- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
offf sanırım sırayla hepimiz unutucaz artık üzülme arkadaşım
yaa ben de alsam hiç fena olmucak.camlarım çamur oldu resmen ve her arayan sakın cam mam siliym deme diye tembihliyohele annem, konsere falan gideyim deme, bursada şenlikler var da şu sıralar, kalabalığa girme, sıcakta çarşıya falan gitme, gidersen de sakın tek başına bi yere gitme, vs.... bunlar aklıma gelenler
bundan sonra zaten hayal serabımm
haftaya temizlikçi alırım da kuzu..yine etrafı bir toparlayam evi bişiler götürmesin da...sebimmmmm aman çatılara dikkat...
büyük sözü dinlemek lazım adigecim aman ha cam silme ben önceki hafta pert oldum ..offf sanırım sırayla hepimiz unutucaz artık üzülme arkadaşım
yaa ben de alsam hiç fena olmucak.camlarım çamur oldu resmen ve her arayan sakın cam mam siliym deme diye tembihliyohele annem, konsere falan gideyim deme, bursada şenlikler var da şu sıralar, kalabalığa girme, sıcakta çarşıya falan gitme, gidersen de sakın tek başına bi yere gitme, vs.... bunlar aklıma gelenler
meraba canım hoşgeldin teşekkür ederim kuzuuu inaşallahMerhaba kızlar,
Bizde geldik.
Sebicim insallah ağrın biran önce geçer yada azalır.
Bende de sabahları sol kasık ağrısı oluyor ama sonra geçiyor.
Son aylarımız daha zor geçecek anlaşılan. Şişmeler, çatı genişlemeleri, vs
offf sanırım sırayla hepimiz unutucaz artık üzülme arkadaşım
inşallah datlumyok yok kuzu yürüdükçe azalır sen takma kafana...
hemn git doyur oğluşunu canım aç kalmaAcıktıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya burda 27 haftalıkları 1000 gr üstünde görünce ıkı haftadr ıyı beslenym önceden dıkkat etmydm kocişe kayısı incir hurma ceviz aldrdm her gun bır kase yıyom bıde sut içmeye dıkkat edıym ondan merak edym kılosnu koçişe dedim nettekı kızlar böyle beslenıyomus cabuk bana bunları al dıye bız kadınlar işte
Kızlar benden su gibi akıntı geliyo akıntıdan çok suya benziyor şokda değil ama ıslaklık oluyo
Normaldir heralde canım bende de oluyor ama çok fazla su gb değil
o dediğiniz nasıl oluyo ya akıntı mı su mu,eğer su ise doktorunuza sorsanız derim ilk defa oluyosa. Ben erken doğumdan çok korkuyorum da pimpirik yapıyorum valla.
canım dikkat et yavaş yavaş yap belinin pozisyonunu falan iyi ayarla çünkü artık bebekler büyüdügü için baskı yapıolar agrımaması için dikkat etmemiz lazımBelim ağrıyor kızlar benim de az iş yaptım ama yapmadıgım zaman da agrıyor .
Kızlar benden su gibi akıntı geliyo akıntıdan çok suya benziyor şokda değil ama ıslaklık oluyo
Canım su gb akıntıda olabılıyor yanı yogunlugu ve kıvamı az şekilde.
canım dikkat et yavaş yavaş yap belinin pozisyonunu falan iyi ayarla çünkü artık bebekler büyüdügü için baskı yapıolar agrımaması için dikkat etmemiz lazım
ıslaklık olacak kadarsa bişe deildir canım arrtık akıntılar çogalacak korkulacak biişe deildir eger çogalırsa doktoruna başvur
İyi yapmışssın canım ben hiç süt içemiyorum:18: Ama çok şükür bebişin kilosu iyiydiBu ay sonu randevum var bakalım kaç kilo gelıcek merak edıyorum bir yandan. Meyve ve bol bol salata yıyorum hurma ,ceviz ,kayısı ben de baslıyayım.
tamam o zaman sorun yok yani.Ben hamilelikte şu son 1 aya kadar hiç akıntı olmamıştım yeni başladı demek ki artacak bundan sonra.
Geceleri de artıyor canım evet dikkat etmemiz lazım artık son aylarımız ister istemez sıkıntılarımız artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?