Walla kızlar maşallah size, bi'şey kaçırmiyim diye gözlerim döndü ha.. Gündüz anca yazılanları takip edebiliyorum. araya girip 3-5 bi'şey yazamıyorum ama olsun. Akşamda kızıma bir şeyler örmekle meşgul oluyorum o ka.Şimdi dayanamadım anket için gireyim dedim. Cünkü ankette kızlarımız az görünüyor. Dedim destek olayım..
Efendime sölimm 50 gr. şeker yüklemesinde şekerim yüksek cıktı. açlık 99 iyi. ama tokluk 166 cıktı. Şaşırdım ama böyle. Doktorum bu hafta yıllık izinde. Haftaya aylık kontrolümle beraber göstereceğim. Muhtemelen 100 gr.yükleme isteyecek. Cünkü 50 gr. kesin olmuyormuş. Kesin sonuç 100 gr.da alınıyormuş. Genel de 100 gr. yüklenenler normal cıkıyormuş. İlk once moralim bozuldu ne güzel bütün testler geride kaldı. Artık sadece gün sayacağız diyordum nerden cıktı bu diye ama sonra cok da önemsemiyorum n'apalım. Yüksek ama cok da yüksek değil sonuçta. Şu an yani 28+0 itibrayle 14 kilo alarak sanırım Taavuklumakarna ile beraber halaybaşılığı hakettik. N'apalım sağlık olsun. Ben kendime 20 ye kadar izin verdim. İnşallah geçmem..
ya bu süperdi :):):)
bende dün adama durduk yere bi bağırmışımkiii sonra nasıl üzüldüm hakkatten hormonlar iice dengesiz yapıyo bizi
o nee yaaaa nası yani saç yokmuş töbe töbe, noluyo kız bak şimdiden oğluma gelin bulma sıkıntısını yaşamaya başlıcam töbe töbe yaa millette nası adam kandırıyo, he canım he bu yukarkiler şart ben sana diyim hele o zaman nası olur ortalık bilmiyoz bundan teee 20 sene sorası çünkü
ohhh süper hadi gözün aydın taçım yapraammmm, bak işine bizim çeneler düştü vala toparlayana aşkolsun
kocamın eşlik ettiği tek şarkııı çok duygulandım şimdiii
ayyy serapppp vallahi ne fenasın haaakum torbasına ne hacet kuzu herifleriniz yok mu sizin ?
kızzz sorma yetişemiyom yazmayaki sen bide okuycanda yazcanda ohoooohee tabi önce bi gelin hamamı şart, ben görmeden kız almam oğlumaaaa te okaaaa
buyrun benim...
kız Allah canını almasın, o yataktan çıkmadan geçirdin 9 ayıı, bebeği olduğu yerde büyüttün
siz fena kaynanalar o zamana kadar insanların içini gösteren gözlük bile icat edersiniz korkuyorum ben sizdeno nee yaaaa nası yani saç yokmuş töbe töbe, noluyo kız bak şimdiden oğluma gelin bulma sıkıntısını yaşamaya başlıcam töbe töbe yaa millette nası adam kandırıyo, he canım he bu yukarkiler şart ben sana diyim hele o zaman nası olur ortalık bilmiyoz bundan teee 20 sene sorası çünkü
ohhh süper hadi gözün aydın taçım yapraammmm, bak işine bizim çeneler düştü vala toparlayana aşkolsun
geçmiş olsun canım inşaşşal 100 mg yüklemede normal çıkar :94:Walla kızlar maşallah size, bi'şey kaçırmiyim diye gözlerim döndü ha.. Gündüz anca yazılanları takip edebiliyorum. araya girip 3-5 bi'şey yazamıyorum ama olsun. Akşamda kızıma bir şeyler örmekle meşgul oluyorum o ka.Şimdi dayanamadım anket için gireyim dedim. Cünkü ankette kızlarımız az görünüyor. Dedim destek olayım..
Efendime sölimm 50 gr. şeker yüklemesinde şekerim yüksek cıktı. açlık 99 iyi. ama tokluk 166 cıktı. Şaşırdım ama böyle. Doktorum bu hafta yıllık izinde. Haftaya aylık kontrolümle beraber göstereceğim. Muhtemelen 100 gr.yükleme isteyecek. Cünkü 50 gr. kesin olmuyormuş. Kesin sonuç 100 gr.da alınıyormuş. Genel de 100 gr. yüklenenler normal cıkıyormuş. İlk once moralim bozuldu ne güzel bütün testler geride kaldı. Artık sadece gün sayacağız diyordum nerden cıktı bu diye ama sonra cok da önemsemiyorum n'apalım. Yüksek ama cok da yüksek değil sonuçta. Şu an yani 28+0 itibrayle 14 kilo alarak sanırım Taavuklumakarna ile beraber halaybaşılığı hakettik. N'apalım sağlık olsun. Ben kendime 20 ye kadar izin verdim. İnşallah geçmem..
ya bende açılmadı engelleme çıktı neymiş bu meraktan çatlarım şimdikkocamın eşlik ettiği tek şarkııı çok duygulandım şimdiii
uuuuuu hoşgelmişsinWalla kızlar maşallah size, bi'şey kaçırmiyim diye gözlerim döndü ha.. Gündüz anca yazılanları takip edebiliyorum. araya girip 3-5 bi'şey yazamıyorum ama olsun. Akşamda kızıma bir şeyler örmekle meşgul oluyorum o ka.Şimdi dayanamadım anket için gireyim dedim. Cünkü ankette kızlarımız az görünüyor. Dedim destek olayım..
ya bende açılmadı engelleme çıktı neymiş bu meraktan çatlarım şimdik
uuuuuu hoşgelmişsin, şekere takılma canım biraz yemene dikkat et doktor gelene kadar bebiş için sora bakarsınız çaresine zati bu durumlarda 100mg da kesinleşiyo iş, 20 iyidir iyi
hoşgeldin gözün aydın canımm
biz de iyiyiz hamdolsun sen ve bebişin nasılsınız bakalım kızının keyifcikleri nasıl?
ayyy serapppp vallahi ne fenasın haaagerçi bende fenayım bugün hem sabah hem öğlen haşladım adamı
hee gelin hamamı yapcazzz oynuycazzz hobbaaaagelinler bize dolmalar börekler yapıp getirsin hahaha dolma istiyommm yaaa neysekı akşam iftarda var hehehe. işyerındekı arkadaşlarla iftar yapıyozzzz gelin kızzzz
yavrularrrr ve yavruların yavrucakları yavrum ve ben geldık nasılsının bakalım keyıfler yerınde masallahhEki Görüntüle 759528
canım yaa kaç kiloyla hamile kaldın...halaybaşılığın hayırlı olsun
nasılsınız efenim sıhhatiniz oğluşunuzun keyifleri yerindedir inşallah totonuza rahat bir mesken bulmuşunuzdur afiyettesinizdir inşallah
ben azcık iş yapıyom....
gelince okurum ama çok yasmassanız
nası kaçırdım yaa bayılırım kendinisineson zamanların hit şarkısı angaranın bağlarıydı kuzumm
heee bak sana bişi diyim, öğün atlayanlarda yani düzensiz yemek yiyenlerde olurmuş bu şeker, madem düzenli yion şimdik düzelir sen merak etmeTeşekkür ederim şeker. 57 ile kaldım. Bulantı yaşamadım.İştahım fena açıldı. 1-2 aydır normal yiyorum ama kilolara dur demek mümkün değil. Ama iştah acıklığı derken tatlı yemiyorum çünkü eskiden beri hiç aramam. Sadece eskiden öğün atlardım iştahım olmazdı. Mesela eskiden akşam aç yatsam sabah tok kalkardım. Kahvaltı edemezdim öğlene kadar acıkmazdım. Garip bir yemek düzenim vardı. Ama şimdi 3 öğün aksatmadan hakkını vererek yemek yiyorum. Haliyle fark yarattı yani.
heh bak işte ona söz veremiyoz, mecbur bu çenesi düşük hatunlara cevap vermek lazım yazmayıpta napacazzzzben azcık iş yapıyom....
gelince okurum ama çok yasmassanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?