hahahah çok hoşsun büşra ya
oluyo canım uzun süre öyle kaldığı için ama uyuşması düzeliyo dimi sonra? düzelmiyosa sinir sıkışması oluyodur oda uyuşukluk yapar çünkü parmaklara falan
sinirim yatıştı kuzum kocişimle konustum telefonda. acıkmışşş yaa kıyamamyazık kız kocişeee bu salak yüzünden ondan çıkarma sinirini sen sinirini bu asalaktan çıkar kocişin yanına pamuk şekeri gibi git daha iyi
ohh iyi olmuşş kızları arttırıp oğullarınızı kıymete bindircektin di mi seni uyanık kaynaanaaaaakızlar artsında denge düzelsin diye 2. ye ankete bide kız gireyim dedim çakallık yapıp ama yemedi ikinciye kabul etmiyür namussuzzzz
kızz nıye kocandan cıkarıyonn soyleyen kımse ondan cıkar kocanım ne sucu varvalla herkesi herşeyi parçalayasım var sinirimi kocamdan çıkarıyommmmyazık adama yaa oruç oruç benlen ugrasıyo
bende acayıp gulmustum eger ben sımdı ızleyecek olsam gulmekten dogururumm herhaldeaynen canım ne gülmüştüm o lafa duydugum en doğru cümle
haklıyız tabii anayız biz aaanaaaa
olmazmı canımm ya oturdugum yerde bıle bıraz hareketsız kalsam hemen ayaklarım uyusuyoramiin canm bende sabah sol tarafıma yatmaya dıkkat edeym dıye sol tarafa yatmışm boynumn sol tarafı agrıyodu şimdi gecti birazck ya bide gece yatrken kolumu büküp uydgmda kücük parmagm elıme dogru uyusuyo sızn oluyomu böyle
ben artık okuyup üfleyip yatıyorum canım iki üç gecedir kabus görmüyorum şükürler olsun...
canım benimki kol komple uyuşuyo büküp uyuyunca:44:
Ctkm - GittiGidiyor
bi bakın bakalım hatunlar belki işinize yarıcak bişey çıkar
seraappp nerdesin sen yagmurca kocasına sarmaya yer arıyo bak yardım lazım
Ctkm - GittiGidiyor
canım uyuşma bende de oluyor neden bilmiyorum ama sabahları kalktığımda bir iki dakika parmaklarımı hissetmiyorum.. birde kramp problemim var geceleri bacağıma kramp giriyor ve çok feci uykudan uyanıyorum sizde de varmı kramp?
uyanınca hemen düzelıyo yada kolumu düzeltınce ne bılym ben panıklı hemen altnda bişeyler ararm takıntılym biraz ama böyle başkalarına size sornca rahatlym
Ctkm - GittiGidiyor
oruçluymuş kocası iftardan sonra çıkarsın sinirini...
endişe etçek bişi yok canım normal bi durum sora geçiyosa hiiiç sıkıntı yok, benim bazen kulağım uyuşmuş oluo hep aynı tarafa yatmaktanuyanınca hemen düzelıyo yada kolumu düzeltınce ne bılym ben panıklı hemen altnda bişeyler ararm takıntılym biraz ama böyle başkalarına size sornca rahatlym
oyyyy kıyamadı yine, olsun akşama yapar bişiler doyurursun kocişini, yada bu akşamda dışarı gidin bu sefer çorbadan önce ana yemeği söleyin anca gelirsinirim yatıştı kuzum kocişimle konustum telefonda. acıkmışşş yaa kıyamam
ohh iyi olmuşş kızları arttırıp oğullarınızı kıymete bindircektin di mi seni uyanık kaynaanaaaaa
krampmı aaa bizde olmuyo öle şeyler onuda nerden çıkardınkicanım uyuşma bende de oluyor neden bilmiyorum ama sabahları kalktığımda bir iki dakika parmaklarımı hissetmiyorum.. birde kramp problemim var geceleri bacağıma kramp giriyor ve çok feci uykudan uyanıyorum sizde de varmı kramp?
kızlar merhabaaaaaaaaaa hepinizeeeeeeee okumam ımkansızzz biriniz ıyıyız dese yeterli şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?