hoşbulduk tatlım..nasıl olsun işte..dünden beri biraz yorucu..doruk paşama tuvalaet öğretiyorum da..şimdilik vukuat yok ama olsun olmasın annee çişiiiiimmm diye bağırıyor ve sürekli wc ye koşturuyoruz
merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
selam canm.. iyiyim heyecanlıyım zaman geçiremiyorum... içimde tarifi imkansız duygular var bu günlere bile geleceğimi tahmin etmiyodum oysaki şimdi yarın kese görcem belkide kalp atışını bile duycam içim içime sıgmıyo Rabbime binlerce kez şükürler olsun...tatlım selam..nasılsın..hiç merak etme..yarındı dimi kontrolün?? yarın Allah ın izni ile duyacaksın minik kalp atışlarını..
canm okudum Rabbim kabul etsin en kısa zamanda kavustursun inş...
canm benm geç döllenme olma gibi bi ihtimal yok 14 ocakta transfer yapıldı o zaman bile bebeğim 3 günlüktü...
inş. görürüm diye umud ediyorum ama göremezsemde 1 haftadaha beklerim canm geç olsunda güç olmasınnn
okudum canım ALLAH kabul etsin
canm okudum Rabbim kabul etsin en kısa zamanda kavustursun inş...
canm benm geç döllenme olma gibi bi ihtimal yok 14 ocakta transfer yapıldı o zaman bile bebeğim 3 günlüktü...
inş. görürüm diye umud ediyorum ama göremezsemde 1 haftadaha beklerim canm geç olsunda güç olmasınnn
merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
canm ne kusuru yaa çoğu insan tüp bebekte tam olarak ne olduğunu bilmiyoki.. zaten Kisede bilsin istemem Rabbim düşmanıma bile vermesin inş..Ya canım haklısın kusura bakma yoğunluktan kafam gitti. Tüp bebekte döllendirip koyuyorlardı. Büyük ihtimal sende kalp atışlarını bile duyarsın. Aramızda az var çünkü seninle
selam canm.. iyiyim heyecanlıyım zaman geçiremiyorum... içimde tarifi imkansız duygular var bu günlere bile geleceğimi tahmin etmiyodum oysaki şimdi yarın kese görcem belkide kalp atışını bile duycam içim içime sıgmıyo Rabbime binlerce kez şükürler olsun...
sende kendini çok yormamaya çalış canm bide wc alıstırması yaparken yerlere dikkat et kuzenim düşmüştü çocuga öğreteceğim derken..
Allah korusun sen bide gebesin... Rabbim korusun inş..
Bende okudum canım. Yapabilceğimiz başka birşey var mı?
Bende onu soracaktım alışabildiniz mi diye :) Her gittiğinizde yapıyor mu bari minik paşa
selam canm.. iyiyim heyecanlıyım zaman geçiremiyorum... içimde tarifi imkansız duygular var bu günlere bile geleceğimi tahmin etmiyodum oysaki şimdi yarın kese görcem belkide kalp atışını bile duycam içim içime sıgmıyo Rabbime binlerce kez şükürler olsun...
sende kendini çok yormamaya çalış canm bide wc alıstırması yaparken yerlere dikkat et kuzenim düşmüştü çocuga öğreteceğim derken..
Allah korusun sen bide gebesin... Rabbim korusun inş..
Allah razı olsun canımm çok sağol inşşşşş..
inş. canm.... sen yinede dikkat et canm dediğin gibidiğerleri dogmadan alıştırırsan rahat edersinn..sen böyle yazınca ben de heyecanladım şimdi..inşallah yarın güzel haberler verirsin bize..merakta bırakma bizleri..wc olayı da dünden beri yordu beni aslında ama başka da çarem yok..yoksa ilerde çok daha fazla zor olur benim için..
allah kabul etsin canım ben ve bebişim de okuduk...rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
canm evet aramızda 1 gün varmış seninde hayırlı olsun bebişin ama benm bebeğim aslında 3 gün daha büyük tüp bebek bebeğim..Merhaba aramızda 1 gün var cmt dr gittim bende sadece keseyi gördüm 1 hafta snra kalp atışı duyulur dedi dr..
Bende 1 tane okudum Rabbim kabul etsin
canm evet aramızda 1 gün varmış seninde hayırlı olsun bebişin ama benm bebeğim aslında 3 gün daha büyük tüp bebek bebeğim..
bide vajınal bakıyo benm dr um vajınalde 1 hafta onden görülebiliyo hersey yinede teşşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için
saol canm..Saol canm seninde hayırlı olsun..benmkide vajinadan bakarız bi dahaki gelmende dedi hiç sevmiorum ama
kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz teyzoşları... sabah doktor amcamıza gittik... b hcg ölçüldü.. ve 2246 çıktı,adetimin üstünden 5 gün falan geçti sanırsam.... yani 4+4 olduk bugün sanırım.. sizce nası değerimiz? dr. maşallah çok güzel yükselmiş dedi.. yarın belki keseyi görürüz dedi ama ben cuma geleyim dedim tamam olur dedi.. çünkü git gel yapmak istemiyorum.. cuma gideyim kesin olsun... tam 5 haftalık olmuş olcaz o gün...
yani ben de cumayı bekleyenlerdenim.........
canımmm Allah razı olsun aminnn inşş , duygulandırdın beni , umarım bende hamile kalıp bebişimle hamile kalmak isteyen arkadaşlara okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?