2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

amin canım hepimize inşallah..inşallah sen de şu panik ataka şifa bulursun canım belki bu bebek uğuruyla gelir doğumdan sonra geçiveriri inşallah

hadi gözün aydın cnm..benm kontrolüm de haftaya cmt bakalım, inşallah iyidir yavrum

Selamlar annişler,nasılsınız?Ben bugün daha iyiyim çok şükürKızımla evi toparladık,ütü yaptık akşam da anneme iftara gidicez,eşimle birlikte bana da yarıyort bu iftarlar,kızımla bir güzel götürüyoruz

Canım maşallah bebişine Benim bebişinde kafası solda sanki ama sırt üstümü yüz üstümü bılmıyorum en son gecen ay 24ün de gıtmıstım bu ay sonu randevum.

Hoşgeldin catycim Oh afiyetle götürün valla biz de öyle yapıyoruz gelsin kılocuklarımız

iyi olamna sevindim catycim amaa bana yapmam gereken ütüyü hatırlatmasan daha iyi olurdunefret ediyorum ya şu ütüden kim icat etmiş ki bunu hadi icat ettin bari erkeklerin işi olarak icat edeydin

maşallah tosuncuğa canım inşallah herşey yolunda gider de normal olur benimde oğluş daha dönmemiş bakalım hayırlısı olsun

amin canım hepimize inşallah..inşallah sen de şu panik ataka şifa bulursun canım belki bu bebek uğuruyla gelir doğumdan sonra geçiveriri inşallah

inş canm bende öyle dıym kız okula baslıck 1 sınıf derlerı bebiş o sıra dogck yanı düşünmeye fırsat olmck inş nedense en güçsüz oldgmda beni yakalıyo nalet ilaçlarıda hep yarıda bıraktm tedavım hep yarım kaldı kızımı bıle emzıremedm bu hastlıktn inş bunu emzırrdm neyse artk olumlu düşnym herseyı bide dogursm şimdi tek düşüncem o

hoşgeldin canım biz de iyiyiz ohh ne güzel götür kuzu afiyet olsun bende kv dedeyim akşam

hadi gözün aydın cnm..benm kontrolüm de haftaya cmt bakalım, inşallah iyidir yavrum
İyidir seninki de insallah canım
Biz bugün hiç is yapmadık Dr'a gittik o kadar. Aksama bizde annemlerde iftardayiz, dediğin gibi bu sene kocalar oruç tutuyor bizde iftardan yararlanıyoruz
Canım maşallah bebişine Benim bebişinde kafası solda sanki ama sırt üstümü yüz üstümü bılmıyorum en son gecen ay 24ün de gıtmıstım bu ay sonu randevum.

İçe dönükse yüzü, yüzünü göremiyorsun. Bizimki 3 aydır yüzünü göstermiyor bize :)

Hoşgeldin catycim Oh afiyetle götürün valla biz de öyle yapıyoruz gelsin kılocuklarımız
Gelsin amaan napalım,hem bebeklerimize hem de bize yarasınDoğum yaptıktan sonra kilo vereceğime inanıyorum,zaten çok da zayıflamak istemiyorum çünkü hafif balık et bana yakışıyor doğrusu
iyi olamna sevindim catycim amaa bana yapmam gereken ütüyü hatırlatmasan daha iyi olurdunefret ediyorum ya şu ütüden kim icat etmiş ki bunu hadi icat ettin bari erkeklerin işi olarak icat edeydin
He yaa kim icat etmiş,ya da piyasada sadece kırışmayan kıyafetler satılsa di mi?Başedemediğim durumlarda ütüye veriyorum da çok fazla yoktu yapıverdim ben de.

en iyisi olumlu düşünmek zaten canım olumlu düşünürsen herşey daha iyi olur emin ol

benim yavrim da göstermio yüzünü hiç göremedik hep profilden accık

Yok yüzünü göruyorduk canım biz ama şimdi degıstırdımı pozisyonunu yavrucak bılemıyorum ay sonu anlarız artık.
Gelsin canım hiç sıkıntı degıl elbet veririz Bebişlerimize yarasın yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…