2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

1 tanede ben okudum cnm Allahım bu duyguyu sanada nasip etsin inş.

Arkadaşlar benim cuma günü kontrolüm vardı 6+2'ydim gittiğimde doktor 27 sinde tekrar gel dedi ve benden test istedi ne için olduğunu sordum bulaşıcı hastalık varmı diye bakıcaz dedi sizden de böyle testler istedimi doktorunuz?

canlarım Allah razı olsun çok sağolun inşş bende bu duyguyu yaşarım ayın 7. de aşılama oldum 9-10 gün sonra belli olacak inş. tutunur bebişim...

canm banada dedi aile hakimim ama ben zaten sağlıkçı oldugum için düzeli yaptırıyorum o yüzden gerek görmedik korkma..
hem daha ii işte bazen anne taşıyıcı olup bebeğinin hasta anneler bile var

canım bende okudum, rabbim hayırlı olacak evlatlar nasip etsin:)

kızamıkçık, hepatit b, toksoplazma gibi hastalıklarda bağışıklığına bakacaklar herhalde. olsa iyi olur ama pek zorunlu değiller. sadece özeldeki dr um benden istemişti bunları. hamile kalmadan önce baktırmıştım ben de.
korkacak birşey yok.

canm banada dedi aile hakimim ama ben zaten sağlıkçı oldugum için düzeli yaptırıyorum o yüzden gerek görmedik korkma..
hem daha ii işte bazen anne taşıyıcı olup bebeğinin hasta anneler bile var

Korkudan değil hepatit testini ve benim anlamadığım bir sürü testi ilk gittiğimizde istedi bende yaptırdım. Tam kan tesiydi ilk yaptırdığımız. Acaba şimdi mi yapılıyor sonra mı yapılıyor onu merak etmiştim çünkü kimseden duymadım bu testleri istediklerini. Yaptırıcam tabiki ALLAH korusun nolur nolmaz önlem almak gerek.

canm tam kan testinde kansızlıga filan bakılıyo..
tam kan testi : hemogram oluyo...
bu istedikleri farklı seylerdir

canm tam kan testinde kansızlıga filan bakılıyo..
tam kan testi : hemogram oluyo...
bu istedikleri farklı seylerdir

Canım yarın işe gelir gelmez yaz. Merak ediyorum bende senin gibi bebişinin durumunu. Bizler alttan muayene edildiğimiz için herşeyi daha erken ve daha net duyuyoruz. İnşallah kalp atışlarını sende duyacaksın .

canım bende okudum inşallah rabbim sanada nasip eder bu güzel duyguyu.
sezensezen... sen de de kanda pıhtılaşma vardı dimi benim gibi..iğnelere başladın mı??

canm benim doktor kntrlüm perşembe günü daha ilk gidicem heralde perşembe başlatır.geçen hamileliğimdede 6.haftamda başlatmıştı çünkü.sen başladın mı?

canım ben de okudum allah kabul etsin

buarada arkadaşlar bugün 2.beta hcg tahlilimi yaptırdım çok şükür 1000in üzerinde dedi hemşire net sölemedi ama olsun bu rakamda yeter bana.geçen salı baktırdığımda 76ıydı bugün 1000 küsür olmuş.sizce nasıl?çok korkmuştum düşük çıktı diye gerççi adet günümden 2 gün önce baktırmıştım ama yinede çok korkuyordum.oğlumda adetim 7 gün geçtiğinde 3500 çıkmıştı.76yı duyunca korktum panik yaptım.perşembeye çağırdı doktorum inş keseyi görebilirim.

bir tanede benden allah kabul etsin...

Bayanlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum. Kendinize ve bebişlere iyi bakın. Yarın görüşürüz

Kızlar ben bir şey soracağım.Ben geç döllenme yaşadım bu yüzden kaç haftalık hamileyim bilmiyorum.Kese kaçıncı haftada gözükür ya da şöyle diyeyim beta hcg kaç olunca gördünüz keseyi?

gelir gelmez yazacağım canm...
kıymetlim benm bi görsem rahatlıcam zaten canm yavrum

beta hcg 1000üzerine çıktığında vajinal 2500 civarındada karından görülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…