2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benim de ütülenmesi gereken danteller var en gıcık olanı yani

kızlar ben bu aksam evdeym mecbur yemek yapıcm ama hiç bişey aklıma gelmıyo bılmm ne yapcm bızm kociş hersey yemıyo mecbur onun sevdgı yapym yemek ayıran koçişle ugrasmk zor

Biz bugün hiç is yapmadık Dr'a gittik o kadar. Aksama bizde annemlerde iftardayiz, dediğin gibi bu sene kocalar oruç tutuyor bizde iftardan yararlanıyoruz
İyi yapmışsın canım,kontrolünün güzel geçmesine sevindim,benim kızım gibi senin oğluş da mı kendini göstermiyor?Üç aydır doğru düzgün kendini göstermiyor bnm zillim,nazlımİnşallah sağlıcakla doğsunlar da doya doya görürüz inşallah..Bu arada yavaş yavaş doktordan doğumla ilgili bilgilenmek gerekiyor,ben henüz sormadım ama ağustosta sorucam bakalım..:26:

mrbb ekim anneleriiiii ben hep dışardaydım gene bir yürü bir yürüü anca yürüyorum....bakım merakı sardı bu aralar benii bebek doğana kadar kendimi rektefeye çekiyorum

kızlar ben bu aksam evdeym mecbur yemek yapıcm ama hiç bişey aklıma gelmıyo bılmm ne yapcm bızm kociş hersey yemıyo mecbur onun sevdgı yapym yemek ayıran koçişle ugrasmk zor
O zaman eşinin sevdiği yemeklerden birini ya da güzel Adapazarı İzmit yemekleri ap paniklicim,bak aşeririz burda sonra senden biliriz ona göre

bi kaç öneri vereyim canım;
karnıyarık pilav cacık
tavuk sote pilav salata
sebzeli pilav salata veya cacık
taze fasulyen varsa yapabilirsin yanına pilav
islim kebabı
fırında patates salata makarna

O zaman eşinin sevdiği yemeklerden birini ya da güzel Adapazarı İzmit yemekleri ap paniklicim,bak aşeririz burda sonra senden biliriz ona göre

aman benden bılmyn off ya her aksam yemek derdi bu kadınlarn nedır bu cektgı ya eşim hep et yemek istıyo bende bıktm artk ettn bi tencere ona bi, tenceree kendıme yapıyrm adapazarlılar bıraz ete düşkünler kızımada yedırym sebzer alışsn bana eşlik eder bari

bi kaç öneri vereyim canım;
karnıyarık pilav cacık
tavuk sote pilav salata
sebzeli pilav salata veya cacık
taze fasulyen varsa yapabilirsin yanına pilav
islim kebabı
fırında patates salata makarna
Ama olmuyor böyleee,burda yemek konuşmasak...Ya canımız bunlardan birini ya da bikaçını isterse sebiaruzcum

ya kızlar sızn dok ayda bır mı cagırıyo benmkı bastan beri 15 gunde bır cagırıyo sık sık görüym oglusumu eşimle gıttgmde görmştm oglusmn yuzunu kızıma benzıyodu ama merak edıyrm cok 27 haftlıkken 980grmdı haftaya gıtcm bakalım kac kılo olck

Ben bizim restoranda takıldığım için bu sene sorun olmuyor,ama ramazandan sonra bnm de maceram tekrar başlayacak..İnternetten kitaplardan bak tüyo alabilirsin canım.

yemek çok büyük dert gerçekten gerçi benim eşim hiç yemek ayırmaz taş pişirsem yer ama çorbalarla başım dertte ramazan girdiğinden beri çorba istiyor bende birtek mercimek çorbası yapabiliyorum daha 20 gün var hep mercimek mi yapıcam diğerlerinide yapınca çok kötü oluyor ramazan bitsin bebiş ek gıdaya geçene kadar çorba pişirmicem :)

Hayırlısı olsun canım. Gene yaptırırsın iyi çıkar insallah.
Bende 28+0 im bugün 12-13 kilo aldım. Bu son hafta biraz dikkat ettim. Sahurda yemeğim 2-3 gündür
Yoksa yatıyoruz hemen, kilo alıyoruz cok.

maşallah oğluna canım gelişimi çok iyi ben iki gün önce gittim 27haftalık 885 gr ama benimki kız o farkediyor bence ben ayda bir gidiyorum doktora kimisi 15 günde çağırıyor kimi de ayda bir değişiyor o doktorun çalışma şekline göre

mrbb ekim anneleriiiii ben hep dışardaydım gene bir yürü bir yürüü anca yürüyorum....bakım merakı sardı bu aralar benii bebek doğana kadar kendimi rektefeye çekiyorum
Oh en iyisini yapmışssın canım bol bol yürümekte fayda var ben de bu ara yürümüyorum
hepinize iyi hafta sonları kızlarrr biz kaçaarrrr pazartesi görüşmek üzere çok kaynatmayın haaa
Görüşmek üzere canım bebişine ve kendine cici bak.

Benım dr ayda bir kez cagırıyor canım kımı dr daha erken cagırıyor degısıyor bu durum haftaya daha cok büyümüş olur fıstıgın ben de haftaya gıdıcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…