2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugun dr gıttm benım bebeiş 908 gr ve 30 cm olmuş sevindim bide daha ıyı beslensem dahada ıyı olcak sonra ufaktan alışveriş yaptık oğluşuma geldık

Selammmm kızlarrr ve minişleriiiiii
Misafir telaşından dolayı giremiyorum, girdiğimde de mesaj yazma fırsatım olmuyo, geçmişi takip ediyim diyorum ama ne mümkün
Çok özlüyorum kız kıza kaynatmayı
Sizler nasılsınız bakalım, inşallah bir yaramaslık yoktur
Ben ve bebişim gayet iyiyiz şükür, karnımız büyüdükçe ve malum sıcaklardan dolayı nefes almakta zorluk çekiyoruz. Bel ve sırt ağrılarımızda yavaştan başladı, işimiz iş yani

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar ?
Ben dun doktoruma gıttım sekerım sınırda cıkmıstı sekerlı seylere dıkkatlı olmamı soyledı. minigimde 1050 gr 35 cm olmus...

Merhaba canım, hafta sonu olunca herkes kocislerle uğraşıyor anladılan
Bizimki de evde ama arada giriyorum ben cepten olunca. Benimki de bugun cok durgun. Hiç hareket hissetmedim nerdeyse. Dediğin gibi bi gunu bi gunünü tutmuyor.

Ay canım. Hayatta kalabildi mı bebegin. İnsallah bu bebeğini vaktiyle kucağına alırsın.
Birde erken dogum sebebi o iltihap miymiş.

kızlar bugun dr gıttm benım bebeiş 908 gr ve 30 cm olmuş sevindim bide daha ıyı beslensem dahada ıyı olcak sonra ufaktan alışveriş yaptık oğluşuma geldık
Nasılsınız kızlar ?
Ben dun doktoruma gıttım sekerım sınırda cıkmıstı sekerlı seylere dıkkatlı olmamı soyledı. minigimde 1050 gr 35 cm olmus...
Maasallah bebeklerinize
Naciss dikkat edeceksin artık doguma kadar. Ne yapalım bebeklerimiz icin her seye katlanıyoruz.

Evet nefes alma zorluğu herkes çekmeye basladi. Ağrılarda. Son ayı düşünemiyorum bile...

benım kocıs hafta sonuda calıstıgı ıcın ben hafta sonuda yalnızım haftaıcı evde oluyor kızlarda haklı herkes haftasonunu ıple cekıyor
aksamları cok harekete gecıyor benımkı canım ıcerde napıyor cok merak edıyorum ınanırmısın

Nasılsınız kızlar ?

hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın neyse canım sınırda cıkmıs bıraz dıkkat edıp dengelersın inş...bebısıne masallahh

Nasılsınız kızlar ?
maşallah kuzucuğa benim şekerde sorun çıkmadı şükür ama yinede hemn bebişlerimizin hem de kendi sağlığımız için dikkat etmemiz gerek canımcım ne yapalım :)
Evet nefes alma zorluğu herkes çekmeye basladi. Ağrılarda. Son ayı düşünemiyorum bile...
aynen bende jaseminim yaa :26:hele ki derin nefes almak isteyipte alamadığım andaki halimmm ohoo kahvaltı ederken bile yorulup nefes nefese kalabiliyorum, sanki çok iş yapmışım gibi kalbim küt küt atıyo vallahi..

Nasılsınız kızlar ?

Masallah bebislere buyusunler guzel guzell Bende oglumu gormek istiyorum

Benimde ekim sonu gibi olacak inş doğumum aranıza yeni katıldım bendede nefes alma zorluğu var bide arada başdönmesi(

Benimde ekim sonu gibi olacak inş doğumum aranıza yeni katıldım bendede nefes alma zorluğu var bide arada başdönmesi(

Hosgeldin canimm hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin hepimize rabbim

Nefes almakta zorluk cekmen normal canim malum havalarda sicak gittikcede buyuyoruz,peki su iciyomusun?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…