2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benmki yalvarsam da girmez zaten sanmıyorum ki en başta ben istemiyorum zaten.
kürtaj olduktan sonra wc ye gitmem gerekti, annem ve kayınvalidem de odadaydı ama ben eşimle gitmek istedim elimde serum olduğu için. yanında tuvalete girdim ama 50 kere özür diledim, saçmalamaa sen olsan benim için yapmazmıydın dedi. kurban olurum ona beeenn o ayrııı
ben eşimin beni o hallerimle görmesinden hoşlanmıyorum o yüzden doğumda da girmez herkesin düşüncesi yaşamı ayrı tabii

doğumdan sonra beni kim susturur bilmem eminim zır zır ağlarım kızıma bakıp şimdi bile zor tutuyorum kendimi

ilahi şekerimm ne ağlıycan kızz prensesini kucaklayıp koklaya koklaya anın tadını yaşa hem ağlarsan çikin anne olursun...rabbim sağlıkla versin kucağımıza,giyersin pembeleri takarsın saçına kırmızı tacını beklersin misafirlerini...eşin veya yakınların çikolata ikramm eder paşalar gibi atlatırsın zaten,
bebişin ağlaması kaka temizleme işi gibi ekstralar eminimm o duygularıda bastıracaktır:))

doğumdan sonra beni kim susturur bilmem eminim zır zır ağlarım kızıma bakıp şimdi bile zor tutuyorum kendimi

perşembe günü arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittim hastaneye bebeğe bakamadım bile içim kötü oldu . Sanırım bende ağlarım :26:

günaydın kızçeler biz kahvaltımızı ettik size bakalım dedik eşim hala uyuyor uyandırmadım daha sizler napıyosunuzz

ben de şimdi araştırınca sorunca falan söylediler canım çatılar kendini doğum ahazırlıyomuş ondan olabilirmiş dediğin gibi oturarak çalıştığımız için biz daha çok etkileniyoruz ağrıdan :126:
benim az kaldı inşallah ay sonunda ayrılıyorum canım dinlenicem evde artık doğuma hazırlanıcam ben de yapıyorum kegel egzersizi oturduğum yerde..

erken değilmi canım, rapor falanmı alacaksın...

ya aslında senden 15 gün öndeyim ama ben ağustos sonuna kadar çalışmak istiyorum salakmıyım neyim son 40 günü evde geçireceğim...azmı sence ...ayy kararsız kaldım...

sevinçten şoktan ağlardım kızz üzüntüden değil Allah sağlıcakla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize inş.

perşembe günü arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittim hastaneye bebeğe bakamadım bile içim kötü oldu . Sanırım bende ağlarım :26:
oyyy neslimmm koklasaydın biraz

günaydın kızçeler biz kahvaltımızı ettik size bakalım dedik eşim hala uyuyor uyandırmadım daha sizler napıyosunuzz
dünürcümmmm hoşgeldin, hayat size güzel valla napıyo kaancım

hoşbulduk canımcımm valla evde olmk çok güzel ama uzun süre evde oturmak nasıl olack hayal edemiyorum umarım çok sıkılmam
kaan beyde iyi şükür tepikliyo enerjiyi aldı ya gelinimm napıyorr

Safaklar
Bebegime insaallah son 75 gün
Kocacima insaallah son 339gün

Gecermiiii ki bu günler %100 mutlu olmaya cok var daha coook

içim kötü oldu ayolll bakamadım. Minnacıktı. Dün kıyafetlerini asarken içimden geçirdim bunun içine nasıl girecekler acaba diye :)

Safaklar
Bebegime insaallah son 75 gün
Kocacima insaallah son 339gün

Gecermiiii ki bu günler %100 mutlu olmaya cok var daha coook

:) bebek bir doğsun bakalım o şafak sana nasıl geçecek. En azından oyalanacak birşeyin olacak ama Allah sabır versin .

İnşallah tez vakitte geçsin su gibi aksın sende hiç anlama bile

hoşbulduk canımcımm valla evde olmk çok güzel ama uzun süre evde oturmak nasıl olack hayal edemiyorum umarım çok sıkılmam
kaan beyde iyi şükür tepikliyo enerjiyi aldı ya gelinimm napıyorr
iyi o da bi tepiyo bi duruyo. dün gece pek sessizdi kıpırdasın diye bişeyler yaptım babası kızıyo kızı rahat bırak uyusun diye yaa o uyuyo ama ben strese giriyorum tekmeleyince

içim kötü oldu ayolll bakamadım. Minnacıktı. Dün kıyafetlerini asarken içimden geçirdim bunun içine nasıl girecekler acaba diye :)
nesliii senin tosuncuk doldurur kıss onların içini ne güzel
maşallahı var

Hayir maalesef ben almanyadayim canim burda dogum yapacagim insaallah olamicak yanimda anca bebisin kirki cikinca gidecegiz onun yanina insaallah

İnşallah canım en öenmlisi sağlık sıhhat.

şişttt daha doğmadı ki ne tosuncuğu git bakalım seninki kaç kilo olmuş :)

yok ben tamamen ayrılıcam işten canım bence sen de en kısa zamanda ayrıl dinlen kendini dinle biraz canım çalış çalış nereye kadar yok eğer kendini iyi hissediyosan ona bişey diyemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…