2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canm cok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin..
listeyi dert etme o her zaman yapılır canm...
Rabbim bebişini size bağışlasın inş.. acil şifalar diliyorum camn

çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

genelde kalp atışıbaşlayınca bulantılar da başlıyor. 10. hafta civarında daha şiddetleniyorlar.
mideni çok boş bırakma, az ve sık ye. hamur işi ve tatlılardan biraz uzak dur, şikayetlerin azalır.

çok geçmiş olsun. bebeğini de seni de Allah korusun inş. dinlen iyice.

kızlar dünden beri mide bulantısının yanında kafam zonkluyo sanki... tansiyonum çıkmış gibi tuzlu bişey de yemedim doğru düzgün bişey yiyemiyorum zaten bu zonklama beni öldürecek...sabah bulantılarım başladı işe gitmek için kalkıyorum 1 saatte toparlanamıyorum... klozetin başından ayrılamıyorum leblebi aldım bakalım kalkmadan onu deniycem yarın sabah...

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Son düzenleme:
canm ben okuyayım bitane niyetin bebek içinmi..öyle dua edeyim

Canım okudum,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

selam ekim anneleri...bebişlerim ve biz geldikkkk...
keyifler nasıl bakalım???

canm bişey sorcam sen dün betahcg baktırmışmıydın benm bugün 2172 çıktı yarın gideceğiz ya dr a pıt pıtlarını göremem herhalde canm ben ama olsun yinede..

Ben dün kalp atışlarını duyduğum için beta hcg ye baktırmadım. Hatta geçen hafta gittiğimde de doktorum tekrar istemedi benden. Sen kan değerlerine göre değerlendirme bende 1 hafta da hem kesem büyümüş hem kesenin içinde daha görünmeyen bebeğim 3 mm olmuş. Zamanlarımız seninle yakın. eğer geç döllenme olmadı isen sende yarın gittiğinde kalp atışlarını duyabilirsin hazırlıklı ol :)

okudum canım ALLAH kabul etsin

evet canım Allah razı olsunn Allah ım sağlıcakla bebeğini almatı nasip etsin inş..
canm okudum Rabbim kabul etsin en kısa zamanda kavustursun inş...

canm benm geç döllenme olma gibi bi ihtimal yok 14 ocakta transfer yapıldı o zaman bile bebeğim 3 günlüktü...
inş. görürüm diye umud ediyorum ama göremezsemde 1 haftadaha beklerim canm geç olsunda güç olmasınnn

Hoşgeldiniz :) biz iyiyiz sizin keyifler nasıl

hoşbulduk tatlım..nasıl olsun işte..dünden beri biraz yorucu..doruk paşama tuvalaet öğretiyorum da..şimdilik vukuat yok ama olsun olmasın annee çişiiiiimmm diye bağırıyor ve sürekli wc ye koşturuyoruz

Vazgeçilmez çubuk kraker. geçek bu günlerde zorlayacak biraz ama allah sabrını versin.

tatlım selam..nasılsın..hiç merak etme..yarındı dimi kontrolün?? yarın Allah ın izni ile duyacaksın minik kalp atışlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…