aman yumuduk yumuduk olsunlarrr mıncıklayalım bol bolİnşallah canım en öenmlisi sağlık sıhhat.
şişttt daha doğmadı ki ne tosuncuğu git bakalım seninki kaç kilo olmuş :)
kıss sebi sen dün gece yaramazlık mı yaptın yoksaabiz de oğluşumla yemek yedik geldik naparsınız bakalım benim ağrım hala geçmedi yaa
hoşgeldin canımm nereleri hakladın:119::119::119:biz geldikkkk:119::119::119:
bir yatak odamı haklayabildim canım..sonra telefonum çaldı öğretmen arkadaş aramış..bir saate yakın onunla konuştuk amma dedikodu ettik amma var ya...hoşgeldin canımm nereleri hakladın
yok kız nerdee keşke ondan olsakıss sebi sen dün gece yaramazlık mı yaptın yoksaa
hoşgeldin kuzu:119::119::119:biz geldikkkk:119::119::119:
Yaa kızlar siz ne güzel istediğinizi yiyorsunuz.benim şekerim çıktığı için diyet yapiyorum. Her meyveyi yiyemiyorum.hurmada yemiyorum. Umarım bebegimin gelişiminde sorun olmaz(
kıss sebi sen dün gece yaramazlık mı yaptın yoksaa
üzülme canım inşallah bebğin doğduktan sonra herşeyi yersin sen de yeter ki onlar iyi olsun benim de bi ara risk vardı ama ikinci yüklemede normal çıktı ama seni çok iyi anlıyorum bir hafta hiçbişey yiyememiştim 3 kilo vermiştimYaa kızlar siz ne güzel istediğinizi yiyorsunuz.benim şekerim çıktığı için diyet yapiyorum. Her meyveyi yiyemiyorum.hurmada yemiyorum. Umarım bebegimin gelişiminde sorun olmaz(
boşver yaa biraz dağınık toparla yeter işte hava çok sıcak bugn yine herkese serinse de bana çok sıcak geliyobir yatak odamı haklayabildim canım..sonra telefonum çaldı öğretmen arkadaş aramış..bir saate yakın onunla konuştuk amma dedikodu ettik amma var ya...
yok kız nerdee keşke ondan olsa
hoşgeldin kuzu
unuttuk biz o işi daha da uzun süre haırlamayacaz gibi canım bu gidişleboşver yaa biraz dağınık toparla yeter işte hava çok sıcak bugn yine herkese serinse de bana çok sıcak geliyo
ne bileyim çatıları çökertmeyin bak
boşver yaa biraz dağınık toparla yeter işte hava çok sıcak bugn yine herkese serinse de bana çok sıcak geliyo
ne bileyim çatıları çökertmeyin bak
sabaha göre daha sakinim, bilinçlendim, neye maruz kaldığımı biliyorum en azından canım
hoşbulduk kuzu napan nasıl oldun bakim...
offf sanırım sırayla hepimiz unutucaz artık üzülme arkadaşımunuttuk biz o işi daha da uzun süre haırlamayacaz gibi canım bu gidişle
haftaya temizlikçi alırım da kuzu..yine etrafı bir toparlayam evi bişiler götürmesin da...sebimmmmm aman çatılara dikkat...
sabaha göre daha sakinim, bilinçlendim, neye maruz kaldığımı biliyorum en azından canım
ama hala ağrı var saatte bir kalkıp yürüyorum ama bi değişiklik yok umarım böyle devam etmez:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?