Evet bende herzaman hareketli olmasini bekleyemem canimcim ama hareket etsede belli degil pek bakalim suan sirtüstü yattim biraz hareketlendi gibi insaallah iyce cosar oglusum.oyy annesi acikmistir yavrum hemen mamasini ver kiyamam
Bende oluyor bazen canim sen kacinci haftadasinki?
hakkaten öyleymiş kıss
looricimmmm eferimmm bak yaptın bileee
ilk kız diye ben işaretledim erkek diye kim işaretledi, kim üleenn o erkeeekkk söyleyin çabuk
heeee zaten normalde hiç konuşma sen ama hemşerini görünce dilin çözülsün vay vay vayyyyybu ne değişik bişidir böleee
ikinci erkeki ben işaretledim menim erkekim geliyooooAnket acildi hadi oylamaya
arkadaşlar sizde vajinal bölgede ağrı oluyor mu sızı gibi ..
ilk erkeki ben isaretledimmm
ikinizin de erkeki 1. olsun o zaman zaten ikisini toplasan bi bebek kilosu anca yapcak daha minicikllerrr yavrularrilk erkeki ben işaretledim menim erkekim geliyoooo
ben 29. haftadayım korkuyorum erken doğum olur diye
hakkaten öyleymiş kıss
looricimmmm eferimmm bak yaptın bileee
ilk kız diye ben işaretledim erkek diye kim işaretledi, kim üleenn o erkeeekkk söyleyin çabuk
ilk erkeki ben işaretledim menim erkekim geliyoooo
kızlar benim sorularıma hiç veren olmuyor sonra kızıyorum kendi kendime daha girmeyeceğim diye dayanamayıp giriyorum
vajinada ağrısı olan var mı birde ben öğretmenimde benim gibi olanlar doğum iznini ne yapacak
slm cnmm beni hatırladınmı biz ilk haftlarda topikteydik sonra hepimiz kaybolduk nasılsın nasıl gidiyo hamişlik cinsiyeti ne ben hiç görmedim seni uzun zamndır gerçi kendimde pek giremiyorum
ağrı normal cnm doğuma hazırlanıyoruz inş:)
slm kızlarrrrrr erkek anası olarak oyladım hemncik anketi hahahahah
yani ödüklüsün
ben 29. haftadayım korkuyorum erken doğum olur diye
canımm kız senle kimse ilgilenmedimi bak ben hemen gördüm...
ağrın normal korma 1. nedeni bebek aşağı ya kafa pozisyonu almıştır 2. nedenide üşütmüş olabilirsin ben bir hafta hem ağrı hem kemiklerim koptu sanki kasık kemiklerim ağrıdı çorap giydim bu yaz günü geçti ama ayaklara dikkat yani...
doğum iznine gelince 32. haftada hasteneye başvurmak lazım çalışabilir raporuyla doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına eklemek lazım raporu almazsan bu hakkın yanıyor haberin olsun...
çalışan arkadaşlar lütfen izin konusuna ve rapor konusuna dikkat etsinler mağdur olmasınlar..
evet sen nerden bu kadar ii biliyorsun sen söylemedin nerelisin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?