2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aferim çekirge, ye cnm yarasınaynen devam, ağzın hiç boş kalmıycak işin sırrı orda

ya bu süperdi :):):)

bende dün adama durduk yere bi bağırmışımkiii sonra nasıl üzüldüm hakkatten hormonlar iice dengesiz yapıyo bizi

he geçende kocişte bana öyle diyo..ne alaka dedim her zaman ki halim...hiçte kabullenmem bağırdığımı...

şekerim evet bende şimdi kaynanamı anlıyorum sanırım oğlan anası olmak pek bir zormuşş kaynanalık tiribi felan...zavallı kadın bana oğlanı kaptırdı daha fena ne olsun.. sıra bizde oğlan anaları

kum torbasına ne hacet kuzu herifleriniz yok mu sizin ?
ayyy serapppp vallahi ne fenasın haaa gerçi bende fenayım bugün hem sabah hem öğlen haşladım adamı
kızzz sorma yetişemiyom yazmayaki sen bide okuycanda yazcanda ohoooo hee tabi önce bi gelin hamamı şart, ben görmeden kız almam oğlumaaaa te okaaaa

hee gelin hamamı yapcazzz oynuycazzz hobbaaaa gelinler bize dolmalar börekler yapıp getirsin hahaha dolma istiyommm yaaa neysekı akşam iftarda var hehehe. işyerındekı arkadaşlarla iftar yapıyozzzz gelin kızzzz

siz fena kaynanalar o zamana kadar insanların içini gösteren gözlük bile icat edersiniz korkuyorum ben sizden

geçmiş olsun canım inşaşşal 100 mg yüklemede normal çıkar :94:
şu kilo olayına hiç girmeyin kıslar ben de sabah baktım 1 kilocuk daha almışım 9 kiloyu buldum ama napam yaa yemeyem de oğlulumu aç mı bırakem

kocamın eşlik ettiği tek şarkııı çok duygulandım şimdiii
ya bende açılmadı engelleme çıktı neymiş bu meraktan çatlarım şimdik

uuuuuu hoşgelmişsin, şekere takılma canım biraz yemene dikkat et doktor gelene kadar bebiş için sora bakarsınız çaresine zati bu durumlarda 100mg da kesinleşiyo iş, 20 iyidir iyi

son zamanların hit şarkısı angaranın bağlarıydı kuzumm

haşla kızart buğulamasını yap..herifin her türlüsü makbuldür fırçalamada...anammm var ya eşim girip okusa düşünemiyorum...

canım yaa kaç kiloyla hamile kaldın...halaybaşılığın hayırlı olsun

Teşekkür ederim şeker. 57 ile kaldım. Bulantı yaşamadım.İştahım fena açıldı. 1-2 aydır normal yiyorum ama kilolara dur demek mümkün değil. Ama iştah acıklığı derken tatlı yemiyorum çünkü eskiden beri hiç aramam. Sadece eskiden öğün atlardım iştahım olmazdı. Mesela eskiden akşam aç yatsam sabah tok kalkardım. Kahvaltı edemezdim öğlene kadar acıkmazdım. Garip bir yemek düzenim vardı. Ama şimdi 3 öğün aksatmadan hakkını vererek yemek yiyorum. Haliyle fark yarattı yani.

son zamanların hit şarkısı angaranın bağlarıydı kuzumm
nası kaçırdım yaa bayılırım kendinisineneyse telden açar dinlerim şimdik
heee bak sana bişi diyim, öğün atlayanlarda yani düzensiz yemek yiyenlerde olurmuş bu şeker, madem düzenli yion şimdik düzelir sen merak etme

ben azcık iş yapıyom....

gelince okurum ama çok yasmassanız
heh bak işte ona söz veremiyoz, mecbur bu çenesi düşük hatunlara cevap vermek lazım yazmayıpta napacazzzz sana sora özet geçerik hadi bak işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…