benmki yalvarsam da girmez zaten sanmıyorum ki en başta ben istemiyorum zaten.evet birde işin o yönü var,bence en güzeli onların kapıda heyecanla beklemesi herşeyin bir raconu var şekerler...bazı inanışlarda babanın doğuma girmesi uğursuzluk getirirmiş diye okumuştum..amannn neyse ogün gelsinde hayırlısıyla....
doğumdan sonra beni kim susturur bilmem eminim zır zır ağlarım kızıma bakıp şimdi bile zor tutuyorum kendimi
doğumdan sonra beni kim susturur bilmem eminim zır zır ağlarım kızıma bakıp şimdi bile zor tutuyorum kendimi
ben de şimdi araştırınca sorunca falan söylediler canım çatılar kendini doğum ahazırlıyomuş ondan olabilirmiş dediğin gibi oturarak çalıştığımız için biz daha çok etkileniyoruz ağrıdan :126:evet canım bende çok oturuyorum bazen resmen kuyruk sokumumdan korkunç bir ağrı oluyor..tabi çatlarda açılmaya başladı herkeste var aslında çat ağrısı ama biz oturarak çalışanlarda biraz daha fazla...bu arada kegel egzersizlerine başlayalım kızlar normal doğumda çok faydası var,ilk defa duyanlar doğuma hazırlık kegel egzersizlerini internetten bir arasınlar olmazsa...
ben de şimdi araştırınca sorunca falan söylediler canım çatılar kendini doğum ahazırlıyomuş ondan olabilirmiş dediğin gibi oturarak çalıştığımız için biz daha çok etkileniyoruz ağrıdan :126:
benim az kaldı inşallah ay sonunda ayrılıyorum canım dinlenicem evde artık doğuma hazırlanıcam ben de yapıyorum kegel egzersizi oturduğum yerde..
sevinçten şoktan ağlardım kızz üzüntüden değil Allah sağlıcakla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize inş.ilahi şekerimm ne ağlıycan kızz prensesini kucaklayıp koklaya koklaya anın tadını yaşa hem ağlarsan çikin anne olursun...rabbim sağlıkla versin kucağımıza,giyersin pembeleri takarsın saçına kırmızı tacını beklersin misafirlerini...eşin veya yakınların çikolata ikramm eder paşalar gibi atlatırsın zaten,
bebişin ağlaması kaka temizleme işi gibi ekstralar eminimm o duygularıda bastıracaktır:))
oyyy neslimmm koklasaydın birazperşembe günü arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittim hastaneye bebeğe bakamadım bile içim kötü oldu . Sanırım bende ağlarım :26:
dünürcümmmm hoşgeldin, hayat size güzel vallagünaydın kızçeler biz kahvaltımızı ettik size bakalım dedik eşim hala uyuyor uyandırmadım daha sizler napıyosunuzz
sevinçten şoktan ağlardım kızz üzüntüden değil Allah sağlıcakla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize inş.
oyyy neslimmm koklasaydın biraz
dünürcümmmm hoşgeldin, hayat size güzel vallanapıyo kaancım
sevinçten şoktan ağlardım kızz üzüntüden değil Allah sağlıcakla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize inş.
oyyy neslimmm koklasaydın biraz
dünürcümmmm hoşgeldin, hayat size güzel vallanapıyo kaancım
Safaklar
Bebegime insaallah son 75 gün
Kocacima insaallah son 339gün
Gecermiiii ki bu günler %100 mutlu olmaya cok var daha coook
:) bebek bir doğsun bakalım o şafak sana nasıl geçecek. En azından oyalanacak birşeyin olacak ama Allah sabır versin .
İnşallah tez vakitte geçsin su gibi aksın sende hiç anlama bile
Amin amin amiiiiinn insaallah canimcim dedigin gibi hic anlamam
Doğumda gelebilecek mi? öyle bir izin hakkı var mı?
iyi o da bi tepiyo bi duruyo. dün gece pek sessizdi kıpırdasın diye bişeyler yaptım babası kızıyo kızı rahat bırak uyusun diyehoşbulduk canımcımm valla evde olmk çok güzel ama uzun süre evde oturmak nasıl olack hayal edemiyorum umarım çok sıkılmam
kaan beyde iyi şükür tepikliyo enerjiyi aldı ya gelinimm napıyorr
nesliii senin tosuncuk doldurur kıss onların içini ne güzeliçim kötü oldu ayolll bakamadım. Minnacıktı. Dün kıyafetlerini asarken içimden geçirdim bunun içine nasıl girecekler acaba diye :)
Hayir maalesef ben almanyadayim canim burda dogum yapacagim insaallah olamicak yanimda anca bebisin kirki cikinca gidecegiz onun yanina insaallah
iyi o da bi tepiyo bi duruyo. dün gece pek sessizdi kıpırdasın diye bişeyler yaptım babası kızıyo kızı rahat bırak uyusun diyeyaa o uyuyo ama ben strese giriyorum tekmeleyince
nesliii senin tosuncuk doldurur kıss onların içini ne güzel
maşallahı var
yok ben tamamen ayrılıcam işten canım bence sen de en kısa zamanda ayrıl dinlen kendini dinle biraz canım çalış çalış nereye kadar yok eğer kendini iyi hissediyosan ona bişey diyemem..erken değilmi canım, rapor falanmı alacaksın...
ya aslında senden 15 gün öndeyim ama ben ağustos sonuna kadar çalışmak istiyorum salakmıyım neyim son 40 günü evde geçireceğim...azmı sence ...ayy kararsız kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?