2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
lorimmmmmmmmm nasılsın görüşmeyeli merak ettim seni geldim .... nasıl gidiyor.....

lorimmmmmmmmm nasılsın görüşmeyeli merak ettim seni geldim .... nasıl gidiyor.....

Kalp kalbe karsiymis rosem bende az once o topikteydim bi baktim

Iyiyiz cok sukur bi sikintimiz yok iyice sabirsizlastik bekliyorumm

Sen nasilsinnn nasil gidiyo?

Benimde ekim sonu gibi olacak inş doğumum aranıza yeni katıldım bendede nefes alma zorluğu var bide arada başdönmesi(
hosgeldin aramıza canımcım
Nefes almakta zorlanman normal, ben kahvaltı ederken bile yoruluyorum kalbim çıkıcak gibi atıyo
Baş dönmesi bi haftadır bende de başladı, bakarken bi anda dönecek gibi geliyo, sanki kayıyo etrafımdakiler :111:
Biraz önce araştırdım, ilk dönem rahatsızlıkları tekrar başlıyomuş, baş dönmesi de bunlardan biriymiş, bol su içmek gerekmiş..
Yazyagmuru bak seni gormedimm Hosbulduk canim iyiyiz cok sukur ara ara bel agrim olsada Egemde iyi iceride firil firil hareketli

Sen nasilsinn?
ohh maşallah kuzummm oğluşum olur olmaz zamanlarda tekmeliyo, gözler üstüme dikiliyo midemin yeri tamamen değişti, nefes alamıyorum, belim sırtım ağrıyo, çabuk yoruluyorum ama iyiyim şükür

Az kaldi azcik daha sabrettikmi tamamdir...

amaniiinnn benimde 97 günüm kalmışşşş
son geldiğimde 104 tü, şimcik çifte rakamlara düşmüşümmmm
tabi bi de 97 günün garanti olmaması durumu var, 40 haftayı beklemiyo bütün minişler 38den
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla ve zamanında göndersin inşallah

Kalp kalbe karsiymis rosem bende az once o topikteydim bi baktim

Iyiyiz cok sukur bi sikintimiz yok iyice sabirsizlastik bekliyorumm

Sen nasilsinnn nasil gidiyo?

evet canım topik sakin ... tatil ramazan derken ....Allah iyilik versin canım ben de niyetliyim ellerim titrior zor yazıyorum vallahi...ilacımı içmeyi unutmuşum sahurda zor geçiyor bugün....

ben de bu ay iki kez regl oldum hiç olmamıştı böyle ...

iyi akşamlar hanımlar bizde geldik oglumla yemek derdimiz yok bugün tek başımızayız bişeyler atıştırcaz sizler nasılsınız

Allah kabul etsin canim niye oyle oldun ki dr fln gittin mi:26:

Kimler varrrrr...iftarrrr yaklaştı bizde acıktık...
hoşgeldinnn serabımmmmm nasılsınız bakalım ?
Evet yazyagmuru gobekler fora ayy temmuz annelerinin dogum hikayelerini okuyorum da nasil tuaf oluyorumm
aynen canım ben onları okuyunca ağlamaya başlıyorum
iyi akşamlar hanımlar bizde geldik oglumla yemek derdimiz yok bugün tek başımızayız bişeyler atıştırcaz sizler nasılsınız
hoşgeldinn ezinemmmm nasılsınız kuzum ?

Allah kabul etsin canim niye oyle oldun ki dr fln gittin mi:26:

canım diyetle 2 ayda 9 kilo verdim zayıfladım biraz 15 kilo daha vermem gerek metformin kullanıyorum unutmuşum içmeyi ... insülinimi dengeliyordu ...gitmedim doktorra

Ama coook tatlilar yaaaa insan okuyunca hemen dogsun istiyo beklicez ekime kadar
ivetttt, bende dün yeğenin kontrolü için abimlerle merkeze gitmiştim, hastaneden girerken yeni doğum yapmış binin kapı süslerini felan gördüm dışarı taşıyolardı, mavili beyazlı çok güzel şeyler yapmışlar. 0nu gördüğümde bile hemen olsun istedimmm. eve gelene kadar ben ne yapsam diye düşündüm, ahh ahh

canım diyetle 2 ayda 9 kilo verdim zayıfladım biraz 15 kilo daha vermem gerek metformin kullanıyorum unutmuşum içmeyi ... insülinimi dengeliyordu ...gitmedim doktorra

2 ayda 9 kg vermen cok degil mi ya :26: o el ayak titremeside cok fena bisey bende biraz ac kaliyim aynen oyle oluyorum bi gitseydin keske doktora 1 ayda 2 kez adet niye diye :44:

evet ya insan gercekten cok sabirsiz oluyo ama bu kadar dayandik,bundan sonrasinida dayaniriz elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…