2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ne kusuru canım , oturarak çalışıyorum ama dün akşama kadar yoktu bişry gece kalktım dehşet bi acı nasıl dayancaz biz buna canımmmm

Benim 1 aydır var yaklaşık ama normal gözüyle bakıyorum. Kemiklerde batıypr zaten tüm gün oturmaktan. Şöyle oturduğum yerden ayağa kalktığımda önce bi duruyorum topallayarak adım atıyorum . benimde baya ağrılı.

Canım hoşbulduk. Ne var ne yok?
Ben dün iizn aldım minnakımın kıyafetlerinin bi kısmını yıkadım . ama daha çokk işim var.

yapacak bişey yokmuymuş peki canım bu ağrıyla mı gidicez doğuma kadar

kız kaç kere dedim ya özellikle sabahları oluyo idrarımı yaparken acayip kasıklarım ağrıyo diye...kız korkma şu şekilde atlatırsın fazla oturma 5 dakika otur beş dakika gez dolaş o zaman ağrıda hafifliyo..paytak paytak yürümende...

başka çözümü falan yok mu bunun cicim yürüycek miyim sadece bütün gün oturuyorum ondan da oluyodur belki bi kereden olması beni çok korkuttu kuzu dedim acaba bu çocuk pozisyon değiştirdi erken mi gelecek ne

kız ağlama sabah sabah bir posta ağladım bak..şimdi coşarsam kimse susturamaz...

senin totonunda maşallahı var bana diyon ama...
tabii canım ne sandın kızımmmmmmmmmmmmm sen niye ağladın hamilelikte ağlanacak saçma saapan şey dolu anlat hadi anlattt

oohhh ne güzel bitirdin sayılır işleri ben ihç bişey yapmadım daha

kuzu yürüyecen yürüyüşte yapmıyorsan artabilirde ben ilk başlarda kestim yürüyüşü korktum ama şu iki gündür iftardan sonra çıkıyorum akşamları da rahat yatıyorum...yürüyüşe başlamak lazım artıkın...doğum o kadar basit birşey değil kuzu ...vücut şimdiden yavaş yavaş kendini hazırlaması gerekiyo...kemikler açılırmış doğumda hep öyle derler büyükler...bildikleri vardır bence...yoksa o mucize gerçekleşmez...

tembellikten yürüyemiyoz ki canım ama başlicam bu günden itibaren bu acıyı çekmekten kat kat iyidir ...
bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz gerçekten annelik hakkı ödenmezmiş canım şimdi daha ii anladım..

tabii canım ne sandın kızımmmmmmmmmmmmm sen niye ağladın hamilelikte ağlanacak saçma saapan şey dolu anlat hadi anlattt

anlat kuzu zaten moralim bozuk bari kafam dağılır

gülmeyin ama tamam mı?

sabah kalktım uzun zamandır yumurta yemiyordum..dedim oğluşuma yumurta yedireyim...yağa bir tane yumurta kırayım da sıpama yarasın diye içimden geçirdim..yağı koydum...nasıl olduysa yumurta elimdeyken elime yağ sıçradı ve elimde ki yumurta fayansa düştü...bende peçete ile aldım ıslak mendille sildim..birde viledayla aldım kokmasın diye...neyse masaya oturdum eşim geldi...işe gidecek yumurtayı kırdığımı biliyo...mutfaktan yumurta kokuyo dedi...demez olaydı ben başladım zırlamaya...adamda şaşırdı...sus dedikçe ben iyice içimi çeke çeke ağlıyom...

iftardan sonra iyi oluyo kuzu..dün ben şiştim resmen davul gibi oldum..baktım bu şekilde uzansam daha kötü olacağım..aldım oğluşumu da yanıma attım kendimi sokağa...evden çıkmamla eve gelmem tam bir saat sürmüş..ama eve geldiğim vakit gerçekten göbeğimdeki o şişlik azalmıştı..yani rahat nefes alıyordum en azından..öyle kuzu şimdi iyi zamanlarımız hele bi pırtlasınlarda gelsinler iş o zaman başlıyo...

deliii ben de karpuz dilimlerken lavaboya düştü koca dilim ben de ağladım zır zır
sen neyi beceriyosun ki zaten diye diye ağladım
ee nasıl avuttu kocacınn?

yapacak bişey yokmuymuş peki canım bu ağrıyla mı gidicez doğuma kadar

Canım sağlık olsun napalım. Sen yine kontrole gittiğinde doktoruna sorarsın . Ben her seferinde gittiğimde soracakalrımı unutuyorum. Ama dün doktorum sadece şunları sordu kramp durumunu, midemin yanmasını ve ağrımasını, vajinal akıntı ve kaşıntı durumunu bunar olursa haberim olsun dedi. Eğer diğer konu sıkıntılı olsaydı onuda sorardı diye tahmin ediyorum.

deliii ben de karpuz dilimlerken lavaboya düştü koca dilim ben de ağladım zır zır
sen neyi beceriyosun ki zaten diye diye ağladım
ee nasıl avuttu kocacınn?

öperekama ben yine laf sayıyorum..yetemiyom görmüyon mu halimi... bugün temizlerim her tarafı dipten köşeden..evden çıkarkende bir yere el sürersin seninle papaz oluruz dedi..

öperekama ben yine laf sayıyorum..yetemiyom görmüyon mu halimi... bugün temizlerim her tarafı dipten köşeden..evden çıkarkende bir yere el sürersin seninle papaz oluruz dedi..
hepsi aynı kıss bunların kıyamıyolar hiççç
ben de dün kaçak kaçak balkonu siliyodum arkamdan bi geldi yakaladımmmmmmmmmm diyee. kuzum benim yaa salatayı da o yaptı. sofrayı da o hazırladı. oruçlu diye ben ona kıyamıyorum hamileyim diye o bana kıyamıyo
aman iyi ki varlar. sen hiççççççççççç bişeye dokunma ortalığı topla yeter canım. adamı da kızdırma madem öyle dediyse

bugün temizlik günüm kuzu yavaştan topal topal başlarım ben işlere..hı bi de ne diyo hamileler duygusal olurlar derlerdi de inanmazdım gerçekten de öyleymiş...deli dedim terliği arkasından fırlattım...

günaydın hanımlarrrrr...nasılsınız bu sabah..ben çok kötüyüm üşütmüşüm ağız burun tıkalı öksürükte var nefesimi alamıyorum..çok kötü yaaa nasıl atlatcam bilmiyorum ilaç kullanmadan...:50:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…