2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gurbet elde olunca kuzu memleketinden birini görünce gözlerin doluyo ama

yaa serap yaa ben de gurbetteyim ağlatma benii....gurbet elde kaldım diye ağlarımm anamm ağlarımmm...garip kaldım yüreğime derd oldu anamm derd oldu...

anammm başladı hamişlik hormonları ve gurbet karışımı duygusallık hadi dağılın artık tamam duygusallaşmayın zati gözyaşları hep hali hazırda bekliyo vala bende ağlarım şimdi heeee

sohbetinize doyum olmuyor ama ben çıkıyorum namaz vakti size ii sohbetler

cnm bnm bende kaçıyorum Rabbim kabul eylesin inş dualarımızı namazlarımızı daim etsin

buarada bende sınavsız ikinci üniversiteye başvurucam inş ilahiyat önlisans okumaya karar verdim şimdi bnetten tecvid derslerine başlıcam inş kolayca öğrenebilirim

yaa bence "yürü bi git " desen fena olmazdı

erkek anaları erken başladınız kaynanalığa :)))
vala hazır bekliyomuşuz demekki

kız allam yaa cuma cuma, de get dieydin terbiyesiz insan işte napçan tamam sen şindik rahatla, stres yapma hadi bakammm

2 hafta önde yani senin bebişşş

evet canım sata göre 27 haftamızdayız ama ultrasyonda 29 dedik...bakalım kapatır mı arayı yoksa ben regl öncesi mi hamile kaldım anlarız artıkın...ama hep ileriydi ... bat da gidip kan verdiğimde değerim çok yüksekti...3 gün sonra gittiğimde kesem 11 mmdi..bakalım bekleyip görcez beyefendiyi..kafası ne zaman eserse o zaman gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…