bende hergun yapamıyorum yuruyus dedıgın gııbı yapıncada nefes nefese kalıyorum annemde olsun cık on dakkada olsa yuru cıkamazsan evde dolas yayma ole totonu dedi
dogru dedı ya canım gobüşler buyuyorda yayılmaktan totoşlarda buyuyor gobegı erırmek kolayy ama orası zor onun ıcın cokta yaymamak lazımteyzem dogru demiş valla yayılmamak lazım
Eki Görüntüle 759915
kızlarrr ne guzel bı resımm dımı ALLAH hepımıze bugunlerı gostersın ıns
Amin taTlim amin gercekten harika bir resiminsaallah bizde yasariz o mutlulugu
Hic düsünmedim o konuyu kuzum okadar oldukmuuamın busracımm fotografcı dusunuyormusunuz pekı yawrılarr
Hic düsünmedim o konuyu kuzum okadar oldukmuu
olduk canım ne kaldı surda dogumlar bıle konusluyor topıgımızde buda cıksın aradan
Ayy evet gerci olduk ya ben 30.haftama girdim cok sükür ama dogum konusu benim icin hep kesindi rabbimin izniyle catir catir normal dogurmak istiyorum herseyi hissederekama bakalim tabii ne olacagini bilemeyiz
topik pek sessiz kalmış...herkes iftrardan sonra yatışa geçti herhalde...bizde oğlumla bir saat yürüdük geldik...
bende normal dogum ıstıyorum canım ıns normal olur ama bılemıyoruz bu arada ben dogumdan tırsıyom galıbaa hıc o konulara gırmıyorum doktoruma bıle soramıyorum ama korkunun ecele faydası yokk tabıkı
hosgeldın sekerım aynen ole kızlara yemek rehaveti coktu galıba
bende normal istedim hep.. hatta insanlara o kadar kararlı dedim ki beni etkilemesinler diye kestirip attım ama şimdi korkuyorum. çok acıyo diyorlar o acının nası bişe olduğunu bilmediğim için çok etkilenmiyorum. beni etkileyen tek şey doğum sırasında ortaya çıkabilecek anamoliler bana bişey olacağı korkusu..
aksamları oyle oluyor canım ya ınsan gerım gerımm gerılıyor dun aksam ben doguracam dıye dolasıyodum sokaklardahoşbulduk kuzu bana da çökmüştü de baktım patlayacağım davul gibi oldu resmen karnım nefes alamadım attım kendimi sokağa...
allah korusun canım neyse bız kotu dusunmeyelım ıyı seyler dusunelım rabbım bebeklerımızede bızede saglık versın
aksamları oyle oluyor canım ya ınsan gerım gerımm gerılıyor dun aksam ben doguracam dıye dolasıyodum sokaklarda
neden ki acaba akşamları öyle oluyoruz?
ay benim sanki uykum geldi...
ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz...herkes kendine iyi baksın...
dogru dedı ya canım gobüşler buyuyorda yayılmaktan totoşlarda buyuyor gobegı erırmek kolayy ama orası zor onun ıcın cokta yaymamak lazım
Geçmiş olsun canım inş bebeğinde toparlariyi akşamlar hanımlar nasılsınız?ne güzel kaynatıyorsunuz..ben çok katılamıyorum aranıza çok istesemde..
ben bugün doktara gittim..birazcık canım sıkıldı...kan şekerim yüksek çıktı doktorum acil diyete girceksin..tuz,şeker,ekmek,hamur işi hepsi yasak sadece ot,çöp tavuk balık bu gibi besinler yiyeceksin dedi...balığıda hiç sevmem..zor olcak benim için ama dayancam mecbur..birde geçen haftalarda 2 hafta önden gidiyordu bebeğimin gelişimi şimde 1 hafta gerilemiş...yavrum 2 haftada 40 gr anca almış..15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor..şuan korkcak birşey yokmuş ama yüksek tansiyonum da olduğu için gözetim altında olmam gerekiyormuş..birde arkadaşlar ben artık görüntülerde hiç anlamıyorum bebeğin orasını burasını..siz ne güzel gördüm deyince bende hevesleniyorum ama ...
Naber kuzullaar?
Ya ben 30.haftama girdim ama oglumu pek hissedemiyorum kac gündür yani gün icinde tabiiki hareket ediyor ama hic belirgin degil iyce telaslanmaya basladim bugün mesela hic tik yok..sizce normalmi ne yapsam bilemedim ki yardim edin kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?