hoşgeldin canım iyiyiz biz anketi yaptınmı kızına oy verdinmi
bizde kocaları sinir çıkarma tahtası yaptık haaageçen gün bana diyoki sen bi tane dğuracan diye ben dokuz doğurdum şu çocuk bi doğsaydı dedi haklı adammmmmm hafta sonu süpürgeyı o açar. çamaşırı taşıyamıyommm aşkım gelll. bu tencerenin yeri yukarda gel uzanamıyom. ay oram agrıyo dokunma buram agrıyo ellemeee hahahaha
hısgeldınn sezınn ıyıyz canım ıyıyız sayfalardan bellıolmuyormu parmaklar masallah ıyı calısıyorrkızlar merhabaaaaaaaaaa hepinizeeeeeeee okumam ımkansızzz biriniz ıyıyız dese yeterli şekerler
telsızı bılmıyorum ama cantanın dısarıdakı fıyatı aynı 45-50 lıra bısey canımcanım ya telsiz dikkatimi çekti fiyatı da makul gibi sanki sizin fikirlerinizi bekliyorum bi de chicco çantası var o dikkatimi çekti ne dersiniz kızlar ???
canım çanta benim de dikkatimi çekti sonra dedim dandik çıkar acırım parama boşvverdimcanım ya telsiz dikkatimi çekti fiyatı da makul gibi sanki sizin fikirlerinizi bekliyorum bi de chicco çantası var o dikkatimi çekti ne dersiniz kızlar ???
kızlar merhabaaaaaaaaaa hepinizeeeeeeee okumam ımkansızzz biriniz ıyıyız dese yeterli şekerler
ama zizaga söz verdimm kızı yahya kaana vericez
hee olmadı napalım olsun, adigee beeee sen gel kızını bana verrrr, vala bişi yapmıcam pamıkkk gibi kaynana olcam sözzz
canım çanta benim de dikkatimi çekti sonra dedim dandik çıkar acırım parama boşvverdimçarşıya da bi bak sonradan anladım çok fark yok fiyatlarda.
iyiyiz şekerimmm sen ve prensesin napıyooo
ama zizaga söz verdimm kızı yahya kaana vericezhemen ikinciyi yapıp sana versem beklersin ama dimi
kuzu bileklere kuvvet ha maşşallahhhhhh kız eller gıbı çenelerde çalışıyosa vay kocaların halıne ayol
adiloooşşşşşşşşşş iyiyiz yawrum yuvarlanıp duruyorum vallahasizden ne haber bakalım
iyiyiz gülüm iyikızlar merhabaaaaaaaaaa hepinizeeeeeeee okumam ımkansızzz biriniz ıyıyız dese yeterli şekerler
yaaaaaa:26: bunları bende yapıyom bizimki henüz böle bişeyi sözlü olarak dile getirmedi kesin oda öle düşünüyobizde kocaları sinir çıkarma tahtası yaptık haaageçen gün bana diyoki sen bi tane dğuracan diye ben dokuz doğurdum şu çocuk bi doğsaydı dedi haklı adammmmmm hafta sonu süpürgeyı o açar. çamaşırı taşıyamıyommm aşkım gelll. bu tencerenin yeri yukarda gel uzanamıyom. ay oram agrıyo dokunma buram agrıyo ellemeee hahahaha
yahuuu bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır hele o zaman gelsinde bakarıkkkkkkkkkkkkcanım çanta benim de dikkatimi çekti sonra dedim dandik çıkar acırım parama boşvverdimçarşıya da bi bak sonradan anladım çok fark yok fiyatlarda.
iyiyiz şekerimmm sen ve prensesin napıyooo
ama zizaga söz verdimm kızı yahya kaana vericezhemen ikinciyi yapıp sana versem beklersin ama dimi
Merhaba arkadaslar, dr'dan geldik. Oglusumu gördüm ama sırtı dönüktu bize yine yüzünü göstermedi :)
Kafa sol tarafta, sırtı tam göbeğimin ortasından sola dogru. Bacaklar da iç kısımda. Su anki pozisyonda kalırsa sezeryan gözüküyor. Ama daha 37ye kadar dönebilir dedi.
Bugun tam dolu dolu 28 haftalık olduk.
Bizim tosuncuk 1400gr olmus :)
Sabahları uyandığımda kasıklarımda agri oluyordu onu sordum. Cok uzun süre aynı pozisyonda kaldığın icin oluyordur dedi.
Dogumu sordum. Normal dogum ve sezeryani. Hersey normal giderse normal dogum olabilir tabii ki dedi (tup bebek benimki) ama o zaman zaten sık sık takip ediyoruz seni nst ye sokuyor, takip ediyoruz. Çatıya bakıyoruz dedi.
Eğer sezeryan olacaksa (planlı sezeryan) en uygunu sabah saati randevu alınıyor ve planlı oluyor hersey. Genelde 39uncu haftada alabiliriz dedi.
Ama gebelik öyle birsey ki hiç birsey planlı olmayabiliyor.
Bizim icin onemli olan 32den once olmasın. En azından 2 kiloyu geçsin dedi. Zaten birdahakine sizinki kısmetse 2yi geçer dedi. 36da doğsalar bile bizim icin iyi sayılır dedi.
Böyle iste arkadaslar. Bizim cocuk sırtını göbeğime yaslamayi seviyor anlaşılan :)
Evet simdi gecmisi okumaya çalışayım. Ama zooooor 40 sayfa kadar olmuştur....
maşallah canım oğluna gelişimi çok iyi nazar değmesin pozisyonu da değişir bence daha erken o zamana kadar döner zaten içerde kırk takla atıyorlar maşallahMerhaba arkadaslar, dr'dan geldik. Oglusumu gördüm ama sırtı dönüktu bize yine yüzünü göstermedi :)
Kafa sol tarafta, sırtı tam göbeğimin ortasından sola dogru. Bacaklar da iç kısımda. Su anki pozisyonda kalırsa sezeryan gözüküyor. Ama daha 37ye kadar dönebilir dedi.
Bugun tam dolu dolu 28 haftalık olduk.
Bizim tosuncuk 1400gr olmus :)
Sabahları uyandığımda kasıklarımda agri oluyordu onu sordum. Cok uzun süre aynı pozisyonda kaldığın icin oluyordur dedi.
Dogumu sordum. Normal dogum ve sezeryani. Hersey normal giderse normal dogum olabilir tabii ki dedi (tup bebek benimki) ama o zaman zaten sık sık takip ediyoruz seni nst ye sokuyor, takip ediyoruz. Çatıya bakıyoruz dedi.
Eğer sezeryan olacaksa (planlı sezeryan) en uygunu sabah saati randevu alınıyor ve planlı oluyor hersey. Genelde 39uncu haftada alabiliriz dedi.
Ama gebelik öyle birsey ki hiç birsey planlı olmayabiliyor.
Bizim icin onemli olan 32den once olmasın. En azından 2 kiloyu geçsin dedi. Zaten birdahakine sizinki kısmetse 2yi geçer dedi. 36da doğsalar bile bizim icin iyi sayılır dedi.
Böyle iste arkadaslar. Bizim cocuk sırtını göbeğime yaslamayi seviyor anlaşılan :)
Evet simdi gecmisi okumaya çalışayım. Ama zooooor 40 sayfa kadar olmuştur....
kızlar merhabaaaaaaaaaa hepinizeeeeeeee okumam ımkansızzz biriniz ıyıyız dese yeterli şekerler
oyyyy kıyamadı yine, olsun akşama yapar bişiler doyurursun kocişini, yada bu akşamda dışarı gidin bu sefer çorbadan önce ana yemeği söleyin anca gelir
cullucana söz verdim hemen aynından bi tane daha yapmam lazım miniğim doğuncaafferimmm dünür iki dakka müdür yardımcısına gittim bak ya neler olumuş gelinim elden gidiyorrr heyy cullu kendine hakimm oll
nolsun canım yaa aynı bugün itibari ile izne çıkmama 29 iş günü kaldı heyoooooooooooooooo
bi de canım muhteşem lezzetlerin bi arada oldugu bi sofra istiyo Allahım çok mu şey istiyorumhayal ediyorum ama beni bekleyen şey evde yapılmak için duran etler sebzelerr
ne anketi kızzzzzz neler yaptınız bugun buralarda ezinecim yapayım hemen ne yapcam deyiver gari bana
kız bu akşam bizim kurumdaki arkadaşlarla yemekteyiz dedim yaa atlamışşsın bakkkhatta burdaki gıcık yemeğe gelmen için dozer yollayımmı demişti yaaaa bende sinirimi kocadanmı çıkarsam acaba dedim ama yok yokk öyle bi hata yapmam zaten bu yemeğe gitmeye ikna etmek için baya uğraştımmm nazlandı benim herüffff
sayfanın başında var ya canım ekim bebiklerinin cinsiyetinin anketini koydu loori
hoşgeldin tatlımBiz geldükkkk kızlarrrrrrrrrr
hoşgeldin canım iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın?kızlar merhabaaaaaaaaaa hepinizeeeeeeee okumam ımkansızzz biriniz ıyıyız dese yeterli şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?