valla ne yalan söylıym bende eşimn tşörtleri gıyıym kendıkılermkı sıkıyo daralıym sıkıntıya gelemym hıc rahat şeyler terchm
dün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisiEki Görüntüle 759705
dün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisiEki Görüntüle 759705
kerim kaan miray eray gökay asaf bartu doruk çağlar eymen gökmen emir ömer faruk arda keremm....biz emir efe koyucaz inş canım sende ıcıne sınen bır ısım bulursun[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım siz oğluşunuza güzel isim bulmuşsunuz ben de çok kararsızım offff
yaparım tabii canım benim senin gibi kaynanaya can gurbaannn
tabiii yemeğe götürdü kucacım beni arabaya bindik bi de çiçek çıkarttı. ama saf ben ağladım yine
yaaa ama ben böyle ota _oka ağlıyorum diyorum o da gülüüyo pis pisgüzeldi yani herşey yolunda
sizin de yok di mi sıkıntı falan_?
Kızlar nasılsınız benim bugün reflüm azdı resmen sabahtan akşama kadar yemek borusunda yanma oldu orçluydum biraz dahz sabır diyerek akşamı ettik herhalde dün akşam iftardaki kızartma ve yağdan oldu dün gece istifra rtmişim rahatlamıştım ama neyse kocişimde yer ayırtmış iftara götürecek bizi inşallah birşeyler yiyebilirim.....
karpuz gibi kızzzzzzzz e bı gobek var işte oda bebek benımkıde aynı yastık gibiiidün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisiEki Görüntüle 759705
Kızlar nasılsınız benim bugün reflüm azdı resmen sabahtan akşama kadar yemek borusunda yanma oldu orçluydum biraz dahz sabır diyerek akşamı ettik herhalde dün akşam iftardaki kızartma ve yağdan oldu dün gece istifra rtmişim rahatlamıştım ama neyse kocişimde yer ayırtmış iftara götürecek bizi inşallah birşeyler yiyebilirim.....
Kizimiz geliyor 27 50.00%
Oglumuz geliyor 27 50.00%
Şu dakikayla eşitlenmiş oldu :)
erkekler gene öne geçt :)
kuzum ne yaparsın nasılsın??
bence erkek daha cokmus gıbı ama bılemıyorum
ıyıyım ezınecım oturyoruz oglusumla sen nasılsın bebıs nasıl??
bencede erkekler çogunlukta gibi
bizde oturuyoruz oglumla eşimle bebiş iyide bugün bacaklarım agrıo biraz hiç iş yapmaya yürümeye gelemiyorum ya akşam üzeri bi market yaptık pestilim çıktı
ohh ohh aılecek keyıf yapıyonuz masallahyaslandıkmı coktukmu ne oldu boyle be ezınee bende hıc bısey yapamıyorumm ama annem bugun aradı cokta yatma dogumun zor olur dedı
hamileyiz canım eskisi gibi degilizki nefes darlıgı bile başladı merdiveni çıkcam dye nefes nefese kaldım valla
yürüyüş yapmak doguma faydalı ama çıkamıyorumki öle hergün ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?