bende öyle cnm karşılıklı:)
oyy yesinler o fısdtık kızı benmde oğlum olucak cnm bi tane daha şehzede geliyo bizim yuvaya inş:)evin tek sultanı bnm hala:):):)
yakındık dadaşım evt ii gidiyo kıpır kıpırız bakalım sen neler yapıyosun neden girmiyosun hiç bende fırsat buldukça bakıyorum işte çoğunluk yazamadan çıkıoyrum ama burası insanda bağımlılık yapıyo sizde durumlar nasıl annesi Emir Bebek
Ayyyy analar ikiye ayrildiibende 5.erkegi isaretledim haydi erkek analarii bastirinnn
yaa bi bitmediniz kardeşim..ben aşağı pehlivanlıyım da sen yukarı bilmemnesin de...yetti bea..çıkın ülen kendinize topik açın başşka yerde gonuşun..
yaa bi bitmediniz kardeşim..ben aşağı pehlivanlıyım da sen yukarı bilmemnesin de...yetti bea..çıkın ülen kendinize topik açın başşka yerde gonuşun..
Merhaba kızlar,
Bizde birazdan Dr'a gideceğiz. Oğlumu göreceğim insallsh. Umarım bu sefer yüzünü gösterir, hep saklıyor kerata :)
Adıge senin gecen guzel geçmiştir insallah. Gecmisi okuyamadım. Ama gelince okurum herhalde uçmazsa sayfalar :))
iyiyiz canım sen nasılsın? yok dimi bi sıkıntın? anacım başladı bunlar memleket muhabbetine öle takılıyoz iştekızlar nasılsnz bugun bakalım bebişlerinz nasıl
hakkat yaaa, benim oğluşa kız bulmakta zorlancaz heeeekızlar karaborsadakapanın elinde kalır vallah..(jasmin gibi)
bende az bir süre katılmıştımm...
kaç kilo aldın bakayım 27 haftada şekerim..
ben enson tartıldığımda 5 kiloydu geçen hafta ama sanki gittikçede alıyorum...
kızlar nasılsnz bugun bakalım bebişlerinz nasıl
kızlar karaborsadakapanın elinde kalır vallah..(jasmin gibi)
kızlar karaborsadakapanın elinde kalır vallah..(jasmin gibi)
gurbet elde olunca kuzu memleketinden birini görünce gözlerin doluyo ama
gurbet elde olunca kuzu memleketinden birini görünce gözlerin doluyo ama
canım ben de idare ediyorum benim plesantam aşağıda erken doğum riskim var evdeyim yatıyorum genelde kitap okuyorum zaman geçiriyorum çok sıkılıyorum ama bebek ii olsun öyle işte ben isim bulamadım hala
erkekler 6 olmuş....gelin bulmakta zorlancaz
hadi bakem git de gör yavrunu..jasmin hakkını helal et arkandan konuşmuş gibi oldum..hep vallah diosun ya onu kullandım
kızlar nasılsnz bugun bakalım bebişlerinz nasıl
tabii ki olur efenimm ne demekmeeemurum efenimm...ama neyle memur oldugumu yüksek müsadelerinizle açıklamayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?