2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
olduk canım ne kaldı surda dogumlar bıle konusluyor topıgımızde buda cıksın aradan

Ayy evet gerci olduk ya ben 30.haftama girdim cok sükür ama dogum konusu benim icin hep kesindi rabbimin izniyle catir catir normal dogurmak istiyorum herseyi hissederek ama bakalim tabii ne olacagini bilemeyiz

Ayy evet gerci olduk ya ben 30.haftama girdim cok sükür ama dogum konusu benim icin hep kesindi rabbimin izniyle catir catir normal dogurmak istiyorum herseyi hissederek ama bakalim tabii ne olacagini bilemeyiz

bende normal dogum ıstıyorum canım ıns normal olur ama bılemıyoruz bu arada ben dogumdan tırsıyom galıbaa hıc o konulara gırmıyorum doktoruma bıle soramıyorum ama korkunun ecele faydası yokk tabıkı

topik pek sessiz kalmış...herkes iftrardan sonra yatışa geçti herhalde...bizde oğlumla bir saat yürüdük geldik...

bende normal dogum ıstıyorum canım ıns normal olur ama bılemıyoruz bu arada ben dogumdan tırsıyom galıbaa hıc o konulara gırmıyorum doktoruma bıle soramıyorum ama korkunun ecele faydası yokk tabıkı

bende normal istedim hep.. hatta insanlara o kadar kararlı dedim ki beni etkilemesinler diye kestirip attım ama şimdi korkuyorum. çok acıyo diyorlar o acının nası bişe olduğunu bilmediğim için çok etkilenmiyorum. beni etkileyen tek şey doğum sırasında ortaya çıkabilecek anamoliler bana bişey olacağı korkusu..

allah korusun canım neyse bız kotu dusunmeyelım ıyı seyler dusunelım rabbım bebeklerımızede bızede saglık versın
hoşbulduk kuzu bana da çökmüştü de baktım patlayacağım davul gibi oldu resmen karnım nefes alamadım attım kendimi sokağa...
aksamları oyle oluyor canım ya ınsan gerım gerımm gerılıyor dun aksam ben doguracam dıye dolasıyodum sokaklarda

neden ki acaba akşamları öyle oluyoruz?
ay benim sanki uykum geldi...

ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz...herkes kendine iyi baksın...

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?ne güzel kaynatıyorsunuz..ben çok katılamıyorum aranıza çok istesemde..
ben bugün doktara gittim..birazcık canım sıkıldı...kan şekerim yüksek çıktı doktorum acil diyete girceksin..tuz,şeker,ekmek,hamur işi hepsi yasak sadece ot,çöp tavuk balık bu gibi besinler yiyeceksin dedi...balığıda hiç sevmem..zor olcak benim için ama dayancam mecbur..birde geçen haftalarda 2 hafta önden gidiyordu bebeğimin gelişimi şimde 1 hafta gerilemiş...yavrum 2 haftada 40 gr anca almış..15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor..şuan korkcak birşey yokmuş ama yüksek tansiyonum da olduğu için gözetim altında olmam gerekiyormuş..birde arkadaşlar ben artık görüntülerde hiç anlamıyorum bebeğin orasını burasını..siz ne güzel gördüm deyince bende hevesleniyorum ama ...

Geçmiş olsun canım inş bebeğinde toparlar

Canım benim de bebek ice dogru o yüzden cok hissetmiyorum su sıralar. Yani kafa solda sırta göbeğimin ortasında ve sol tarafa dogru. Elleri ve ayakları iç organlarıma dogru. Bende içerden cok hissediyorum. Yani eskisi gibi dışarıdan cok gözükmüyor. Ama bağırsaklarıma dogru, kasıklarıma dogru vuruyor hep.

Günaydın canlaaarrrrrrrrrrrrrr
bugünün ilk günaydını Bursa'dan olsun
çokkkk sıcak buralar sizin oralar ne alemde?
bebişleriniz nasıl, siz nasılsınız? hepsinin cevabını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…