2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İnşallah canım en öenmlisi sağlık sıhhat.

şişttt daha doğmadı ki ne tosuncuğu git bakalım seninki kaç kilo olmuş :)
aman yumuduk yumuduk olsunlarrr mıncıklayalım bol bol
pide gibi ayakları parmakları.. herkes diyo sen o bbeğin ayaklarını yersin diye tam bi bebek ayağı delisiyim

Yaa kızlar siz ne güzel istediğinizi yiyorsunuz.benim şekerim çıktığı için diyet yapiyorum. Her meyveyi yiyemiyorum.hurmada yemiyorum. Umarım bebegimin gelişiminde sorun olmaz(

Yaa kızlar siz ne güzel istediğinizi yiyorsunuz.benim şekerim çıktığı için diyet yapiyorum. Her meyveyi yiyemiyorum.hurmada yemiyorum. Umarım bebegimin gelişiminde sorun olmaz(
üzülme canım inşallah bebğin doğduktan sonra herşeyi yersin sen de yeter ki onlar iyi olsun benim de bi ara risk vardı ama ikinci yüklemede normal çıktı ama seni çok iyi anlıyorum bir hafta hiçbişey yiyememiştim 3 kilo vermiştim

bir yatak odamı haklayabildim canım..sonra telefonum çaldı öğretmen arkadaş aramış..bir saate yakın onunla konuştuk amma dedikodu ettik amma var ya...
boşver yaa biraz dağınık toparla yeter işte hava çok sıcak bugn yine herkese serinse de bana çok sıcak geliyo

yok kız nerdee keşke ondan olsa
ne bileyim çatıları çökertmeyin bak

boşver yaa biraz dağınık toparla yeter işte hava çok sıcak bugn yine herkese serinse de bana çok sıcak geliyo

ne bileyim çatıları çökertmeyin bak

haftaya temizlikçi alırım da kuzu..yine etrafı bir toparlayam evi bişiler götürmesin da...sebimmmmm aman çatılara dikkat...

unuttuk biz o işi daha da uzun süre haırlamayacaz gibi canım bu gidişle
offf sanırım sırayla hepimiz unutucaz artık üzülme arkadaşım

haftaya temizlikçi alırım da kuzu..yine etrafı bir toparlayam evi bişiler götürmesin da...sebimmmmm aman çatılara dikkat...

yaa ben de alsam hiç fena olmucak.camlarım çamur oldu resmen ve her arayan sakın cam mam siliym deme diye tembihliyo hele annem, konsere falan gideyim deme, bursada şenlikler var da şu sıralar, kalabalığa girme, sıcakta çarşıya falan gitme, gidersen de sakın tek başına bi yere gitme, vs.... bunlar aklıma gelenler

sabaha göre daha sakinim, bilinçlendim, neye maruz kaldığımı biliyorum en azından canım
ama hala ağrı var saatte bir kalkıp yürüyorum ama bi değişiklik yok umarım böyle devam etmez:44:

yok yok kuzu yürüdükçe azalır sen takma kafana...

Merhaba kızlar,
Bizde geldik.
Sebicim insallah ağrın biran önce geçer yada azalır.
Bende de sabahları sol kasık ağrısı oluyor ama sonra geçiyor.
Son aylarımız daha zor geçecek anlaşılan. Şişmeler, çatı genişlemeleri, vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…