2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım ben de idare ediyorum benim plesantam aşağıda erken doğum riskim var evdeyim yatıyorum genelde kitap okuyorum zaman geçiriyorum çok sıkılıyorum ama bebek ii olsun öyle işte ben isim bulamadım hala

Merhaba kızlar,
Bizde birazdan Dr'a gideceğiz. Oğlumu göreceğim insallsh. Umarım bu sefer yüzünü gösterir, hep saklıyor kerata :)
Adıge senin gecen guzel geçmiştir insallah. Gecmisi okuyamadım. Ama gelince okurum herhalde uçmazsa sayfalar :))

hadi bakem git de gör yavrunu..jasmin hakkını helal et arkandan konuşmuş gibi oldum..hep vallah diosun ya onu kullandım

bende az bir süre katılmıştımm...
kaç kilo aldın bakayım 27 haftada şekerim..

ben enson tartıldığımda 5 kiloydu geçen hafta ama sanki gittikçede alıyorum...

bende takvime göre farklı haftadayım ultrasyona göre 29.haftamdayım...ben bugün itibariyle 7yi devirdim canım...

canım ben de idare ediyorum benim plesantam aşağıda erken doğum riskim var evdeyim yatıyorum genelde kitap okuyorum zaman geçiriyorum çok sıkılıyorum ama bebek ii olsun öyle işte ben isim bulamadım hala

dinlen cnm bol bol ağır bişi yapma hiç kızınada güzel bi isim bulursunuz inş bizimde eymenimz var bi tane buda emir olucak inş

meeemurum efenimm...ama neyle memur oldugumu yüksek müsadelerinizle açıklamayayım...
tabii ki olur efenimm ne demek
ayy salak kadının biri geldi elimde kalıcak şimdi az kaldı. mıy mıy mıy bişey anlatıyo ben de bişey anlatmaya çalışıyorum. kadın dedi sizden başka yardımcı olacak kimse var mı oruçlu falan mısınız diyo. oruçlu değil sana uyuz oldum desem yaa kalcak içimde çok fenaaa
arkadaşa dedim kadının yanında sen ilgilen ben uğraşamıcam diye al bi ileri gerizekalı daha Allahım yaa sen ne kadar bulaşmıcam desen de geliyolar işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…