2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tavuklum sen izne mi ayrıldın?

yok tatlım baba memleketi kayseri pınarbaşı ama bursada yaşıyorum canım
hiç götürmedi bizi memleketine fırsat olmadı yanii ama çok merak ediorum memleketimi

yok tatlım..şuan aktif olarak işteym mesela...ama bayramdan soora 1 hafta eşimin izni var ben de rapor almayı düşünüyorum, sonra da son 3 hafta iznime 2 hafta kalacak, çağırmasınlar beni gaari işe güce..idaare ediversinler diom:44:

ne işle mesguldünüz efenimmm :82:

hatırlamaz olur muyum seni gördüğüme çok sevindm kızım olacak sen doğumumuzda yakındı hatırladığım kadarı ile nasıl gidiyo hamilelik

bende öyle cnm karşılıklı:)
oyy yesinler o fısdtık kızı benmde oğlum olucak cnm bi tane daha şehzede geliyo bizim yuvaya inş:)evin tek sultanı bnm hala:):):)

yakındık dadaşım evt ii gidiyo kıpır kıpırız bakalım sen neler yapıyosun neden girmiyosun hiç bende fırsat buldukça bakıyorum işte çoğunluk yazamadan çıkıoyrum ama burası insanda bağımlılık yapıyo sizde durumlar nasıl annesi Emir Bebek

benim plesanta aşağı da ondan riskliyim

dadaşım ilk gebelikte bnmde plesenta aşağıdaydı ve hep ağrım oluyodu ama çok şükür 38.haftada doğdu oğlum biz okadar beklemz diye düşünüyoduk hep Rabbim en hayırlı vakitte kucaklamamızı nasip etsin sağlıkla sen içini ferah tut

ya uzakta olunca memleketten birde burda yalnizim hamileliğimde tehlikeli geçiyo evdeyim hep ondan yoksa her yer bizim
anladım canım ozaman dinlenmene dikkat etçen, üzülmücen, stres yapmıcan
ikinci erkeki ben işaretledim menim erkekim geliyoooo
slm kızlarrrrrr erkek anası olarak oyladım hemncik anketi hahahahah

ben üçüncü erkeği işaretledim valla...
bende erkek 6 ehehehe

benim plesanta aşağı da ondan riskliyim
ozaman ağır hareket yapmamaya çalış canım, hiç yorma kendini, bol su iç ki idrar yollarında bi sıkıntı olmasın, merak etme herşey olacağına varır, gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…