korkma gülüm niye öle şeyler getiriyon aklına? bi kere sürekli sancı olması lazımmış erken doğum için belli aralıklarla varmı öyle bir durumun?
son durum kızlar 3 erkekler 5
ben uzundereliyim canım...bilirim oraları ...
3e 5e bakmıcaz artıkson durum kızlar 3 erkekler 5
tavuklum sen izne mi ayrıldın?
yok tatlım baba memleketi kayseri pınarbaşı ama bursada yaşıyorum canım
hiç götürmedi bizi memleketine fırsat olmadı yanii ama çok merak ediorum memleketimi
ne işle mesguldünüz efenimmm :82:yok tatlım..şuan aktif olarak işteym mesela...ama bayramdan soora 1 hafta eşimin izni var ben de rapor almayı düşünüyorum, sonra da son 3 hafta iznime 2 hafta kalacak, çağırmasınlar beni gaari işe güce..idaare ediversinler diom:44:
hatırlamaz olur muyum seni gördüğüme çok sevindm kızım olacak sen doğumumuzda yakındı hatırladığım kadarı ile nasıl gidiyo hamilelik
anladım yakın yerlerdeniz yani
ben uzundereliyim canım...bilirim oraları ...
serapcım sen zayıflama topiğinde varmıydın yaza merhaba kilolara elveda topiğiydi galiba...
benim plesanta aşağı da ondan riskliyim
ne işle mesguldünüz efenimmm :82:
benim plesanta aşağı da ondan riskliyim
anladım canım ozaman dinlenmene dikkat etçen, üzülmücen, stres yapmıcanya uzakta olunca memleketten birde burda yalnizim hamileliğimde tehlikeli geçiyo evdeyim hep ondan yoksa her yer bizim
ikinci erkeki ben işaretledim menim erkekim geliyoooo
slm kızlarrrrrr erkek anası olarak oyladım hemncik anketi hahahahah
bende erkek 6 eheheheben üçüncü erkeği işaretledim valla...
ozaman ağır hareket yapmamaya çalış canım, hiç yorma kendini, bol su iç ki idrar yollarında bi sıkıntı olmasın, merak etme herşey olacağına varır, gönlünü ferah tutbenim plesanta aşağı da ondan riskliyim
evet kuzu yakın pehlivanlıdan yukarı değil mi sizin orası bildiğim kadarıyla..
evet kuzu ordaydım halen daha da ordayım...vay be tanıdıklar çoğaldı...
erkekler 6 olmuş....gelin bulmakta zorlancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?