diyetin hamilelik boyunca mı sürecek canım..
süt bende yenı içmeye basldm canım istemıyo ama bebgım için meyve cok sevyrm zaten yemek hic yemesem olur gunde kac porsyon meyve yıyom bende merak edym kac kılo aldı bende bu hafta gıtcm her şey bebişler için belkıde meyve cok yedıgmden fazla kılo almadım
Büyük bir ihtimalle. Diyet yapmak değil de beni sıkan Bebeğimin gelişimine zarar veriyor muyum diye korkuyorum. Gerci yararlı olarak kıstığım tek şey meyve. Hergün yumurtamı sütümü yogurtumu fazlasıyla yiyorum.
Süt kokusuna bile dayamıyorum cnm . Meyve ye bol bol her türlü vitamin. Kaç kilo aldın sımdıye kadar ben de cok meyve yıyorum 6 kılo aldım toplam. Neyse cnm ben cıkıyorum annemle az dısarı cıkıcaz görüşmek üzere.
Kızlar benden su gibi akıntı geliyo akıntıdan çok suya benziyor şokda değil ama ıslaklık oluyo
slm kızlar bir şey soracağım sizin bebekler her gün hareket ediyor mu ben hareketlerini sayıyorum bugün çok az hareket etti normal mi sizce
benim ki hareket ediyor canım..bazen çok şiddetli oluyo bazen az şiddetli ama mutlaka belli ediyor kendini..az hareket etmesi normal canım..duruş şeklini bilemezsin ki..drnin dediğine göre eğer yüzü içe dönükse hareketlerini hiç hissedemeyebilirmişsin de..
saol canım az hareket edince korktum senin cevabınla biraz rahatladım
birde yorgun olunca daha az hareket ediyo benim ki..
Canım bende de ara sıra oluyor. Normaldir sanırım. Renkli ve kokulu olmadıgı sürece sorun oldacagini düşünmüyorum.
Evet canım renksiz su gibi aynı ınan Dr aramaya korktum birlere daha olmuştu bu ikinci oldu
Evet canım renksiz su gibi aynı ınan Dr aramaya korktum birlere daha olmuştu bu ikinci oldu
Nalancım bir kere daha olmuştu şortuna geçmişti çip kaçırır gibiydi aynı ama bu sefer onadan değil renksiz su gibi senin olamam nasıl oldu sancın oldumu yeşil akıntı duymadım korktum şimdiaynen cnm arkadaşın dediği doğru renksiz ve kokusuz ise korkma çünkü benim ilk doğumumda öyle olmuştu renkliydi yeşilimsi hatta tabi biz anlamadık salak bi doktorum vardı onada gittim o gün bişey olmaz enfeksiyondur dedi ilaç verdi. ertesi gün 25 haftalık doğum yaptım( şimdi ise çok korkuyorum hep tedirginim 26. haftamıza girdik inşallah allahım kucağımaza sağlıklı birşekilde almayı nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?