2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sizin muhabbetinize doyum olmaz benim kocacığım elir şimdi ben çıkar görüşürüz

dün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisi

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 46

ben en son 25. haftada gitmiştik 940 gr dı ya çok mu fazla benim kızım obez mi olcak yoksa moralim bozuldu şimdi haftaya perşembe gidicem çok merak ediyorum ne kadar oldu

benim yavrim da göstermio yüzünü hiç göremedik hep profilden accık
Bizimki profilden de göstermiyor :) hep kafasının arkası resimlerde :))
Sizinkinin yüzü one doğru dönük demek...

Aynen öyle canım 3 aydır göstermiyor olgusum yüzünü :)
Nazlı olacaklar :)) dediğin gibi doğsunlar da sağlıklı o zaman görürüz doya doya.
Bende bugün sorayım dedim kalabalık da degildi. Dr da müsaitti.

ben en son 25. haftada gitmiştik 940 gr dı ya çok mu fazla benim kızım obez mi olcak yoksa moralim bozuldu şimdi haftaya perşembe gidicem çok merak ediyorum ne kadar oldu

biz de bir acayip oldum hee bu hamişlikte az çıksa üzülürüz çok çıksa üzülürüz yok yok sen merak etme obeez olmaz minik kızın

Ben de kaçıyorum kızlar,önce bir avm ye uğrayayım,yeğenime hediye alıcam sonra da kociş beni alır anneme gideriz,öpüyorum sizleri

maşallah tam hamiş göbüşü

oy ne tatlı göbüş o öylee maşallah kıs şort ta yakıyo haa

akşam sizde şişiyonuz dimi benim gibi, vala akşam daha bi ağır oluyo bu göbüş, kız şortumu görmezden gel dedim yaa mor çizgili bide simleri var içinde ahahaha, arada kocişin şortlarını ve t-shirtlerinide giymeye başladım

ya burda 27 haftalıkları 1000 gr üstünde görünce ıkı haftadr ıyı beslenym önceden dıkkat etmydm kocişe kayısı incir hurma ceviz aldrdm her gun bır kase yıyom bıde sut içmeye dıkkat edıym ondan merak edym kılosnu koçişe dedim nettekı kızlar böyle beslenıyomus cabuk bana bunları al dıye bız kadınlar işte

kızlar pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın, kendinize iyi bakın, temizlikle fazla yormayın malum haftasonu geldi şimdi bazılarımız kuduruyodur temizlik yapmak için özellikle çalışanlar ( ben gibim ), hadi öpüldünüzzz

Ben de kaçıyorum kızlar,önce bir avm ye uğrayayım,yeğenime hediye alıcam sonra da kociş beni alır anneme gideriz,öpüyorum sizleri

Hoşcakalin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…