2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
anammm başladı hamişlik hormonları ve gurbet karışımı duygusallık hadi dağılın artık tamam duygusallaşmayın zati gözyaşları hep hali hazırda bekliyo vala bende ağlarım şimdi heeee

anam konu yine gurbete geldi bence de dağıtın konuyu...zaten gidemedim..yüreğime işledi memleketim...

ayyyyy hamilelik hormonları çenenize vurmuş sizin anammmmmm oku oku gözüm acıdı bee benimde paşam geliyo erkek anası olcammmmm hehehe gelinler dökün sırayaaaa bakıyımmmmm

vala hazır bekliyomuşuz demekki

kız allam yaa cuma cuma, de get dieydin terbiyesiz insan işte napçan tamam sen şindik rahatla, stres yapma hadi bakammm

benim de keçiliğim tuttu girer girmez arıza çıkarcağnı tahmin ettim yumuşak davranmadım. hamile kadınların hepsinin evine birer kum torbası şart arkadaş

benim kızım olacak teyzesi adı da ELA olacak Allah nasip ederse:)

heyttt ne kadar geveze kadınlarsınız siz yaa iki dakka uyudumm çene çene ne çok konuşmuşsunuzzzz

yetişemiyorum sizeee

aynen midemi rahatlatmaya çalışıyorum...yaw nasıl dayanmışız ben çok zor geçirdim bulantılı günleri kaç kere hastanelik oldum...sabah eşim diyor ki ya o zaman nasıl dayandın sen..

ayy ben de öleydim 8.hafta bi başladı daha 2 hafta oluyo mide bulantılarım geçeli o gün eşim de bana diyo sen çok zor geçirdin ya ama hiç sesin cıkmadı helal benim karıma dedi gururumu okşadı benim adam :))))

ay iyi ya erkenden gelicek paşann bide o yönden bakk..tek sağlıklı olsun zamanında eksiksiz gelsin biz bekleriz ...

ayyyyy hamilelik hormonları çenenize vurmuş sizin anammmmmm oku oku gözüm acıdı bee benimde paşam geliyo erkek anası olcammmmm hehehe gelinler dökün sırayaaaa bakıyımmmmm

kızzz sorma yetişemiyom yazmayaki sen bide okuycanda yazcanda ohoooo hee tabi önce bi gelin hamamı şart, ben görmeden kız almam oğlumaaaa te okaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…