merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
canm banada dedi aile hakimim ama ben zaten sağlıkçı oldugum için düzeli yaptırıyorum o yüzden gerek görmedik korkma..Arkadaşlar benim cuma günü kontrolüm vardı 6+2'ydim gittiğimde doktor 27 sinde tekrar gel dedi ve benden test istedi ne için olduğunu sordum bulaşıcı hastalık varmı diye bakıcaz dedi sizden de böyle testler istedimi doktorunuz?
merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Arkadaşlar benim cuma günü kontrolüm vardı 6+2'ydim gittiğimde doktor 27 sinde tekrar gel dedi ve benden test istedi ne için olduğunu sordum bulaşıcı hastalık varmı diye bakıcaz dedi sizden de böyle testler istedimi doktorunuz?
canm banada dedi aile hakimim ama ben zaten sağlıkçı oldugum için düzeli yaptırıyorum o yüzden gerek görmedik korkma..
hem daha ii işte bazen anne taşıyıcı olup bebeğinin hasta anneler bile var
canm tam kan testinde kansızlıga filan bakılıyo..Korkudan değil hepatit testini ve benim anlamadığım bir sürü testi ilk gittiğimizde istedi bende yaptırdım. Tam kan tesiydi ilk yaptırdığımız. Acaba şimdi mi yapılıyor sonra mı yapılıyor onu merak etmiştim çünkü kimseden duymadım bu testleri istediklerini. Yaptırıcam tabiki ALLAH korusun nolur nolmaz önlem almak gerek.
canm tam kan testinde kansızlıga filan bakılıyo..
tam kan testi : hemogram oluyo...
bu istedikleri farklı seylerdir
canım bende okudum inşallah rabbim sanada nasip eder bu güzel duyguyu.merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
sezensezen... sen de de kanda pıhtılaşma vardı dimi benim gibi..iğnelere başladın mı??
merhabalar hamile arkadaşlardan 41 adet ayetel kursü topluyorum rica etsem okuyabilir misiniz? Her kişinin 1 tane okumaı gerekiyor.şimdiden teşekkür ederim.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. Ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
gelir gelmez yazacağım canm...Canım yarın işe gelir gelmez yaz. Merak ediyorum bende senin gibi bebişinin durumunu. Bizler alttan muayene edildiğimiz için herşeyi daha erken ve daha net duyuyoruz. İnşallah kalp atışlarını sende duyacaksın .
Kızlar ben bir şey soracağım.Ben geç döllenme yaşadım bu yüzden kaç haftalık hamileyim bilmiyorum.Kese kaçıncı haftada gözükür ya da şöyle diyeyim beta hcg kaç olunca gördünüz keseyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?