lorimmmmmmmmm nasılsın görüşmeyeli merak ettim seni geldim .... nasıl gidiyor.....
hosgeldin aramıza canımcımBenimde ekim sonu gibi olacak inş doğumum aranıza yeni katıldım bendede nefes alma zorluğu var bide arada başdönmesi(
ohh maşallah kuzummmYazyagmuru bak seni gormedimmHosbulduk canim iyiyiz cok sukur ara ara bel agrim olsada Egemde iyi iceride firil firil hareketli
Sen nasilsinn?
hosgeldin aramıza canımcım
Nefes almakta zorlanman normal, ben kahvaltı ederken bile yoruluyorum kalbim çıkıcak gibi atıyo
Baş dönmesi bi haftadır bende de başladı, bakarken bi anda dönecek gibi geliyo, sanki kayıyo etrafımdakiler :111:
Biraz önce araştırdım, ilk dönem rahatsızlıkları tekrar başlıyomuş, baş dönmesi de bunlardan biriymiş, bol su içmek gerekmiş..
ohh maşallah kuzummmoğluşum olur olmaz zamanlarda tekmeliyo, gözler üstüme dikiliyo midemin yeri tamamen değişti, nefes alamıyorum, belim sırtım ağrıyo, çabuk yoruluyorum ama iyiyim şükür
ivet loorimm ama eskiden göbiş mi vardıııAz kaldi azcik daha sabrettikmi tamamdir...
ivet loorimm ama eskiden göbiş mi vardııışimcik benden önce gidiyo, bi de durup durup bi anda toptan büyüyo yav
Kimler varrrrr...iftarrrr yaklaştı bizde acıktık...
Kalp kalbe karsiymis rosem bende az once o topikteydim bi baktim
Iyiyiz cok sukur bi sikintimiz yok iyice sabirsizlastik bekliyorumm
Sen nasilsinnn nasil gidiyo?
evet canım topik sakin ... tatil ramazan derken ....Allah iyilik versin canım ben de niyetliyim ellerim titrior zor yazıyorum vallahi...ilacımı içmeyi unutmuşum sahurda zor geçiyor bugün....
ben de bu ay iki kez regl oldum hiç olmamıştı böyle ...
iyi akşamlar hanımlar bizde geldik oglumla yemek derdimiz yok bugün tek başımızayız bişeyler atıştırcaz sizler nasılsınız
iyi akşamlar hanımlar bizde geldik oglumla yemek derdimiz yok bugün tek başımızayız bişeyler atıştırcaz sizler nasılsınız
hoşgeldinnn serabımmmmmKimler varrrrr...iftarrrr yaklaştı bizde acıktık...
aynen canımEvet yazyagmuru gobekler foraayy temmuz annelerinin dogum hikayelerini okuyorum da nasil tuaf oluyorumm
hoşgeldinn ezinemmmmiyi akşamlar hanımlar bizde geldik oglumla yemek derdimiz yok bugün tek başımızayız bişeyler atıştırcaz sizler nasılsınız
Allah kabul etsin canimniye oyle oldun ki dr fln gittin mi:26:
hoşgeldinnn serabımmmmmnasılsınız bakalım ?
aynen canımben onları okuyunca ağlamaya başlıyorum
hoşgeldinn ezinemmmmnasılsınız kuzum ?
ivetttt, bende dün yeğenin kontrolü için abimlerle merkeze gitmiştim, hastaneden girerken yeni doğum yapmış binin kapı süslerini felan gördüm dışarı taşıyolardı, mavili beyazlı çok güzel şeyler yapmışlar. 0nu gördüğümde bile hemen olsun istedimmm. eve gelene kadar ben ne yapsam diye düşündüm, ahh ahhAma coook tatlilar yaaaa insan okuyunca hemen dogsun istiyo beklicez ekime kadar
canım diyetle 2 ayda 9 kilo verdim zayıfladım biraz 15 kilo daha vermem gerek metformin kullanıyorum unutmuşum içmeyi ... insülinimi dengeliyordu ...gitmedim doktorra
ivetttt, bende dün yeğenin kontrolü için abimlerle merkeze gitmiştim, hastaneden girerken yeni doğum yapmış binin kapı süslerini felan gördüm dışarı taşıyolardı, mavili beyazlı çok güzel şeyler yapmışlar. 0nu gördüğümde bile hemen olsun istedimmm. eve gelene kadar ben ne yapsam diye düşündüm, ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?