Gelsin amaan napalım,hem bebeklerimize hem de bize yarasınDoğum yaptıktan sonra kilo vereceğime inanıyorum,zaten çok da zayıflamak istemiyorum çünkü hafif balık et bana yakışıyor doğrusu
He yaa kim icat etmiş,ya da piyasada sadece kırışmayan kıyafetler satılsa di mi?Başedemediğim durumlarda ütüye veriyorum da çok fazla yoktu yapıverdim ben de.
İyi yapmışsın canım,kontrolünün güzel geçmesine sevindim,benim kızım gibi senin oğluş da mı kendini göstermiyor?Biz bugün hiç is yapmadık Dr'a gittik o kadar. Aksama bizde annemlerde iftardayiz, dediğin gibi bu sene kocalar oruç tutuyor bizde iftardan yararlanıyoruz
kızlar ben bu aksam evdeym mecbur yemek yapıcm ama hiç bişey aklıma gelmıyo bılmm ne yapcm bızm kociş hersey yemıyo mecbur onun sevdgı yapym yemek ayıran koçişle ugrasmk zor
O zaman eşinin sevdiği yemeklerden birini ya da güzel Adapazarı İzmit yemeklerikızlar ben bu aksam evdeym mecbur yemek yapıcm ama hiç bişey aklıma gelmıyo bılmm ne yapcm bızm kociş hersey yemıyo mecbur onun sevdgı yapym yemek ayıran koçişle ugrasmk zor
bi kaç öneri vereyim canım;kızlar ben bu aksam evdeym mecbur yemek yapıcm ama hiç bişey aklıma gelmıyo bılmm ne yapcm bızm kociş hersey yemıyo mecbur onun sevdgı yapym yemek ayıran koçişle ugrasmk zor
O zaman eşinin sevdiği yemeklerden birini ya da güzel Adapazarı İzmit yemekleriap paniklicim,bak aşeririz burda sonra senden biliriz ona göre
Ama olmuyor böyleee,burda yemek konuşmasak...Ya canımız bunlardan birini ya da bikaçını isterse sebiaruzcumbi kaç öneri vereyim canım;
karnıyarık pilav cacık
tavuk sote pilav salata
sebzeli pilav salata veya cacık
taze fasulyen varsa yapabilirsin yanına pilav
islim kebabı
fırında patates salata makarna
haklısın canım ama arkadaşımıza yardımcı olalım dedim düşünemedimAma olmuyor böyleee,burda yemek konuşmasak...Ya canımız bunlardan birini ya da bikaçını isterse sebiaruzcum
Ben bizim restoranda takıldığım için bu sene sorun olmuyor,ama ramazandan sonra bnm de maceram tekrar başlayacak..İnternetten kitaplardan bak tüyo alabilirsin canım.aman benden bılmyn off ya her aksam yemek derdi bu kadınlarn nedır bu cektgı ya eşim hep et yemek istıyo bende bıktm artk ettn bi tencere ona bi, tenceree kendıme yapıyrm adapazarlılar bıraz ete düşkünler kızımada yedırym sebzer alışsn bana eşlik eder bari
kızlar ben bu aksam evdeym mecbur yemek yapıcm ama hiç bişey aklıma gelmıyo bılmm ne yapcm bızm kociş hersey yemıyo mecbur onun sevdgı yapym yemek ayıran koçişle ugrasmk zor
Walla kızlar maşallah size, bi'şey kaçırmiyim diye gözlerim döndü ha.. Gündüz anca yazılanları takip edebiliyorum. araya girip 3-5 bi'şey yazamıyorum ama olsun. Akşamda kızıma bir şeyler örmekle meşgul oluyorum o ka.Şimdi dayanamadım anket için gireyim dedim. Cünkü ankette kızlarımız az görünüyor. Dedim destek olayım..
Efendime sölimm 50 gr. şeker yüklemesinde şekerim yüksek cıktı. açlık 99 iyi. ama tokluk 166 cıktı. Şaşırdım ama böyle. Doktorum bu hafta yıllık izinde. Haftaya aylık kontrolümle beraber göstereceğim. Muhtemelen 100 gr.yükleme isteyecek. Cünkü 50 gr. kesin olmuyormuş. Kesin sonuç 100 gr.da alınıyormuş. Genel de 100 gr. yüklenenler normal cıkıyormuş. İlk once moralim bozuldu ne güzel bütün testler geride kaldı. Artık sadece gün sayacağız diyordum nerden cıktı bu diye ama sonra cok da önemsemiyorum n'apalım. Yüksek ama cok da yüksek değil sonuçta. Şu an yani 28+0 itibrayle 14 kilo alarak sanırım Taavuklumakarna ile beraber halaybaşılığı hakettik. N'apalım sağlık olsun. Ben kendime 20 ye kadar izin verdim. İnşallah geçmem..
ya kızlar sızn dok ayda bır mı cagırıyo benmkı bastan beri 15 gunde bır cagırıyo sık sık görüym oglusumu eşimle gıttgmde görmştm oglusmn yuzunu kızıma benzıyodu ama merak edıyrm cok 27 haftlıkken 980grmdı haftaya gıtcm bakalım kac kılo olck
zaten arkadaşta hiç ilgilenmedi boşuna yazdım hiç yoktan sizin de canınız çekti bi daha yazmamAma olmuyor böyleee,burda yemek konuşmasak...Ya canımız bunlardan birini ya da bikaçını isterse sebiaruzcum
bi kaç öneri vereyim canım;
karnıyarık pilav cacık
tavuk sote pilav salata
sebzeli pilav salata veya cacık
taze fasulyen varsa yapabilirsin yanına pilav
islim kebabı
fırında patates salata makarna
Oh en iyisini yapmışssın canım bol bol yürümekte fayda var ben de bu ara yürümüyorummrbb ekim anneleriiiiiben hep dışardaydım gene bir yürü bir yürüü anca yürüyorum....bakım merakı sardı bu aralar benii bebek doğana kadar kendimi rektefeye çekiyorum
Görüşmek üzere canım bebişine ve kendine cici bak.hepinize iyi hafta sonları kızlarrr biz kaçaarrrrpazartesi görüşmek üzere çok kaynatmayın haaa
ya kızlar sızn dok ayda bır mı cagırıyo benmkı bastan beri 15 gunde bır cagırıyo sık sık görüym oglusumu eşimle gıttgmde görmştm oglusmn yuzunu kızıma benzıyodu ama merak edıyrm cok 27 haftlıkken 980grmdı haftaya gıtcm bakalım kac kılo olck
Kızmadım canım,öneriydi sadece..İyice oburlaştık zaten,ne görsem duysam yiyesim geliyor şahsen,önceden de iştahlıydım ama bu başka,iki kişilik gibihaklısın canım ama arkadaşımıza yardımcı olalım dedim düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?