sayfanın en üstünde yer alıyo canım ordan kız mı erkek mi seçiyosun kaydediyosun o kadar..Bende doldurayım. Nasıl oluyor? Ben cepten giriyorum, ordan da dolduruluyor mu anket?
zaten oramı buramı incelerken panık atak oldm ya elımde degıl ılla gözüme carpıyo aklımn bı tarafına şüphe gırıyo işte aman neyse ya artk agırlasyorzda ayaklrmda ellermde şişme yok cok şükür bişey diyimmi sanki ilk hamılelıgm ozamn cok cahıldm 19 yasındaydn hıc bişeyn farkında degıldm dogurana kadar gezdm oramda buramda hıc agrı sızı yoktu hop hop zıp zıptm resmen dogumdn sonrada benı bu psıkolojk has cok yıprattı cok takıntılı evhamlı oldm bi cesaret yaptm cocugu allah ta verdi nasip etti bu kadara kadar geldk alllah dogurp kucagımıza almayı nasıp etsn
Merhaba arkadaslar, dr'dan geldik. Oglusumu gördüm ama sırtı dönüktu bize yine yüzünü göstermedi :)
Kafa sol tarafta, sırtı tam göbeğimin ortasından sola dogru. Bacaklar da iç kısımda. Su anki pozisyonda kalırsa sezeryan gözüküyor. Ama daha 37ye kadar dönebilir dedi.
Bugun tam dolu dolu 28 haftalık olduk.
Bizim tosuncuk 1400gr olmus :)
Sabahları uyandığımda kasıklarımda agri oluyordu onu sordum. Cok uzun süre aynı pozisyonda kaldığın icin oluyordur dedi.
Dogumu sordum. Normal dogum ve sezeryani. Hersey normal giderse normal dogum olabilir tabii ki dedi (tup bebek benimki) ama o zaman zaten sık sık takip ediyoruz seni nst ye sokuyor, takip ediyoruz. Çatıya bakıyoruz dedi.
Eğer sezeryan olacaksa (planlı sezeryan) en uygunu sabah saati randevu alınıyor ve planlı oluyor hersey. Genelde 39uncu haftada alabiliriz dedi.
Ama gebelik öyle birsey ki hiç birsey planlı olmayabiliyor.
Bizim icin onemli olan 32den once olmasın. En azından 2 kiloyu geçsin dedi. Zaten birdahakine sizinki kısmetse 2yi geçer dedi. 36da doğsalar bile bizim icin iyi sayılır dedi.
Böyle iste arkadaslar. Bizim cocuk sırtını göbeğime yaslamayi seviyor anlaşılan :)
Evet simdi gecmisi okumaya çalışayım. Ama zooooor 40 sayfa kadar olmuştur....
Selamlar annişler,nasılsınız?Ben bugün daha iyiyim çok şükür Kızımla evi toparladık,ütü yaptık akşam da anneme iftara gidicez,eşimle birlikte bana da yarıyort bu iftarlar,kızımla bir güzel götürüyoruz
Selamlar annişler,nasılsınız?Ben bugün daha iyiyim çok şükür Kızımla evi toparladık,ütü yaptık akşam da anneme iftara gidicez,eşimle birlikte bana da yarıyort bu iftarlar,kızımla bir güzel götürüyoruz
maşallah tosuncuğa canımMerhaba arkadaslar, dr'dan geldik. Oglusumu gördüm ama sırtı dönüktu bize yine yüzünü göstermedi :)
Kafa sol tarafta, sırtı tam göbeğimin ortasından sola dogru. Bacaklar da iç kısımda. Su anki pozisyonda kalırsa sezeryan gözüküyor. Ama daha 37ye kadar dönebilir dedi.
Bugun tam dolu dolu 28 haftalık olduk.
Bizim tosuncuk 1400gr olmus :)
Sabahları uyandığımda kasıklarımda agri oluyordu onu sordum. Cok uzun süre aynı pozisyonda kaldığın icin oluyordur dedi.
Dogumu sordum. Normal dogum ve sezeryani. Hersey normal giderse normal dogum olabilir tabii ki dedi (tup bebek benimki) ama o zaman zaten sık sık takip ediyoruz seni nst ye sokuyor, takip ediyoruz. Çatıya bakıyoruz dedi.
Eğer sezeryan olacaksa (planlı sezeryan) en uygunu sabah saati randevu alınıyor ve planlı oluyor hersey. Genelde 39uncu haftada alabiliriz dedi.
Ama gebelik öyle birsey ki hiç birsey planlı olmayabiliyor.
Bizim icin onemli olan 32den once olmasın. En azından 2 kiloyu geçsin dedi. Zaten birdahakine sizinki kısmetse 2yi geçer dedi. 36da doğsalar bile bizim icin iyi sayılır dedi.
Böyle iste arkadaslar. Bizim cocuk sırtını göbeğime yaslamayi seviyor anlaşılan :)
Evet simdi gecmisi okumaya çalışayım. Ama zooooor 40 sayfa kadar olmuştur....
Selam kızlar ve tatlı bebişleri.
Maşallah size sayfa sayfa muhabbet.
amin canım hepimize inşallah..inşallah sen de şu panik ataka şifa bulursun canım belki bu bebek uğuruyla gelir doğumdan sonra geçiveriri inşallah
hoşgeldin canım biz de iyiyiz ohh ne güzel götür kuzu afiyet olsun bende kv dedeyim akşamSelamlar annişler,nasılsınız?Ben bugün daha iyiyim çok şükür Kızımla evi toparladık,ütü yaptık akşam da anneme iftara gidicez,eşimle birlikte bana da yarıyort bu iftarlar,kızımla bir güzel götürüyoruz
İyidir seninki de insallah canımhadi gözün aydın cnm..benm kontrolüm de haftaya cmt bakalım, inşallah iyidir yavrum
Biz bugün hiç is yapmadık Dr'a gittik o kadar. Aksama bizde annemlerde iftardayiz, dediğin gibi bu sene kocalar oruç tutuyor bizde iftardan yararlanıyoruzSelamlar annişler,nasılsınız?Ben bugün daha iyiyim çok şükür Kızımla evi toparladık,ütü yaptık akşam da anneme iftara gidicez,eşimle birlikte bana da yarıyort bu iftarlar,kızımla bir güzel götürüyoruz
Canım maşallah bebişineBenim bebişinde kafası solda sanki ama sırt üstümü yüz üstümü bılmıyorum en son gecen ay 24ün de gıtmıstım bu ay sonu randevum.
Gelsin amaan napalım,hem bebeklerimize hem de bize yarasınHoşgeldin catycimOh afiyetle götürün valla biz de öyle yapıyoruz gelsin kılocuklarımız
He yaa kim icat etmiş,ya da piyasada sadece kırışmayan kıyafetler satılsa di mi?iyi olamna sevindim catycim amaa bana yapmam gereken ütüyü hatırlatmasan daha iyi olurdunefret ediyorum ya şu ütüden kim icat etmiş ki bunu hadi icat ettin bari erkeklerin işi olarak icat edeydin
inş canm bende öyle dıym kız okula baslıck 1 sınıf derlerı bebiş o sıra dogck yanı düşünmeye fırsat olmck inş nedense en güçsüz oldgmda beni yakalıyo nalet ilaçlarıda hep yarıda bıraktm tedavım hep yarım kaldı kızımı bıle emzıremedm bu hastlıktn inş bunu emzırrdm neyse artk olumlu düşnym herseyı bide dogursm şimdi tek düşüncem o
maşallah tosuncuğa canıminşallah herşey yolunda gider de normal olur benimde oğluş daha dönmemiş bakalım hayırlısı olsun
benim yavrim da göstermio yüzünü hiç göremedik hep profilden accıkİyidir seninki de insallah canım
Biz bugün hiç is yapmadık Dr'a gittik o kadar. Aksama bizde annemlerde iftardayiz, dediğin gibi bu sene kocalar oruç tutuyor bizde iftardan yararlanıyoruz
İçe dönükse yüzü, yüzünü göremiyorsun. Bizimki 3 aydır yüzünü göstermiyor bize :)
Yok yüzünü göruyorduk canım biz ama şimdi degıstırdımı pozisyonunu yavrucak bılemıyorum ay sonu anlarız artık.İyidir seninki de insallah canım
Biz bugün hiç is yapmadık Dr'a gittik o kadar. Aksama bizde annemlerde iftardayiz, dediğin gibi bu sene kocalar oruç tutuyor bizde iftardan yararlanıyoruz
İçe dönükse yüzü, yüzünü göremiyorsun. Bizimki 3 aydır yüzünü göstermiyor bize :)
Gelsin canım hiç sıkıntı degıl elbet veririzGelsin amaan napalım,hem bebeklerimize hem de bize yarasınDoğum yaptıktan sonra kilo vereceğime inanıyorum,zaten çok da zayıflamak istemiyorum çünkü hafif balık et bana yakışıyor doğrusu
He yaa kim icat etmiş,ya da piyasada sadece kırışmayan kıyafetler satılsa di mi?Başedemediğim durumlarda ütüye veriyorum da çok fazla yoktu yapıverdim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?