2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben örtüye uyuz oluyorum bugünlerde eşim örtünse bile değdirme o örtünü bana sıcakta diyorum..zaten yatakta bir otarafa bir butarafa döndüğüm için örtünmem zor...benim doktorda ilaç kullanmamı tavsiye etmeyenlerden sanırım bundan 2 ay öncede böyle hasta olmuştum..kullanamazsın demişti...bende tam köyümüze gitcektim bugün serin serin durmak için 1 hafta...gitsem orda bakanım olur burda zor annem çalışıyor ablamda köye gitti..en azından nazımı geçeririm yani çok kötü olursamda gelirim mecbur....

Ben kaçar kızlar yavaştan işlere başlayayım..bugün yemeğimde yok ne pişcek bakalım...

valla çokk yumuşakk bir pikem var komple penye onunla karnımı ve belimi örtüyorum sadece çünkü iç organlarımızı ciğerlerimizi korumamız lazım hem ben çok terliyorum teride emiyor.. bir pikede katlı kolumun altında her an hazır,çarşaf ve yastıklarda komple penye takımdan beni de normal nevresim yakıyor terimide emmiyor...hayır zaten sabaha kadar yatak yorganla savaş halindeyiz malum...

nesliiiiiiiiiiiii oğluşunu oyla ankette sen de

Canım benide bilgilendirdiğin iin teşekkür ederim. Panik yapmayalım o halde. Çok hareketsiziz ya .Kemiklerim batıyo oturmaktan artık.

Canım benide bilgilendirdiğin iin teşekkür ederim. Panik yapmayalım o halde. Çok hareketsiziz ya .Kemiklerim batıyo oturmaktan artık.
rica ederim canım hareketsiz kalmayalım bende dikkat edicem saat başı kalkıp yürüyelim dikkat edlelim biraz yürüyüşe ağırlık verelim inşallah geçer yada hafifler

Ben kaçar kızlar yavaştan işlere başlayayım..bugün yemeğimde yok ne pişcek bakalım...

kolay gelsin canım temizlik yemek yorma kendini benim kocam çok kurnaz herkese benim eşim hamile bizi iftara siz çağıracaksınız diyor..bende iftarlardan yırttım...şimdiye kadar bakalım hayırlısıyla tamamlarız mubarek günleri dün gece bir sahur hazırladım tersim döndü resmen bizimkide sahurada annesine gidiyorduda.:)))

rica ederim canım hareketsiz kalmayalım bende dikkat edicem saat başı kalkıp yürüyelim dikkat edlelim biraz yürüyüşe ağırlık verelim inşallah geçer yada hafifler

evet canım bende çok oturuyorum bazen resmen kuyruk sokumumdan korkunç bir ağrı oluyor..tabi çatlarda açılmaya başladı herkeste var aslında çat ağrısı ama biz oturarak çalışanlarda biraz daha fazla...bu arada kegel egzersizlerine başlayalım kızlar normal doğumda çok faydası var,ilk defa duyanlar doğuma hazırlık kegel egzersizlerini internetten bir arasınlar olmazsa...

yok kız girsinler ki ne acılar çektiğimizi görsünler kıymetimizi daha iyi anlarlar

bende istiyorum girmesini... yanımda olmasını elimi tutup bana destek olmasını istiyorum.doğumhanede tanımadığım insanlarla yalnız kalmak istemiyorum.Bana buradaki hastanede hiç duymadım eşiyle doğuma giren... doktora da sormaya çekiniyorum..

Haklısın aslında ama işe bi dalınca saatin bile farkına varamıyor insan. Neyseki az kaldı son zamanlar evde bol bol dinleniriz artık.

Ben ilk defa duydum bakayım. İnşallah faydalı olur bi inceleyim.

doğumdan sonra beni kim susturur bilmem eminim zır zır ağlarım kızıma bakıp şimdi bile zor tutuyorum kendimi

yaa benim eşim doğuma girse kalpten gider ,ilk kez doktorda beraber muayeneye girdik sapsarı oldu doktor iyimisiniz dedi fenalaştı resmen bebişin kalp atışını felan duyunca sonra doktor beni bırakıp ona müdahale etmişti girmeyin isterseniz dedi kötü oluyorsunuz demişti...

o anın şokundan aylarca çıkamazlar bence gerek yok, o istese de ben istemem o halimi görmesini.
bebeğini de tertemiz görsün

evet birde işin o yönü var,bence en güzeli onların kapıda heyecanla beklemesi herşeyin bir raconu var şekerler...bazı inanışlarda babanın doğuma girmesi uğursuzluk getirirmiş diye okumuştum..amannn neyse ogün gelsinde hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…