2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
efferiim dünür sıkı tut damadı bu devirde böyle ahlaklı çocuk bulmak zorr

yaa irem var unutta oysun senin gözünü ondan da fena kaynanaolurr

aaa ben de sana inci gibi kız veriyorum hanımmmmmm
ayyyyy hamilelik hormonları çenenize vurmuş sizin anammmmmm oku oku gözüm acıdı bee benimde paşam geliyo erkek anası olcammmmm hehehe gelinler dökün sırayaaaa bakıyımmmmm
gelinler azınlıkta canım mecbur erkek anaları bizim peşimizden koşacak

kum torbasına ne hacet kuzu herifleriniz yok mu sizin ?
serabbmmmm coştun yineee

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

bu da benden size olsun hadi hopppaaaa

kızzz sorma yetişemiyom yazmayaki sen bide okuycanda yazcanda ohoooo hee tabi önce bi gelin hamamı şart, ben görmeden kız almam oğlumaaaa te okaaaa

valla şaka biyana şart gerçekten

bizim bir tanıdık görücü usulü kuran kursundan beğendikleri bir kız aldılar anacım kızın kafasında saç yokmuşş meğersem,şok oldular tabii.

bakın gelin hamamı,tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu,adli sicil kaydı ve vergi dairesi ve sgk dan borcu yoktur kağıdı istemek şart her iki taraf için,

oğlan evinden ayriyeten tapu sicil kaydı,banka defterlerinin fotokopisi ve mal bildirim kağıdıda şart...

aynen valla unutuluyomuş...ikincisini asla düşünmem diyodum...tek bu anca ben dayanamam diyodum..şimdi ise bu doğmadan ikincinin planlarını yapmaya başladım...

Kizlar hemsire aradi, seker yuklemesinin sonucu cikmis cok sukur hepsi super normalmis :)) Ohh Ohhh bir testi daha atlattik

Sizler nasilsiniz, ne var yok?
Valla sohbetiniz hep koyu ama katilamiyorum is yerinde olunca ancak okuyorum bir bakmisim hooop gene artmis sayfalar :))

o konularda serap arkadaşımız uzman sizi ona yönlendirelim..nası toto büyütülür, yerleştirilir vs vs

çok güzel yerleştiriyorum..kız sürekli oturmayın tabi totonuz ağırır..arada kalkın yürüyün...yatağın içindeyim ben halen daha çıkmadım..oturma odasına güneş vurmuş geçersem pişerim diye korkuyorum...

Walla kızlar maşallah size, bi'şey kaçırmiyim diye gözlerim döndü ha.. Gündüz anca yazılanları takip edebiliyorum. araya girip 3-5 bi'şey yazamıyorum ama olsun. Akşamda kızıma bir şeyler örmekle meşgul oluyorum o ka. Şimdi dayanamadım anket için gireyim dedim. Cünkü ankette kızlarımız az görünüyor. Dedim destek olayım..
Efendime sölimm 50 gr. şeker yüklemesinde şekerim yüksek cıktı. açlık 99 iyi. ama tokluk 166 cıktı. Şaşırdım ama böyle. Doktorum bu hafta yıllık izinde. Haftaya aylık kontrolümle beraber göstereceğim. Muhtemelen 100 gr.yükleme isteyecek. Cünkü 50 gr. kesin olmuyormuş. Kesin sonuç 100 gr.da alınıyormuş. Genel de 100 gr. yüklenenler normal cıkıyormuş. İlk once moralim bozuldu ne güzel bütün testler geride kaldı. Artık sadece gün sayacağız diyordum nerden cıktı bu diye ama sonra cok da önemsemiyorum n'apalım. Yüksek ama cok da yüksek değil sonuçta. Şu an yani 28+0 itibrayle 14 kilo alarak sanırım Taavuklumakarna ile beraber halaybaşılığı hakettik. N'apalım sağlık olsun. Ben kendime 20 ye kadar izin verdim. İnşallah geçmem..

gözün aydın canım
valla sohbet iyi sayfalara yetişilmiyor

kız Allah canını almasın, o yataktan çıkmadan geçirdin 9 ayıı, bebeği olduğu yerde büyüttün

o nee yaaaa nası yani saç yokmuş töbe töbe, noluyo kız bak şimdiden oğluma gelin bulma sıkıntısını yaşamaya başlıcam töbe töbe yaa millette nası adam kandırıyo, he canım he bu yukarkiler şart ben sana diyim hele o zaman nası olur ortalık bilmiyoz bundan teee 20 sene sorası çünkü

ohhh süper hadi gözün aydın taçım yapraammmm, bak işine bizim çeneler düştü vala toparlayana aşkolsun

canım yaa kaç kiloyla hamile kaldın...halaybaşılığın hayırlı olsun

hoşgeldin gözün aydın canımm
biz de iyiyiz hamdolsun sen ve bebişin nasılsınız bakalım kızının keyifcikleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…