2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar
günaydın adıge nasılsın :) ben iyiyim eccik uykusuzum ama napalım olcak

cumartesı dıyemi kimse yok :) tüm çalışanlar devlet memurumu anacım nerdesınız :)

günaydın kızlar
günaydın adıge nasılsın :) ben iyiyim eccik uykusuzum ama napalım olcak

cumartesı dıyemi kimse yok :) tüm çalışanlar devlet memurumu anacım nerdesınız :)
Günaydın canımm cumartesi çalışan bi hamile ne kadar iyi olursa o kadar iyiyz işte
aynen öyle çoğu cumartesi yok bi biz garibaannn

Günaydın canlaaarrrrrrrrrrrrrr
bugünün ilk günaydını Bursa'dan olsun
çokkkk sıcak buralar sizin oralar ne alemde?
bebişleriniz nasıl, siz nasılsınız? hepsinin cevabını istiyorum
günaydın canım
ben çok kötüyüm dün geceden beri vajinamda çok kötü bir ağrı var sanki her an doğurucam çok acıyo

Günaydın canımm cumartesi çalışan bi hamile ne kadar iyi olursa o kadar iyiyz işte
aynen öyle çoğu cumartesi yok bi biz garibaannn

amaaan ne güzelmiş yahuu ne diyelim meleğimde bana uzun bi izin vericek hediye gibi :)
aynen farklı değilim bende
bugünü protert etmelı yaaa

günaydın canım
ben çok kötüyüm dün geceden beri vajinamda çok kötü bir ağrı var sanki her an doğurucam çok acıyo
noldu sebicimm üşüttün mü naptın, yok doğurmak falan henüz unut onu unut
canım geçmezse doktoruna git sancın var mı diye bakacaktır büyük ihtimal.

amaaan ne güzelmiş yahuu ne diyelim meleğimde bana uzun bi izin vericek hediye gibi :)
aynen farklı değilim bende
bugünü protert etmelı yaaa
çok haklısın canım melekler doğunca bizi evden kerpetenle ayırıp işe getirirler heralde

yok adigem sancım ama çok acıyo sanki kafa durmuş orda ıkınsam çıkacak yürüyemiyorum bile

günaydın canım

yok adigem sancım ama çok acıyo sanki kafa durmuş orda ıkınsam çıkacak yürüyemiyorum bile

kuzum korkma olacak artık boyle agrılar sancı falan diyede düşünme
bende pantolonumu falan gıymek için bacagımı cektıgımde sureklı agrıyor
bide artık yaklaşıyoruzda bi dinlen bakalım olmadı dr ara
bebişin harketlı değilmi

oğluşum iyi galiba canım hareketli çünkü, ama bi kereden noldu ki böyle bana akşam bişey yoktu gece wc ye kalktım adım atamıyorum uzandığım yerde dönemiyodum bile geçmezse ben doğuma kadar napcam canımm

arkayı beşleyin de bana da yer açılsın ablalar

herkese günaydın benden ve sıpamdan....

günaydın canım

Günaydınnn,

Moraliniz bozma o ağrı normal sanırım 1 aydır ara ara bende de var. Dün doktora gittim ama sormayı unuttum . daha önce doğum yapanlar çatıların açıldığını söylüyorlar.

kuzu o dediğin şey nerdeyse 3 haftadır bende var...benim teyzem hemşire...ona sordum vücut kendini doğuma hazırlıyormuş...yani anlayacağın sona yaklaşıyoruz...ve 7 ayda bu ağrılar olurmuş...tırsma bana dedi...bende sana diyem tırsmaaaaa

kızlar nerdesiniz yaa bana yardım edin çok kötüyüm napmalıyım

Canım kusura bakma uzun zamandır girmediğim için bilmiyorum onun için soruyorum. Oturarak mı çalışıyorsun sende. Bende oturarak çalışıyorum ve özellikle ayağa kalktığım anda dehşet ağrıyo ve yürüyemiyorum o derece yani

Günaydınnn,

Moraliniz bozma o ağrı normal sanırım 1 aydır ara ara bende de var. Dün doktora gittim ama sormayı unuttum . daha önce doğum yapanlar çatıların açıldığını söylüyorlar.
çatılar mı açılıyomuş
erken değil mi ama daha ben 27. haftadayım

Son düzenleme:
ne kusuru canım , oturarak çalışıyorum ama dün akşama kadar yoktu bişry gece kalktım dehşet bi acı nasıl dayancaz biz buna canımmmm

arkayı beşleyin de bana da yer açılsın ablalar

herkese günaydın benden ve sıpamdan....
hoşgeldin cınımmmmmmmmmmmmmmmm
sana kadar yer var toton mu küçülmüş senin biraz sığdık ikimiz de aynı yere

Günaydınnn,

kıssssssssssss nesliiiiii hoşgeldinnnn
ne var ne yokk??

sebicimmmm üzülme bugün dinlenirsin geçer canım sıkma canını.

senin totonunda maşallahı var bana diyon ama...

ayyy kuzummm benim yine sen yetiştin imdadıma
sende de mi var kız nie demedin hiç bari bu kadar paniğe kapılmazdım dün gecen beri neler geledi ki aklıma sabah dr u aradım yoktu izinliymiş napcağımı şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…