canım hepımız yaşıyoruz bu sorunları normal yani yemekten sonra yürüyüş yapınca ıyı gelıyo ama her zaman da yapamyz napalım dogurana kadar bebişlerimz için yaşıcz böyle sorunlarkızlar aksam cok kotu oldum ya resmen sıstım ama anormak bıseydı catlayacak gıbı hıssetımm kendımı cokta yemek yemedım ama neden oldu bılmıyorum sıgınamadım bır turlu esıme dıyrumkı dogurasım var cıkaracam ben bunu yeter bu kadar tutugum dıyorum bıraz yuruduk felanda rahatladımm yoksa aglayacaktım neredeyse
bana hamişliğimle ilgili kötü bişey söylerlerse onlara napcağımı bildikleri için hiçkimse o riske girmiyo kıslarrayy kusura bakma gülüyorum ama malmış hakkaten
bana da pehlivan dediler sabah yaa demeyn öyle dedim, olsun olsunn doğurunca bişey kalmıcak sıkma canını diyolar tabii bunu diyen iki çocuk sahibi bi adam. bekar olan ne anlıcak
şekerim gaz sıkışmıştır,yürü ve rahatlamanın yollarını ara bir hafta evvel benide fena etti karnım resmen taş gibi olmuştu doğuracam diye korktum valla
hatunlar kaysının mevsimi bol tüketin,bamya süper,semiz otu bakın yiyin rahatlatır...
ya kız çok olsun...... erkek çok olursa sıkıntı bir kıza 2 erkek düşer erkek fazla olursa olmaz racona ters biz oğlanlara 4e kadar yolu var...
ben de bi uyuzluk sezersem cevabım sert oluyo ama bu şaka dedi diye ciddiye almadım açıkçasıbana hamişliğimle ilgili kötü bişey söylerlerse onlara napcağımı bildikleri için hiçkimse o riske girmiyo kıslarr
canım hepımız yaşıyoruz bu sorunları normal yani yemekten sonra yürüyüş yapınca ıyı gelıyo ama her zaman da yapamyz napalım dogurana kadar bebişlerimz için yaşıcz böyle sorunlar
evet kuzu cesaret edemiyolar ben anlatmıştım ya burda bi salak var çocuğu olmuyo bana sardı sanki benim yüümden çocuğu olmuyo sinir ediyo beni onu bi gün çok pis haşladım şimdi ne o ne başkası cesaret edemiyo ama dengesiz hala uğraşıyo alttan alttanben de bi uyuzluk sezersem cevabım sert oluyo ama bu şaka dedi diye ciddiye almadım açıkçası
dedim ya öbür salağı bi iki tersledim şimdi hiç sesi çıkmıyo
aminnnnnncanıım ılk defa boyle oldum ben bıde oglusumun yarmazlıgı tuttu ıcerden ıttıkce ıttı dedım ben sımdı catlayacam RABBIM hepımıze saglık versın kolay hamılleıkler kolay dogumlar nasıp etsın
Erkeklerle uğraşmak her zaman daha kolaydır ama biz hatunlar tehlilkeliyiz birazevet kuzu cesaret edemiyolar ben anlatmıştım ya burda bi salak var çocuğu olmuyo bana sardı sanki benim yüümden çocuğu olmuyo sinir ediyo beni onu bi gün çok pis haşladım şimdi ne o ne başkası cesaret edemiyo ama dengesiz hala uğraşıyo alttan alttangider ayak yolacam saçlarını
hahahah bence cok dogru unlu bır komedyenımızınde dedıgı gıbı kadın erkeğin bir üst modelidirERKEKLERİN KADINLARDAN RİCASIDIR.
*8 hafta süren bas ağrıları baş ağrısı olamaz,bir doktora gidin.
*Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacaktır.
*'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız...
*Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işidir.
*Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha
sormayın.
*Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak,aslında ekmeği getirmenizi
istiyoruzdur. Bundan 'ekmek Masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın...
*Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz birşey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse,
kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın...
*Eğer birşey istiyorsanız sormanız yeterli. Birşeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle far klı anlamlar
taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin...
*Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın,
cevap vermeyi reddediyoruzdur.
*En karmaşıik durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler
beklemeyin.
*Erkekler en fazla 16 renk görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir.
*Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır.
*Biz basitizdir. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize
uyacağını sormayın, bilmiyoruzdur. Sormayınız.
*Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır...
Bizi anlamaya çalışın lütfen, fazla abartmayın ama...
*Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için
bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin.Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınla
bir evi paylaşm ak daha anlamlıdır...
*Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi
bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi
tarafindan da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz...yapılmamalı da.
*Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir.
O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin...
* *Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.
Erkeklerle uğraşmak her zaman daha kolaydır ama biz hatunlar tehlilkeliyiz biraz
gazdan canım, benim yine başladı akşamları özelilkle oluyo, bide bebiş hareketlenince patlıcam sanıyorum, soğuk şeyler yememeye çalış canım dikkat et bide ayakları üşütmekızlar aksam cok kotu oldum ya resmen sıstım ama anormak bıseydı catlayacak gıbı hıssetımm kendımı cokta yemek yemedım ama neden oldu bılmıyorum sıgınamadım bır turlu esıme dıyrumkı dogurasım var cıkaracam ben bunu yeter bu kadar tutugum dıyorum bıraz yuruduk felanda rahatladımm yoksa aglayacaktım neredeyse
aynen ben günde sayıyla 12 adet kayısı tüketiyorum ( hem kabızlığı önlesin diye hemde çok yararlı bir meyve ), bide sebze bolluğu var o nedenle bol bol yiyorum bendeşekerim gaz sıkışmıştır,yürü ve rahatlamanın yollarını ara bir hafta evvel benide fena etti karnım resmen taş gibi olmuştu doğuracam diye korktum valla
hatunlar kaysının mevsimi bol tüketin,bamya süper,semiz otu bakın yiyin rahatlatır...
ya onada acaba şeymi diyeydin sende bamyagillerden misin yoksa diye??? biraz ayıp olcak ama haketmiş bu salak erkek haliyle aptalya bu erkekler ne kadar patavatsız ne kadar dengesız ya bı bayan soylese anlarım bunu sen kımsınkı benım kılo muhabbetımı yapıyosunn
sankı konu kalmadı
haaa haaaaa bence bazıları tam oturuyo benim adama biz basit yaratıklarız ''Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak,aslında ekmeği getirmeniziERKEKLERİN KADINLARDAN RİCASIDIR.
*8 hafta süren bas ağrıları baş ağrısı olamaz,bir doktora gidin.
*Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacaktır.
*'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız...
*Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işidir.
*Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha
sormayın.
*Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak,aslında ekmeği getirmenizi
istiyoruzdur. Bundan 'ekmek Masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın...
*Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz birşey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse,
kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın...
*Eğer birşey istiyorsanız sormanız yeterli. Birşeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle far klı anlamlar
taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin...
*Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın,
cevap vermeyi reddediyoruzdur.
*En karmaşıik durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler
beklemeyin.
*Erkekler en fazla 16 renk görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir.
*Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır.
*Biz basitizdir. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize
uyacağını sormayın, bilmiyoruzdur. Sormayınız.
*Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır...
Bizi anlamaya çalışın lütfen, fazla abartmayın ama...
*Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için
bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin.Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınla
bir evi paylaşm ak daha anlamlıdır...
*Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi
bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi
tarafindan da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz...yapılmamalı da.
*Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir.
O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin...
* *Yeteri kadar ayakkabınız ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.
amiin canm bende sabah sol tarafıma yatmaya dıkkat edeym dıye sol tarafa yatmışm boynumn sol tarafı agrıyodu şimdi gecti birazck ya bide gece yatrken kolumu büküp uydgmda kücük parmagm elıme dogru uyusuyo sızn oluyomu böylecanıım ılk defa boyle oldum ben bıde oglusumun yarmazlıgı tuttu ıcerden ıttıkce ıttı dedım ben sımdı catlayacam RABBIM hepımıze saglık versın kolay hamılleıkler kolay dogumlar nasıp etsın
aynen canım ne gülmüştüm o lafa duydugum en doğru cümlehahahah bence cok dogru unlu bır komedyenımızınde dedıgı gıbı kadın erkeğin bir üst modelidir
haklıyız tabii anayız biz aaanaaaahayır biz kadınlar melekizz ve her zaman haklıyızz...
geçen erkek kardeşim eşime ne dese beğenirsiniz... enişteciğim senin eşin benimde canım ablam ama allhım bu ablamın ters tarafına düşürmesin bazen çekilmez oluyor..demezmi benimkide kıs kıs gülüp kafa sallamazmı bastım çimdiği diyor ben bişey demedim kardeşine at çimdiği.... dedim sende az değilsin o konuşurken benim karım bitanedir deseydin yaa...
ayy kusura bakma gülüyorum ama malmış hakkaten
bana da pehlivan dediler sabah yaa demeyn öyle dedim, olsun olsunn doğurunca bişey kalmıcak sıkma canını diyolar tabii bunu diyen iki çocuk sahibi bi adam. bekar olan ne anlıcak
ya bu erkekler ne kadar patavatsız ne kadar dengesız ya bı bayan soylese anlarım bunu sen kımsınkı benım kılo muhabbetımı yapıyosunn
sankı konu kalmadı
oluyo canım uzun süre öyle kaldığı için ama uyuşması düzeliyo dimi sonra? düzelmiyosa sinir sıkışması oluyodur oda uyuşukluk yapar çünkü parmaklara falanamiin canm bende sabah sol tarafıma yatmaya dıkkat edeym dıye sol tarafa yatmışm boynumn sol tarafı agrıyodu şimdi gecti birazck ya bide gece yatrken kolumu büküp uydgmda kücük parmagm elıme dogru uyusuyo sızn oluyomu böyle
amiin canm bende sabah sol tarafıma yatmaya dıkkat edeym dıye sol tarafa yatmışm boynumn sol tarafı agrıyodu şimdi gecti birazck ya bide gece yatrken kolumu büküp uydgmda kücük parmagm elıme dogru uyusuyo sızn oluyomu böyle
valla herkesi herşeyi parçalayasım var sinirimi kocamdan çıkarıyommmmyazık adama yaa oruç oruç benlen ugrasıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?