2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar artsında denge düzelsin diye 2. ye ankete bide kız gireyim dedim çakallık yapıp ama yemedi ikinciye kabul etmiyür namussuzzzz

oluyo canım uzun süre öyle kaldığı için ama uyuşması düzeliyo dimi sonra? düzelmiyosa sinir sıkışması oluyodur oda uyuşukluk yapar çünkü parmaklara falan

uyanınca hemen düzelıyo yada kolumu düzeltınce ne bılym ben panıklı hemen altnda bişeyler ararm takıntılym biraz ama böyle başkalarına size sornca rahatlym

kızlar artsında denge düzelsin diye 2. ye ankete bide kız gireyim dedim çakallık yapıp ama yemedi ikinciye kabul etmiyür namussuzzzz
ohh iyi olmuşş kızları arttırıp oğullarınızı kıymete bindircektin di mi seni uyanık kaynaanaaaaa

valla herkesi herşeyi parçalayasım var sinirimi kocamdan çıkarıyommmm yazık adama yaa oruç oruç benlen ugrasıyo
kızz nıye kocandan cıkarıyonn soyleyen kımse ondan cıkar kocanım ne sucu var
aynen canım ne gülmüştüm o lafa duydugum en doğru cümle

haklıyız tabii anayız biz aaanaaaa
bende acayıp gulmustum eger ben sımdı ızleyecek olsam gulmekten dogururumm herhalde

olmazmı canımm ya oturdugum yerde bıle bıraz hareketsız kalsam hemen ayaklarım uyusuyor

ben artık okuyup üfleyip yatıyorum canım iki üç gecedir kabus görmüyorum şükürler olsun...

bende okuyorum.. 21 kere euzü besmele çekiyorum.nasları felakları okuyorum. niye böyle oldum anlamıyorum. şu sübyan mıdır nedir ondan korkuyorum. bilinçaltı yaptım sanırım.

canım benimki kol komple uyuşuyo büküp uyuyunca:44:

canım uyuşma bende de oluyor neden bilmiyorum ama sabahları kalktığımda bir iki dakika parmaklarımı hissetmiyorum.. birde kramp problemim var geceleri bacağıma kramp giriyor ve çok feci uykudan uyanıyorum sizde de varmı kramp?

Ctkm - GittiGidiyor
bi bakın bakalım hatunlar belki işinize yarıcak bişey çıkar
seraappp nerdesin sen yagmurca kocasına sarmaya yer arıyo bak yardım lazım

yok anam yokkkk sabah ayrı öğlen ayrı haşladım adamı yeterrrr akşama toplu yemek var zaten gitmeye ikna etmek için baya ugrastım bi tartışmayı daha kaldıramıcammmmm

bende uykuda kramp olmuyo çok... ama karnım çok acıyor hangi tarafımda uyandıysam karnımın o tarafı acıyor..

uyanınca hemen düzelıyo yada kolumu düzeltınce ne bılym ben panıklı hemen altnda bişeyler ararm takıntılym biraz ama böyle başkalarına size sornca rahatlym

hepımızde ortak sıkıntılar canım sen hıc panık yapma hatta hayatından tum panıklerı cıkar hatta nıckını degıstırerek baslayabılırsın bence cok takıntı yapmıssın bu panıklıgı

kızlar merhabaaaaaaaaaa hepinizeeeeeeee okumam ımkansızzz biriniz ıyıyız dese yeterli şekerler

oruçluymuş kocası iftardan sonra çıkarsın sinirini...

bizde kocaları sinir çıkarma tahtası yaptık haaa geçen gün bana diyoki sen bi tane dğuracan diye ben dokuz doğurdum şu çocuk bi doğsaydı dedi haklı adammmmmm hafta sonu süpürgeyı o açar. çamaşırı taşıyamıyommm aşkım gelll. bu tencerenin yeri yukarda gel uzanamıyom. ay oram agrıyo dokunma buram agrıyo ellemeee hahahaha

endişe etçek bişi yok canım normal bi durum sora geçiyosa hiiiç sıkıntı yok, benim bazen kulağım uyuşmuş oluo hep aynı tarafa yatmaktan

sinirim yatıştı kuzum kocişimle konustum telefonda. acıkmışşş yaa kıyamam
oyyyy kıyamadı yine, olsun akşama yapar bişiler doyurursun kocişini, yada bu akşamda dışarı gidin bu sefer çorbadan önce ana yemeği söleyin anca gelir

ohh iyi olmuşş kızları arttırıp oğullarınızı kıymete bindircektin di mi seni uyanık kaynaanaaaaa

hee olmadı napalım olsun, adigee beeee sen gel kızını bana verrrr, vala bişi yapmıcam pamıkkk gibi kaynana olcam sözzz
krampmı aaa bizde olmuyo öle şeyler onuda nerden çıkardınki vala sen bi doktora görün bilemedim şimdi olmazmı kuzummmm, artık taktik bile geliştirdim ben, yatakta gerinmiyorum, yolda yürürken bacaklarımı çok germiyorum, eğerki uyku halinde gerinecek gibi olup kramp başlangıcı olursa işte hemen orda bi alarm veriyom kocişe hemen masaja başlıyo en azından acısını azaltıyo, yada tek başımaysam hemen diğer bacağımı yani kramp girmeyeni hareket ettirmeye çalışıyorumki kan dolaşımı artsın, bide tabi doktorlar magnezyum veriyolar kramp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…