afferimmm dünür iki dakka müdür yardımcısına gittim bak ya neler olumuş gelinim elden gidiyorrr heyy cullu kendine hakimm oll
yaparım tabii canım benim senin gibi kaynanaya can gurbaannniyiyiz gülüm iyi
yaaaaaa:26: bunları bende yapıyom bizimki henüz böle bişeyi sözlü olarak dile getirmedi kesin oda öle düşünüyoayy aman yaa napalım
yahuuu bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır hele o zaman gelsinde bakarıkkkkkkkkkkkk, çabuk yaparsen beklerim tabi niye beklemim kızzzz
tabiii yemeğe götürdü kucacım beni arabaya bindik bi de çiçek çıkarttı. ama saf ben ağladım yinee az kalmış salla ozaman :92::92::92: ahhhhhh yemek deme bıktım ınanan ne yıcem derdınden kız dun gece ıyımıydı bariii sindrella oldun mu 12 den sonra onu de sen
kuzu bileklere kuvvet ha maşşallahhhhhh kız eller gıbı çenelerde çalışıyosa vay kocaların halıne ayol
adiloooşşşşşşşşşş iyiyiz yawrum yuvarlanıp duruyorum vallahasizden ne haber bakalım
cullucana söz verdim hemen aynından bi tane daha yapmam lazım miniğim doğunca
ya bende oy vereyim dedim daha önce anketi cevapladınız yazıyorr allah allah erkeklerden biride benim hanımlarr...
kızlar daha kıymetli olur zatenkızlar bu arada anketimiz de olmuş erkekler önde maşallah kızlar az demekki bizim kızlar iyice kıymetli olacak
ivit ivit ben yokum ordanasıl olcam orda bennnn
çok güzel bu hamaktan arkadaşımda var çok memnundu güle güle kullanıngünaydın kızlar sanırım en geç uyanan benim.bebişleriniz için nasıl beşikler aldınız ben hamak ve park yatak aldım doğru karar mı artık kızım doğunca anlıcaz ama benim çok hoşuma gitti :)Eki Görüntüle 759618 Eki Görüntüle 759619
canım sayfanın üstünde anket var hemen kız olan şıkkı işaretle gönder de tamam bu kadar işteivit ivit ben yokum ordanasıl olcam orda bennnn
yaparım tabii canım benim senin gibi kaynanaya can gurbaannn
tabiii yemeğe götürdü kucacım beni arabaya bindik bi de çiçek çıkarttı. ama saf ben ağladım yine
yaaa ama ben böyle ota _oka ağlıyorum diyorum o da gülüüyo pis pisgüzeldi yani herşey yolunda
sizin de yok di mi sıkıntı falan_?
kızımız mı oluyo oğlumuz mu ankti kuzuArkadaslar ne anketi doldurdunuz ben kaçırdım...
cok guzelmıs kızın gule gule kullansın canımmgünaydın kızlar sanırım en geç uyanan benim.bebişleriniz için nasıl beşikler aldınız ben hamak ve park yatak aldım doğru karar mı artık kızım doğunca anlıcaz ama benim çok hoşuma gitti :)Eki Görüntüle 759618 Eki Görüntüle 759619
sevgılı zıyaretcıler oyle zıyaret etmekle olmaz sızde uye olun bakalım uye olmadan almıyoruzToplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 13 ziyaretçi)
bu zyaretçiler ne istiyo bizden ya
merak ediyolar biz ne konuşuyoz diye hehehToplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 13 ziyaretçi)
bu zyaretçiler ne istiyo bizden ya
:))) canım doguma yakın çatı muayenesi yapıyorlar ya. Ondan bahsetti Dre maşallah kılsuna yasmıncımm sen şimdiden çatı ya mı çıktın :44::44:
maşallah canım oğluna gelişimi çok iyi nazar değmesin pozisyonu da değişir bence daha erken o zamana kadar döner zaten içerde kırk takla atıyorlar maşallah
geçmişi okumak imkansız yaa ben okuyamicam bugün
aynı şekilde imkansız kızlar maşallah döktürmüşbiz iyiyiz sen nasılsın
bu arada adig_e dün nasıl geçti hediye almış mı kocacın
oyyyyyyyyyyyyyyyyy nası mıncık mıncık sevicez onları bizzzzzzzzzzzkızlar 1 farkla geride kaldı hadi bakalım açık kapanıyo yavaş yavaşhe evet bekliyom vala ona göre ama sen şindik bu bebişten sora hemen ikinciyi yapmazsın anca 2-3 sene dolcakta öle, yazık olur ilk kızımıza biraz onun tadını almak lazım demi kızzz
sağol linacımadig_ecim iyi geömesine sevindim akşamının darısı bundan sonraki yıldönümlerine doğum günlerine olsun inşallah
kız serap biz birbirimiz benziyoz haaa. çaktırmıyom ama bende senin gibi eli maşalıyımaynı ben
ben o hayale bugunde yarında kavusuyorumm hahahanolsun canım yaa aynı bugün itibari ile izne çıkmama 29 iş günü kaldı heyoooooooooooooooo
bi de canım muhteşem lezzetlerin bi arada oldugu bi sofra istiyo Allahım çok mu şey istiyorumhayal ediyorum ama beni bekleyen şey evde yapılmak için duran etler sebzelerr
bilmiyom valla kuzu söylemiyosada kesin düşünüyodur çünkü benimkide öle her düşündüğünü sölemez ama adama illalah geldi demekki
yaaaaaa:26: bunları bende yapıyom bizimki henüz böle bişeyi sözlü olarak dile getirmedi kesin oda öle düşünüyoayy aman yaa napalım
saat kaç oldu tabi biter pilin. bende acıktım hee güzel güzel yemek kokuları geliyoooo bi yerdennnay doru yaaa ahahahahanginize laf yetiştircemi şaşırdım artık hee, anladım benim pilim bitmeye başlamışşşşş, tamam tamam getirme şu asalağı aklına ona ben burdan bişi gönderirdim ama şindik buraya yazmimm kovarlar beni topikten
katılsınlar onlarda aramızacok guzelmıs kızın gule gule kullansın canımm
sevgılı zıyaretcıler oyle zıyaret etmekle olmaz sızde uye olun bakalım uye olmadan almıyoruz1:
merak ediyolar biz ne konuşuyoz diye heheh
:))) canım doguma yakın çatı muayenesi yapıyorlar ya. Ondan bahsetti Dr
Öyle canım dönebilir daha vakit var cok sukur. Gerçi hayırlısı olsun. Sezeryan yada normal hiç onemli degil.
canım uyuşma bende de oluyor neden bilmiyorum ama sabahları kalktığımda bir iki dakika parmaklarımı hissetmiyorum.. birde kramp problemim var geceleri bacağıma kramp giriyor ve çok feci uykudan uyanıyorum sizde de varmı kramp?
anlaşılan hepımızde aynı sorunlar var bide hamılelıkte kan akışı hızlı oldgndan dolayı sınır sıkısması cok oluyomus ama genelde uyuynca bıde kolumu bükünce oluyo kramplar magnezyum eksıklıgnde dıyolar ama bılmym bende pek olmuyo bıde sol ayağımda şey var yere oturdgmda ayagımıı bükünce ıkı yerınde hafıf damar şişiyo top gıbı oluyo bu nedır varis böyle olmaz herhalde bılmym
aynen hepimiz için en sağlıklı nasıl olacaksa o olsun hayırlısıyla şimdiden daha düşünmeyelim
kızımız mı oluyo oğlumuz mu ankti kuzu
canım kendini o kadar inceleyip dinleme sonra gerçekten hasta olursun allah korusun fala evham iyi değil hem bak bu senin ilk hamileliğin de değil o yüzden daha rahat olmalısın çünkü bunlar normal şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?