktorum tekrar istemedi benden. Sen kan değerlerine göre değerlendirme bende 1 hafta da hem kesem büyümüş hem kesenin içinde daha görünmeyen bebeğim 3 mm olmuş. Zamanlarımız seninle yakın. eğer geç döllenme olmadı isen sende yarın gittiğinde kalp atışlarını duyabilirsin hazırlıklı ol :)
Hoşgeldiniz :) biz iyiyiz sizin keyifler nasıl
kızlar dünden beri mide bulantısının yanında kafam zonkluyo sanki... tansiyonum çıkmış gibi tuzlu bişey de yemedim doğru düzgün bişey yiyemiyorum zaten bu zonklama beni öldürecek...sabah bulantılarım başladı işe gitmek için kalkıyorum 1 saatte toparlanamıyorum... klozetin başından ayrılamıyorum leblebi aldım bakalım kalkmadan onu deniycem yarın sabah...
canm okudum Rabbim kabul etsin en kısa zamanda kavustursun inş...
canm benm geç döllenme olma gibi bi ihtimal yok 14 ocakta transfer yapıldı o zaman bile bebeğim 3 günlüktü...
inş. görürüm diye umud ediyorum ama göremezsemde 1 haftadaha beklerim canm geç olsunda güç olmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?