Kizlar hemsire aradi, seker yuklemesinin sonucu cikmis cok sukur hepsi super normalmis :)) Ohh Ohhh bir testi daha atlattik
Sizler nasilsiniz, ne var yok?
Valla sohbetiniz hep koyu ama katilamiyorum is yerinde olunca ancak okuyorum bir bakmisim hooop gene artmis sayfalar :))
aynen valla bunlar bizi iyi hizaya soktu şimdidensagol canim bizde iyyiz cok sukur , acayip tekme yiyorum bu hafta nasil oturup kalkicagimi sasirdim valla :))
bende acıktım gidemde bişiler indirem mideme...
sinirdennnn patlıycammmm şimdiiiiii heeeeesalağın biri dıyokı aynı nene gibi olmuşsun yürüyüşün değişmişşşşşş aptallll yaaaaaa abartma istersen dedimmmmm. keşke daha ağır konussaydım yaaaa boğacaksın böyleleriniiiii
Teşekkür ederim şeker. 57 ile kaldım. Bulantı yaşamadım.İştahım fena açıldı. 1-2 aydır normal yiyorum ama kilolara dur demek mümkün değil. Ama iştah acıklığı derken tatlı yemiyorum çünkü eskiden beri hiç aramam. Sadece eskiden öğün atlardım iştahım olmazdı. Mesela eskiden akşam aç yatsam sabah tok kalkardım. Kahvaltı edemezdim öğlene kadar acıkmazdım. Garip bir yemek düzenim vardı. Ama şimdi 3 öğün aksatmadan hakkını vererek yemek yiyorum. Haliyle fark yarattı yani.
sinirdennnn patlıycammmm şimdiiiiii heeeeesalağın biri dıyokı aynı nene gibi olmuşsun yürüyüşün değişmişşşşşş aptallll yaaaaaa abartma istersen dedimmmmm. keşke daha ağır konussaydım yaaaa boğacaksın böyleleriniiiii
İLERİ GERİZEKA DİYORUZ BU TOPİKTE ONLARA KUZUsinirdennnn patlıycammmm şimdiiiiii heeeeesalağın biri dıyokı aynı nene gibi olmuşsun yürüyüşün değişmişşşşşş aptallll yaaaaaa abartma istersen dedimmmmm. keşke daha ağır konussaydım yaaaa boğacaksın böyleleriniiiii
iyiyiz canım sen nasılsın? yok dimi bi sıkıntın? anacım başladı bunlar memleket muhabbetine öle takılıyoz işte
hakkat yaaa, benim oğluşa kız bulmakta zorlancaz heeee
kız niye sinir oluyon... dön lafını say...böyle neneye can kurban de....
kendisi tecrübeli heralde nene olma konusunda bide yorum yapmış densiz, kendiylemi karıştırdı yoksa seniçarparım bide yer çarpar deseydinnn
İLERİ GERİZEKA DİYORUZ BU TOPİKTE ONLARA KUZU
sallandıracan böle bi kaçını sonra öğrenecekler hamişlerle nasıl konuşacaklarını
canımnıye kendıne sınır yapıyorsun ver cevabını kurtul o sınır yapsın haddını bılsın terbıyesız bı hamıleyle nasıl konusulur ogretseydın ukalaya
ay şekerim saçmalama dediğin gibi salak işte
ne yapıyoruz böylelerine çokta tınnnnnnnnnnnnn diyoruz...
bizi çekemeyenler anten taksın....
ben yok yetişemiyorum anladım artık size
16.ncı erkek bizdik fazla bişe yok erkek kız arasında hadi bakalım ekim annelerinin cinsiyet şampiyonu kim olacak
lafımı saydım hala yüzsüz yüzsüz akşam yemeğe gelirken dozer çağırıyımmı dedi aptal yaaa. bizim kurum yemek verıyoda akşam. yemeğe gelıyosan zehır katacam dedim çorbayı ben yapıcamdabunu söyleyen erkek yaaa ilerde evlenince aynısını bende senın karına dıycem dedim. deee dıyo bana demıyonya o aranızda dıyo Allahım yaaa küplere bindimmmmmm ileri geri zekaaaaaaaaaaaaa
kızlar aksam cok kotu oldum ya resmen sıstım ama anormak bıseydı catlayacak gıbı hıssetımm kendımı cokta yemek yemedım ama neden oldu bılmıyorum sıgınamadım bır turlu esıme dıyrumkı dogurasım var cıkaracam ben bunu yeter bu kadar tutugum dıyorum bıraz yuruduk felanda rahatladımm yoksa aglayacaktım neredeyse
lafımı saydım hala yüzsüz yüzsüz akşam yemeğe gelirken dozer çağırıyımmı dedi aptal yaaa. bizim kurum yemek verıyoda akşam. yemeğe gelıyosan zehır katacam dedim çorbayı ben yapıcamdabunu söyleyen erkek yaaa ilerde evlenince aynısını bende senın karına dıycem dedim. deee dıyo bana demıyonya o aranızda dıyo Allahım yaaa küplere bindimmmmmm ileri geri zekaaaaaaaaaaaaa
ayy kusura bakma gülüyorum ama malmış hakkaten
bana da pehlivan dediler sabah yaa demeyn öyle dedim, olsun olsunn doğurunca bişey kalmıcak sıkma canını diyolar tabii bunu diyen iki çocuk sahibi bi adam. bekar olan ne anlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?