rica ederim afiyet olsun şimdidencok tesekkurler canım gercekten cok yardmcı oldn birini yaprm artk
maşallah oğluna canım gelişimi çok iyi ben iki gün önce gittim 27haftalık 885 gr ama benimki kız o farkediyor bence ben ayda bir gidiyorum doktora kimisi 15 günde çağırıyor kimi de ayda bir değişiyor o doktorun çalışma şekline göre
olsun canım daha dikkatli olmak lazımKızmadım canım,öneriydi sadece..İyice oburlaştık zaten,ne görsem duysam yiyesim geliyor şahsen,önceden de iştahlıydım ama bu başka,iki kişilik gibi
dün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisiEki Görüntüle 759705
Bizimki profilden de göstermiyor :) hep kafasının arkası resimlerde :))benim yavrim da göstermio yüzünü hiç göremedik hep profilden accık
Sizinkinin yüzü one doğru dönük demek...Yok yüzünü göruyorduk canım biz ama şimdi degıstırdımı pozisyonunu yavrucak bılemıyorum ay sonu anlarız artık.
Gelsin canım hiç sıkıntı degıl elbet veririzBebişlerimize yarasın yeterki
İyi yapmışsın canım,kontrolünün güzel geçmesine sevindim,benim kızım gibi senin oğluş da mı kendini göstermiyor?Üç aydır doğru düzgün kendini göstermiyor bnm zillim,nazlım İnşallah sağlıcakla doğsunlar da doya doya görürüz inşallah..Bu arada yavaş yavaş doktordan doğumla ilgili bilgilenmek gerekiyor,ben henüz sormadım ama ağustosta sorucam bakalım..:26:
oy ne tatlı göbüş o öylee maşallahdün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisiEki Görüntüle 759705
ben en son 25. haftada gitmiştik 940 gr dı ya çok mu fazla benim kızım obez mi olcak yoksamoralim bozuldu şimdi haftaya perşembe gidicem çok merak ediyorum ne kadar oldu
zaten arkadaşta hiç ilgilenmedi boşuna yazdım hiç yoktan sizin de canınız çekti bi daha yazmamkesinlikle
biz de bir acayip oldum hee bu hamişlikte az çıksa üzülürüz çok çıksa üzülürüz yok yok sen merak etme obeez olmaz minik kızın
kıss şaka yaptım paniklimniye öyle diyosn canm içinden birisini seçip yapcm aksama ama arkdaslrn canı çekmesin diye bişey yazmadm alınma yemek konusu acmayın diyolar ya ondan
maşallah tam hamiş göbüşü
oy ne tatlı göbüş o öylee maşallahkıs şort ta yakıyo haa
dün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisiEki Görüntüle 759705
Oh en iyisini yapmışssın canım bol bol yürümekte fayda var ben de bu ara yürümüyorum
Görüşmek üzere canım bebişine ve kendine cici bak.
Benım dr ayda bir kez cagırıyor canım kımı dr daha erken cagırıyor degısıyor bu durum haftaya daha cok büyümüş olur fıstıgın ben de haftaya gıdıcem inşallah
Ben de kaçıyorum kızlar,önce bir avm ye uğrayayım,yeğenime hediye alıcam sonra da kociş beni alır anneme gideriz,öpüyorum sizleri
kızlar pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın, kendinize iyi bakın, temizlikle fazla yormayın malum haftasonu geldi şimdi bazılarımız kuduruyodur temizlik yapmak için özellikle çalışanlar ( ben gibim ), hadi öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?