2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
valla ne yalan söylıym bende eşimn tşörtleri gıyıym kendıkılermkı sıkıyo daralıym sıkıntıya gelemym hıc rahat şeyler terchm

valla ne yalan söylıym bende eşimn tşörtleri gıyıym kendıkılermkı sıkıyo daralıym sıkıntıya gelemym hıc rahat şeyler terchm

aynen eşimin kolsuz 3 tişörtü artık benim eşyalarımın arasında duruyor tabi şortlarıda ama tam benlik olmuş ohh miss

mutluluk göz yaşları olmuş canım çok romantık şuan sıkıntı yok ama yarn cumartesı .1: ne olur bılemem kavga gunumuz

Kızlar nasılsınız benim bugün reflüm azdı resmen sabahtan akşama kadar yemek borusunda yanma oldu orçluydum biraz dahz sabır diyerek akşamı ettik herhalde dün akşam iftardaki kızartma ve yağdan oldu dün gece istifra rtmişim rahatlamıştım ama neyse kocişimde yer ayırtmış iftara götürecek bizi inşallah birşeyler yiyebilirim.....

gecmiş olsn cnm yedıklerımıze dıkkat etmemız lazım artk özellıkle aksam agır seyler yememeye dıkkat et bak ne güzel yemek derdn de yok hayırlı iftarlar

Canım gecmis olsun. Hele birde oruç tutuyorsan yediklerine dikkat et canım. Sahurda da yiyip yatıyorsun. Yüksek yastıkta yat ki yediklerin ağzına gelmesin.
İyi hadi yemeğe gidecekmişsiniz ne guzel. Hayırlı iftarlar.

Kizimiz geliyor 27 50.00%
Oglumuz geliyor 27 50.00%

Şu dakikayla eşitlenmiş oldu :)

bence erkek daha cokmus gıbı ama bılemıyorum
ıyıyım ezınecım oturyoruz oglusumla sen nasılsın bebıs nasıl??

bencede erkekler çogunlukta gibi
bizde oturuyoruz oglumla eşimle bebiş iyide bugün bacaklarım agrıo biraz hiç iş yapmaya yürümeye gelemiyorum ya akşam üzeri bi market yaptık pestilim çıktı

bencede erkekler çogunlukta gibi
bizde oturuyoruz oglumla eşimle bebiş iyide bugün bacaklarım agrıo biraz hiç iş yapmaya yürümeye gelemiyorum ya akşam üzeri bi market yaptık pestilim çıktı

ohh ohh aılecek keyıf yapıyonuz masallah yaslandıkmı coktukmu ne oldu boyle be ezınee bende hıc bısey yapamıyorumm ama annem bugun aradı cokta yatma dogumun zor olur dedı

ohh ohh aılecek keyıf yapıyonuz masallah yaslandıkmı coktukmu ne oldu boyle be ezınee bende hıc bısey yapamıyorumm ama annem bugun aradı cokta yatma dogumun zor olur dedı

hamileyiz canım eskisi gibi degilizki nefes darlıgı bile başladı merdiveni çıkcam dye nefes nefese kaldım valla
yürüyüş yapmak doguma faydalı ama çıkamıyorumki öle hergün ben

hamileyiz canım eskisi gibi degilizki nefes darlıgı bile başladı merdiveni çıkcam dye nefes nefese kaldım valla
yürüyüş yapmak doguma faydalı ama çıkamıyorumki öle hergün ben

bende hergun yapamıyorum yuruyus dedıgın gııbı yapıncada nefes nefese kalıyorum annemde olsun cık on dakkada olsa yuru cıkamazsan evde dolas yayma ole totonu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…