hoşgeldin canım evet salgın var dediğin gibi iki günde ben çektim üçüncü güne atsaydı bende gidecektim doktora..dikkat etmek lazım...
zehracım çok geçmiş olsun canım yaa..valla bende balkon kapısının önünde yatıyorum her yer açık o yağmur günü bende üşüttüm ama rüzgarı hisseder hissetmez pikeye dolandım yoksa bende atletle yatıyorum resmen buz gibi sırtıma vurduğunu hissettim o rüzgarın...sende çok kötü hissedersen doktora git evde bekleme ...
herkese mutlu haftasonları....
ben gir diyorum hayır girmem dyanamam ya dr ları döverim ya da seni alır çıkarım ordan diyovalla bir doğurursak işimiz iştir...geçenlerde tutturmuş doğuma bende girecem..yaw bi git dedim...doktoru orada boğup bırakasın...
ben gir diyorum hayır girmem dyanamam ya dr ları döverim ya da seni alır çıkarım ordan diyo
güle güle canım kolay gelsin çok yorma kendiniBen kaçar kızlar yavaştan işlere başlayayım..bugün yemeğimde yok ne pişcek bakalım...
ben örtüye uyuz oluyorum bugünlerde eşim örtünse bile değdirme o örtünü bana sıcakta diyorum..zaten yatakta bir otarafa bir butarafa döndüğüm için örtünmem zor...benim doktorda ilaç kullanmamı tavsiye etmeyenlerden sanırım bundan 2 ay öncede böyle hasta olmuştum..kullanamazsın demişti...bende tam köyümüze gitcektim bugün serin serin durmak için 1 hafta...gitsem orda bakanım olur burda zor annem çalışıyor ablamda köye gitti..en azından nazımı geçeririm yani çok kötü olursamda gelirim mecbur....
nesliiiiiiiiiiiii oğluşunu oyla ankette sen de
öyle canım herşey bebişlerimiz için inşallah sağlıkları yerinde olur da biz çekeriz
ben şimdi ulaştım dr uma panik yapma muayene etmeden kesin bişey diyemem ama fazla oturmaktan sakın 1 saatten fazla aynı pozisyonda kalma yürü dedi oğluşun yer değiştirmiş baskı yapıyodur muhtemelen dedi bi kaç gün takip et sıklaşırsa ağrıların gel bakalım dedi :44:
rica ederim canım hareketsiz kalmayalım bende dikkat edicem saat başı kalkıp yürüyelim dikkat edlelim biraz yürüyüşe ağırlık verelim inşallah geçer yada hafiflerCanım benide bilgilendirdiğin iin teşekkür ederim. Panik yapmayalım o halde. Çok hareketsiziz ya .Kemiklerim batıyo oturmaktan artık.
Ben kaçar kızlar yavaştan işlere başlayayım..bugün yemeğimde yok ne pişcek bakalım...
yok kız girsinler ki ne acılar çektiğimizi görsünlerdoğum anında kendi sancımı unutup onunla uğraşamam valla...kendime odaklanmam lazım...
rica ederim canım hareketsiz kalmayalım bende dikkat edicem saat başı kalkıp yürüyelim dikkat edlelim biraz yürüyüşe ağırlık verelim inşallah geçer yada hafifler
yok kız girsinler ki ne acılar çektiğimizi görsünlerkıymetimizi daha iyi anlarlar
o anın şokundan aylarca çıkamazlar bence gerek yok, o istese de ben istemem o halimi görmesini.yok kız girsinler ki ne acılar çektiğimizi görsünlerkıymetimizi daha iyi anlarlar
rica ederim canım hareketsiz kalmayalım bende dikkat edicem saat başı kalkıp yürüyelim dikkat edlelim biraz yürüyüşe ağırlık verelim inşallah geçer yada hafifler
evet canım bende çok oturuyorum bazen resmen kuyruk sokumumdan korkunç bir ağrı oluyor..tabi çatlarda açılmaya başladı herkeste var aslında çat ağrısı ama biz oturarak çalışanlarda biraz daha fazla...bu arada kegel egzersizlerine başlayalım kızlar normal doğumda çok faydası var,ilk defa duyanlar doğuma hazırlık kegel egzersizlerini internetten bir arasınlar olmazsa...
bende istiyorum girmesini... yanımda olmasını elimi tutup bana destek olmasını istiyorum.doğumhanede tanımadığım insanlarla yalnız kalmak istemiyorum.Bana buradaki hastanede hiç duymadım eşiyle doğuma giren... doktora da sormaya çekiniyorum..
o anın şokundan aylarca çıkamazlar bence gerek yok, o istese de ben istemem o halimi görmesini.
bebeğini de tertemiz görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?