2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben aldımgeçende çamurları gitti pencereminde..bundan sonrada 15 günde bir almak lazım ya...artık yetişemiyorum...

haftaya temizlikçi alırım da kuzu..yine etrafı bir toparlayam evi bişiler götürmesin da...sebimmmmm aman çatılara dikkat...
bundan sonra zaten hayal serabımm
büyük sözü dinlemek lazım adigecim aman ha cam silme ben önceki hafta pert oldum ..

Son düzenleme:
meraba canım hoşgeldin teşekkür ederim kuzuuu inaşallah Rabbim hepimizinkini kolay geçirir inşallah canım

valla hep aynı bende iş yapamyrm özellıkle camları hadı evın işini yapıyrm ama camlar sorun artk sıldıcez bişekılde napalım bu zamana kadar geldk bundan sonrada dıkkat edelımde bişey olmasın bebişlermze

İyi yapmışssın canım ben hiç süt içemiyorum:18: Ama çok şükür bebişin kilosu iyiydi Bu ay sonu randevum var bakalım kaç kilo gelıcek merak edıyorum bir yandan. Meyve ve bol bol salata yıyorum hurma ,ceviz ,kayısı ben de baslıyayım.

Kızlar benden su gibi akıntı geliyo akıntıdan çok suya benziyor şokda değil ama ıslaklık oluyo

Normaldir heralde canım bende de oluyor ama çok fazla su gb değil

o dediğiniz nasıl oluyo ya akıntı mı su mu,eğer su ise doktorunuza sorsanız derim ilk defa oluyosa. Ben erken doğumdan çok korkuyorum da pimpirik yapıyorum valla.

Belim ağrıyor kızlar benim de az iş yaptım ama yapmadıgım zaman da agrıyor .
canım dikkat et yavaş yavaş yap belinin pozisyonunu falan iyi ayarla çünkü artık bebekler büyüdügü için baskı yapıolar agrımaması için dikkat etmemiz lazım
Kızlar benden su gibi akıntı geliyo akıntıdan çok suya benziyor şokda değil ama ıslaklık oluyo

ıslaklık olacak kadarsa bişe deildir canım arrtık akıntılar çogalacak korkulacak biişe deildir eger çogalırsa doktoruna başvur

Geceleri de artıyor canım evet dikkat etmemiz lazım artık son aylarımız ister istemez sıkıntılarımız artıyor

süt bende yenı içmeye basldm canım istemıyo ama bebgım için meyve cok sevyrm zaten yemek hic yemesem olur gunde kac porsyon meyve yıyom bende merak edym kac kılo aldı bende bu hafta gıtcm her şey bebişler için belkıde meyve cok yedıgmden fazla kılo almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…