bende takvime göre farklı haftadayım ultrasyona göre 29.haftamdayım...ben bugün itibariyle 7yi devirdim canım...
yaa serap yaa ben de gurbetteyim ağlatma benii....gurbet elde kaldım diye ağlarımm anamm ağlarımmm...garip kaldım yüreğime derd oldu anamm derd oldu...
gurbet elde olunca kuzu memleketinden birini görünce gözlerin doluyo ama
yaa serap yaa ben de gurbetteyim ağlatma benii....gurbet elde kaldım diye ağlarımm anamm ağlarımmm...garip kaldım yüreğime derd oldu anamm derd oldu...
yahya kaanımı kaptırmam kimselereee heeyyytttttttttttttttbenim gelinimm var hemdee benim memleketimde bekliyo benii adige ii bak gelinciğimee
kız sero seninde var ya irem duymasın
sohbetinize doyum olmuyor ama ben çıkıyorum namaz vakti size ii sohbetler
tabii ki olur efenimm ne demek
ayy salak kadının biri geldi elimde kalıcak şimdi az kaldı. mıy mıy mıy bişey anlatıyo ben de bişey anlatmaya çalışıyorum. kadın dedi sizden başka yardımcı olacak kimse var mı oruçlu falan mısınız diyo. oruçlu değil sana uyuz oldum desem yaa kalcak içimde çok fenaaa
arkadaşa dedim kadının yanında sen ilgilen ben uğraşamıcam diye al bi ileri gerizekalı daha Allahım yaa sen ne kadar bulaşmıcam desen de geliyolar işteee
benim gelinimm var hemdee benim memleketimde bekliyo benii adige ii bak gelinciğimee
kız sero seninde var ya irem duymasın
erkek anaları erken başladınız kaynanalığa :)))
Benide aglatcaksiniz bende gurbetteyimm
sohbetinize doyum olmuyor ama ben çıkıyorum namaz vakti size ii sohbetler
bendeeee
vala hazır bekliyomuşuz demekkierkek anaları erken başladınız kaynanalığa :)))
kız allam yaa cuma cuma, de get dieydin terbiyesiz insan işte napçantabii ki olur efenimm ne demek
ayy salak kadının biri geldi elimde kalıcak şimdi az kaldı. mıy mıy mıy bişey anlatıyo ben de bişey anlatmaya çalışıyorum. kadın dedi sizden başka yardımcı olacak kimse var mı oruçlu falan mısınız diyo. oruçlu değil sana uyuz oldum desem yaa kalcak içimde çok fenaaa
arkadaşa dedim kadının yanında sen ilgilen ben uğraşamıcam diye al bi ileri gerizekalı daha Allahım yaa sen ne kadar bulaşmıcam desen de geliyolar işteee
hala burda yan masada oturuyo tutiym atıym mi ensesindenyaa bence "yürü bi git " desen fena olmazdı
2 hafta önde yani senin bebişşş
yahya kaanımı kaptırmam kimselereee heeyyyttttttttttttttt
iremin zillisi vardı di mi...nasıl olmuşsa gonyada gittiğinde kıpır kıpırmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?