2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Gözün aydın Taç_yaprak. Ben de 3 gün önce yaptırdım. 88-166 çıktı. 166 sorunlu tabi. Haftaya doktoruma göstereceğim. Kesin sonuç için 100 gr. yükler sanırım. Bunu da sağsağlim atlatırsak bildiğim kadarı ile test mest kalmıyor Taç_yaprak. Bir test daha atlattık diyip de sanki geride daha test vermış gibi germe beni gözünü seviimmm..:18: Testler beni cok yordu cok gerdi yaww..

sinirdennnn patlıycammmm şimdiiiiii heeeee salağın biri dıyokı aynı nene gibi olmuşsun yürüyüşün değişmişşşşşş aptallll yaaaaaaabartma istersen dedimmmmm. keşke daha ağır konussaydım yaaaa boğacaksın böyleleriniiiii

kız niye sinir oluyon... dön lafını say...böyle neneye can kurban de....

ya şekerimmm kilon normal ozaman zaten kilon azmış 20 kilo alsan 77 olursun hiç bişey ben 78 le hamile kaldım ve şuan 85 civarıyım düşün sen gerisini...
kilosu az olanlar çok kilo, çok olanlar az kilo alıyor aslında değişen bişey yok totalde birbirimize yakın yakın oluyoz. benimkide züğürt tesellisimi nee.

kendisi tecrübeli heralde nene olma konusunda bide yorum yapmış densiz, kendiylemi karıştırdı yoksa seni çarparım bide yer çarpar deseydinnn

İLERİ GERİZEKA DİYORUZ BU TOPİKTE ONLARA KUZU
sallandıracan böle bi kaçını sonra öğrenecekler hamişlerle nasıl konuşacaklarını

iyiyiz canım sen nasılsın? yok dimi bi sıkıntın? anacım başladı bunlar memleket muhabbetine öle takılıyoz işte

hakkat yaaa, benim oğluşa kız bulmakta zorlancaz heeee

bende ıyımcanm bır sıkıntı yok cok şükür biraz iş yapym biraz size takılym işte amaaan bıtmıyo yap yap bu sene oglan senesi galıba kımı duysam oglan

canımnıye kendıne sınır yapıyorsun ver cevabını kurtul o sınır yapsın haddını bılsın terbıyesız bı hamıleyle nasıl konusulur ogretseydın ukalaya

ay şekerim saçmalama dediğin gibi salak işte

ne yapıyoruz böylelerine çokta tınnnnnnnnnnnnn diyoruz...

bizi çekemeyenler anten taksın....

sizin ordaki nineler hep hamile galiba deseydin ya kıss

ben yok yetişemiyorum anladım artık size
16.ncı erkek bizdik fazla bişe yok erkek kız arasında hadi bakalım ekim annelerinin cinsiyet şampiyonu kim olacak

ne kadar dengesız mı desem ne kadar cahıl mı desem ya hamıle bı kadına öyle denır mı hıc allah bıze evlat bagışlamış en güzel mertebe böyle dengesizlere bakma sen canını hıc sıkmA

kız niye sinir oluyon... dön lafını say...böyle neneye can kurban de....

kendisi tecrübeli heralde nene olma konusunda bide yorum yapmış densiz, kendiylemi karıştırdı yoksa seni çarparım bide yer çarpar deseydinnn

İLERİ GERİZEKA DİYORUZ BU TOPİKTE ONLARA KUZU
sallandıracan böle bi kaçını sonra öğrenecekler hamişlerle nasıl konuşacaklarını

canımnıye kendıne sınır yapıyorsun ver cevabını kurtul o sınır yapsın haddını bılsın terbıyesız bı hamıleyle nasıl konusulur ogretseydın ukalaya

ay şekerim saçmalama dediğin gibi salak işte

ne yapıyoruz böylelerine çokta tınnnnnnnnnnnnn diyoruz...

bizi çekemeyenler anten taksın....

lafımı saydım hala yüzsüz yüzsüz akşam yemeğe gelirken dozer çağırıyımmı dedi aptal yaaa. bizim kurum yemek verıyoda akşam. yemeğe gelıyosan zehır katacam dedim çorbayı ben yapıcamda bunu söyleyen erkek yaaa ilerde evlenince aynısını bende senın karına dıycem dedim. deee dıyo bana demıyonya o aranızda dıyo Allahım yaaa küplere bindimmmmmm ileri geri zekaaaaaaaaaaaaa

kızlar aksam cok kotu oldum ya resmen sıstım ama anormak bıseydı catlayacak gıbı hıssetımm kendımı cokta yemek yemedım ama neden oldu bılmıyorum sıgınamadım bır turlu esıme dıyrumkı dogurasım var cıkaracam ben bunu yeter bu kadar tutugum dıyorum bıraz yuruduk felanda rahatladımm yoksa aglayacaktım neredeyse

ben yok yetişemiyorum anladım artık size
16.ncı erkek bizdik fazla bişe yok erkek kız arasında hadi bakalım ekim annelerinin cinsiyet şampiyonu kim olacak

ya kız çok olsun...... erkek çok olursa sıkıntı bir kıza 2 erkek düşer erkek fazla olursa olmaz racona ters biz oğlanlara 4e kadar yolu var...

ayy kusura bakma gülüyorum ama malmış hakkaten
bana da pehlivan dediler sabah yaa demeyn öyle dedim, olsun olsunn doğurunca bişey kalmıcak sıkma canını diyolar tabii bunu diyen iki çocuk sahibi bi adam. bekar olan ne anlıcak

şekerim gaz sıkışmıştır,yürü ve rahatlamanın yollarını ara bir hafta evvel benide fena etti karnım resmen taş gibi olmuştu doğuracam diye korktum valla

hatunlar kaysının mevsimi bol tüketin,bamya süper,semiz otu bakın yiyin rahatlatır...

ya bu erkekler ne kadar patavatsız ne kadar dengesız ya bı bayan soylese anlarım bunu sen kımsınkı benım kılo muhabbetımı yapıyosunn
sankı konu kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…