2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 13 ziyaretçi)
bu zyaretçiler ne istiyo bizden ya

afferimmm dünür iki dakka müdür yardımcısına gittim bak ya neler olumuş gelinim elden gidiyorrr heyy cullu kendine hakimm oll

yaparım tabii canım benim senin gibi kaynanaya can gurbaannn
e az kalmış salla ozaman :92::92::92: ahhhhhh yemek deme bıktım ınanan ne yıcem derdınden kız dun gece ıyımıydı bariii sindrella oldun mu 12 den sonra onu de sen
tabiii yemeğe götürdü kucacım beni arabaya bindik bi de çiçek çıkarttı. ama saf ben ağladım yine
yaaa ama ben böyle ota _oka ağlıyorum diyorum o da gülüüyo pis pis güzeldi yani herşey yolunda
sizin de yok di mi sıkıntı falan_?

evet sezınım bızım her yerımız agrır uyusur ALLAH parmaklarımıza ve cenelerımıze zeval vermesın

cullucana söz verdim hemen aynından bi tane daha yapmam lazım miniğim doğunca

kızlar 1 farkla geride kaldı hadi bakalım açık kapanıyo yavaş yavaş he evet bekliyom vala ona göre ama sen şindik bu bebişten sora hemen ikinciyi yapmazsın anca 2-3 sene dolcakta öle, yazık olur ilk kızımıza biraz onun tadını almak lazım demi kızzz

çok güzel bu hamaktan arkadaşımda var çok memnundu güle güle kullanın
ivit ivit ben yokum orda nasıl olcam orda bennnn
canım sayfanın üstünde anket var hemen kız olan şıkkı işaretle gönder de tamam bu kadar işte

adig_ecim iyi geömesine sevindim akşamının darısı bundan sonraki yıldönümlerine doğum günlerine olsun inşallah

cok guzelmıs kızın gule gule kullansın canımm

Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 13 ziyaretçi)
bu zyaretçiler ne istiyo bizden ya
sevgılı zıyaretcıler oyle zıyaret etmekle olmaz sızde uye olun bakalım uye olmadan almıyoruz 1:

e maşallah kılsuna yasmıncımm sen şimdiden çatı ya mı çıktın :44::44:
:))) canım doguma yakın çatı muayenesi yapıyorlar ya. Ondan bahsetti Dr

Öyle canım dönebilir daha vakit var cok sukur. Gerçi hayırlısı olsun. Sezeryan yada normal hiç onemli degil.

oyyyyyyyyyyyyyyyyy nası mıncık mıncık sevicez onları bizzzzzzzzzzz

adig_ecim iyi geömesine sevindim akşamının darısı bundan sonraki yıldönümlerine doğum günlerine olsun inşallah
sağol linacım

kız serap biz birbirimiz benziyoz haaa. çaktırmıyom ama bende senin gibi eli maşalıyım kız kardeşim eşime dıyokı Allah yardımcın olsun hahaha
ben o hayale bugunde yarında kavusuyorumm hahaha bugun kurumun yemegı var yarında iftara davetliyiz ama pazar günü misafir alıcam yemekler ellerimden öperrr. kaç gündür evde yemek pişmiyo zaten dünde dısardaydık. sahurda koçişe kehvaltılık hazırlıyrum hafif

yaaaaaa:26: bunları bende yapıyom bizimki henüz böle bişeyi sözlü olarak dile getirmedi kesin oda öle düşünüyo ayy aman yaa napalım

bilmiyom valla kuzu söylemiyosada kesin düşünüyodur çünkü benimkide öle her düşündüğünü sölemez ama adama illalah geldi demekki

saat kaç oldu tabi biter pilin. bende acıktım hee güzel güzel yemek kokuları geliyoooo bi yerdennn herkesde oruc olunca bişi yenmıyokı kardeşimmmm. gerçi biliyolar arada elime poşeti alıp gidiyom menüde ne var dıyolarrr o asalak inş akşam eşimin yanında apır sapır konusmaz valla yoksa kavga çıkar heeee

:))) canım doguma yakın çatı muayenesi yapıyorlar ya. Ondan bahsetti Dr

Öyle canım dönebilir daha vakit var cok sukur. Gerçi hayırlısı olsun. Sezeryan yada normal hiç onemli degil.

aynen hepimiz için en sağlıklı nasıl olacaksa o olsun hayırlısıyla şimdiden daha düşünmeyelim

anlaşılan hepımızde aynı sorunlar var bide hamılelıkte kan akışı hızlı oldgndan dolayı sınır sıkısması cok oluyomus ama genelde uyuynca bıde kolumu bükünce oluyo kramplar magnezyum eksıklıgnde dıyolar ama bılmym bende pek olmuyo bıde sol ayağımda şey var yere oturdgmda ayagımıı bükünce ıkı yerınde hafıf damar şişiyo top gıbı oluyo bu nedır varis böyle olmaz herhalde bılmym

canım kendini o kadar inceleyip dinleme sonra gerçekten hasta olursun allah korusun fala evham iyi değil hem bak bu senin ilk hamileliğin de değil o yüzden daha rahat olmalısın çünkü bunlar normal şeyler

aynen hepimiz için en sağlıklı nasıl olacaksa o olsun hayırlısıyla şimdiden daha düşünmeyelim

aynen ya düşünmeyelım 2 3 gun düşündm uykularm kactı valla stres yaptm şimdi unuttm olacagına bırakyrm benm ılk dogum normal ama bunda nolur panık atak ta var bılmym son ay bellı olur artk

canım kendini o kadar inceleyip dinleme sonra gerçekten hasta olursun allah korusun fala evham iyi değil hem bak bu senin ilk hamileliğin de değil o yüzden daha rahat olmalısın çünkü bunlar normal şeyler

zaten oramı buramı incelerken panık atak oldm ya elımde degıl ılla gözüme carpıyo aklımn bı tarafına şüphe gırıyo işte aman neyse ya artk agırlasyorzda ayaklrmda ellermde şişme yok cok şükür bişey diyimmi sanki ilk hamılelıgm ozamn cok cahıldm 19 yasındaydn hıc bişeyn farkında degıldm dogurana kadar gezdm oramda buramda hıc agrı sızı yoktu hop hop zıp zıptm resmen dogumdn sonrada benı bu psıkolojk has cok yıprattı cok takıntılı evhamlı oldm bi cesaret yaptm cocugu allah ta verdi nasip etti bu kadara kadar geldk alllah dogurp kucagımıza almayı nasıp etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…