2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bugün temizlik günüm kuzu yavaştan topal topal başlarım ben işlere..hı bi de ne diyo hamileler duygusal olurlar derlerdi de inanmazdım gerçekten de öyleymiş...deli dedim terliği arkasından fırlattım...
evet benimki de anlam veremeyip gülüyo pis pis
bi kere bi baktı mutfakta ben salya sümük, noldu dedi. biliyo musun mayıs anneleri doğum yapmışlar dedimm ama nasıl içimi çeke çeke ağlıyorum o ne demek yaa dedi, mayısta doğum yapanların hikayelerini okudum ondan ağlıyorum dedim, aferin sana dedi

kızlar günaydın :) ben öğleden sonra ne yesem midemi rahatsız edio bebiş alttan sıkıştırıo mideme de bişiler girince hepte berbat bişi oluo , dun akşam 1 kase çorbayı içine kadar arad yattım falan dinlendim öle devam ettim :S

oyy kuzumm kıyamam sana ben hormonların ı depreşti yine senin ay Allahım yaa gerçekten bu hamilelik bizi ne duruma getirdi yumurta kokusuna ağlıyoruz
valla hiç güleceğim yoktu serabım Allah ta seni güldürsün

hoşgeldin canım..sıcak birşeyler tüket soğuk şeylerden uzak dur...

seninki de iyiymiş...ben geçen biz dizi de biri ölüyo onu izliyoruz ama beni gör salya sümük ne ki... nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kafamı bir çevirdim herifin bana bir bakışı var..anlatsam anlatamam çok değişik bir ifadeydi...

başlicam kuzu mutlaka
öperekama ben yine laf sayıyorum..yetemiyom görmüyon mu halimi... bugün temizlerim her tarafı dipten köşeden..evden çıkarkende bir yere el sürersin seninle papaz oluruz dedi..
ayyy ne tatlı

hoşgeldin canım..bir haftadır benim de öyle özellikle iftarı yaptıktan sonra şişiyorum nefes alamıyorum..ama yürüyüşü yapıncarahatlıyorum..

sen aşmışsın serabım artık
showda bebek işi diye bi dizi başlamış onu izlemek istiyordum ama denk gelmedi. bizi anlatan bi dizi sanırım

aynen ota moka herşeye ağlıyoz...kız sanki göz yaşları da hali hazırda bekliyo başka zaman olsa uğraşsan iki damla gelmez şimdi ise coşmuş gibi geliyolar...

öyle canım herşey bebişlerimiz için inşallah sağlıkları yerinde olur da biz çekeriz
ben şimdi ulaştım dr uma panik yapma muayene etmeden kesin bişey diyemem ama fazla oturmaktan sakın 1 saatten fazla aynı pozisyonda kalma yürü dedi oğluşun yer değiştirmiş baskı yapıyodur muhtemelen dedi bi kaç gün takip et sıklaşırsa ağrıların gel bakalım dedi :44:

kızlarrr günaydın herkese.... umarım herkes iyidir...
üşüten arkadaşlar var aman dikkat edin dün kayınvalidemi acile götürdük acilde adım atacak yer yok herkes hasta üşütmüş,ateş ishal,öksürük,kusma vs...vakaları baya bi artmış sanırım salgın var...

beni soracak olursanız çokkkkkkk yorgunummmm...uyumak istiyorum ama çalışmam lazım aynı zamanda esneye esneye işe geldim...

aynen ota moka herşeye ağlıyoz...kız sanki göz yaşları da hali hazırda bekliyo başka zaman olsa uğraşsan iki damla gelmez şimdi ise coşmuş gibi geliyolar...
aynen aynen hazır olda bekliyolar sanki benim kociş te zavallım nasıl teselli edeceğini şaşırıyo ağlamam hiç dayanamaz

çok kötü gerçekten çok korkuyordum hasta olmaktan kapı pencere açık yatıyoruz 1 gün yağmu yağmıştı ozamanda serindi hava biraz.ben kapatıyorum eşim açıyor geri..kapmışım şifayı...zaten hamilelikten zor hareket edip nefes alıyordum birde hasta olunca ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum...inşallah atlatırım hemen...

hoşgeldin canım evet salgın var dediğin gibi iki günde ben çektim üçüncü güne atsaydı bende gidecektim doktora..dikkat etmek lazım...

aynen aynen hazır olda bekliyolar sanki benim kociş te zavallım nasıl teselli edeceğini şaşırıyo ağlamam hiç dayanamaz

valla bir doğurursak işimiz iştir...geçenlerde tutturmuş doğuma bende girecem..yaw bi git dedim...doktoru orada boğup bırakasın...

zehracım çok geçmiş olsun canım yaa..valla bende balkon kapısının önünde yatıyorum her yer açık o yağmur günü bende üşüttüm ama rüzgarı hisseder hissetmez pikeye dolandım yoksa bende atletle yatıyorum resmen buz gibi sırtıma vurduğunu hissettim o rüzgarın...sende çok kötü hissedersen doktora git evde bekleme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…