Günaydın canımm cumartesi çalışan bi hamile ne kadar iyi olursa o kadar iyiyz iştegünaydın kızlar
günaydın adıge nasılsın :) ben iyiyim eccik uykusuzum ama napalım olcak
cumartesı dıyemi kimse yok :) tüm çalışanlar devlet memurumu anacım nerdesınız :)
günaydın canımGünaydın canlaaarrrrrrrrrrrrrr
bugünün ilk günaydını Bursa'dan olsun
çokkkk sıcak buralar sizin oralar ne alemde?
bebişleriniz nasıl, siz nasılsınız? hepsinin cevabını istiyorum
Günaydın canımm cumartesi çalışan bi hamile ne kadar iyi olursa o kadar iyiyz işte
aynen öyle çoğu cumartesi yok bi biz garibaannn
günaydın canım
ben çok kötüyümdün geceden beri vajinamda çok kötü bir ağrı var sanki her an doğurucam çok acıyo
çok haklısın canımamaaan ne güzelmiş yahuu ne diyelim meleğimde bana uzun bi izin vericek hediye gibi :)
aynen farklı değilim bende
bugünü protert etmelı yaaa
yok adigem sancım ama çok acıyo sanki kafa durmuş orda ıkınsam çıkacak yürüyemiyorum bilenoldu sebicimm üşüttün mü naptın, yok doğurmak falan henüz unut onu unut
canım geçmezse doktoruna git sancın var mı diye bakacaktır büyük ihtimal.
çok haklısın canımmelekler doğunca bizi evden kerpetenle ayırıp işe getirirler heralde
günaydın canım
ben çok kötüyümdün geceden beri vajinamda çok kötü bir ağrı var sanki her an doğurucam çok acıyo
yok adigem sancım ama çok acıyo sanki kafa durmuş orda ıkınsam çıkacak yürüyemiyorum bile
oğluşum iyi galiba canım hareketli çünkü, ama bi kereden noldu ki böyle bana akşam bişey yoktu gece wc ye kalktım adım atamıyorum uzandığım yerde dönemiyodum bile geçmezse ben doğuma kadar napcam canımmkuzum korkma olacak artık boyle agrılar sancı falan diyede düşünme
bende pantolonumu falan gıymek için bacagımı cektıgımde sureklı agrıyor
bide artık yaklaşıyoruzda bi dinlen bakalım olmadı dr ara
bebişin harketlı değilmi
günaydın canım
günaydın serocumarkayı beşleyin de bana da yer açılsın ablalar
herkese günaydın benden ve sıpamdan....
oğluşum iyi galiba canım hareketli çünkü, ama bi kereden noldu ki böyle bana akşam bişey yoktu gece wc ye kalktım adım atamıyorum uzandığım yerde dönemiyodum bile geçmezse ben doğuma kadar napcam canımm
kızlar nerdesiniz yaa bana yardım edin çok kötüyüm napmalıyım
çatılar mı açılıyomuşGünaydınnn,
Moraliniz bozma o ağrı normal sanırım 1 aydır ara ara bende de var. Dün doktora gittim ama sormayı unuttum . daha önce doğum yapanlar çatıların açıldığını söylüyorlar.
günaydın serocum
ne kusuru canım , oturarak çalışıyorum ama dün akşama kadar yoktu bişry gece kalktım dehşet bi acıCanım kusura bakma uzun zamandır girmediğim için bilmiyorum onun için soruyorum. Oturarak mı çalışıyorsun sende. Bende oturarak çalışıyorum ve özellikle ayağa kalktığım anda dehşet ağrıyo ve yürüyemiyorum o derece yani
hoşgeldin cınımmmmmmmmmmmmmmmmarkayı beşleyin de bana da yer açılsın ablalar
herkese günaydın benden ve sıpamdan....
kıssssssssssss nesliiiiii hoşgeldinnnnGünaydınnn,
Moraliniz bozma o ağrı normal sanırım 1 aydır ara ara bende de var. Dün doktora gittim ama sormayı unuttum . daha önce doğum yapanlar çatıların açıldığını söylüyorlar.
hoşgeldin cınımmmmmmmmmmmmmmmm
sana kadar yer var toton mu küçülmüş senin biraz sığdık ikimiz de aynı yere
kıssssssssssss nesliiiiii hoşgeldinnnn
ne var ne yokk??
sebicimmmm üzülme bugün dinlenirsin geçer canım sıkma canını.
ayyy kuzummm benim yine sen yetiştin imdadımakuzu o dediğin şey nerdeyse 3 haftadır bende var...benim teyzem hemşire...ona sordum vücut kendini doğuma hazırlıyormuş...yani anlayacağın sona yaklaşıyoruz...ve 7 ayda bu ağrılar olurmuş...tırsma bana dedi...bende sana diyem tırsmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?