2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
2 ayda 9 kg vermen cok degil mi ya :26: o el ayak titremeside cok fena bisey bende biraz ac kaliyim aynen oyle oluyorum bi gitseydin keske doktora 1 ayda 2 kez adet niye diye :44:

canım kendimi çok sıkmadığım halde ilaç verdirdi o kadar kiloyu ... psikolojik diye gitmedim regl olmadan önce sinir krizi geçirdim bir ara çok kötüydüm o yüzden diye düşündüm gitmdim ........

canım kendimi çok sıkmadığım halde ilaç verdirdi o kadar kiloyu ... psikolojik diye gitmedim regl olmadan önce sinir krizi geçirdim bir ara çok kötüydüm o yüzden diye düşündüm gitmdim ........

Heeee o yuzden olmus olabilir canim sikintidan stresten olabiliyo cunku stres fln sakin yapma hic iyi degil bak goruyosun sonra yine bizler cekiyoruz sikintisini

Heeee o yuzden olmus olabilir canim sikintidan stresten olabiliyo cunku stres fln sakin yapma hic iyi degil bak goruyosun sonra yine bizler cekiyoruz sikintisini

evet haklısın ama kociş bir laf söledi tartıştığımızda benimde ağrıma gitti büyüdü büyüdü olay nefes alamadım 10 dk öüyorum sandım ...neyse geçti gitti artık inşallah bir daha olmaz....
stres yapmamaya çalışıyorum ama geliyor buluyor insanı geçen salı ev sahibinin yengesi kendini asmış balkona cenazeye gittik morellerm sıfır oldu geldim eve dün yemek vediler gitmedim stress yapmayım diye ...

evet ya insan gercekten cok sabirsiz oluyo ama bu kadar dayandik,bundan sonrasinida dayaniriz elbet
haklısın loorimm, rabbim dayanma gücü verir
aslında hamileliğin sıkıntılarına rağmen en güzel zamanları yaşıyoruz. göbişler çıkınca insanların ayrıcalıklı davranmaları çok hoş oluyo

hoş geldin ezine Allah iyilik versin inşallah...ilk bebeğin mi ?
hoşbulduk canım saolasın ewet ilk bebegim
Hosgeldiniz canim benimde yok esim bugun salata corba istedii
ohh en güzeli bende salata yapıcam kendime
hoşgeldinnn serabımmmmm nasılsınız bakalım ?

aynen canım ben onları okuyunca ağlamaya başlıyorum

hoşgeldinn ezinemmmm nasılsınız kuzum ?

yazım yagmurum sen de hoşgeldin canım benim iyiyiz biz karnım sertleşio arada oglum dayıyo sırtını göbüşüme dik oturmak zorunda kalıyorum çogu zaman

sen de geç hamiş kalmışsın ezine kısçem ...ben evleneli 6.5 yıl oldu ilk yıl bebeğimi düşürdüm ondan sonra olmadı bir daha ...

iftara 20 dk kaldı kısçlerim ben kaçar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun .... bebişlere iyi bakın ....duanızı benden esirgemeyin lütfen ....

Ayy başkalarınında synı şeyleri yaşaması insana moral oluyor hep bi tereddüt ysşıyor indan bişi mi oldu diye baş dönmelerininde normal olmasına çok sevindimmmm :)) ben bi kaç gecedir tekmelerden hep geç uyuyorum belli onunda etkisi olabilir

hosbuldum tatlım :) bnmkide öyle kuzum, dikilip kalıyo bi yere, yan yatıncada sanki böbreğimin üzerinde zıplıyo gibi geliyo. şuan da bile hareketli ama tekme gibi değil, heryeri ayrı oynuyo içerde, sağlı sollu geliyo

aynen öyle canımcım, dediğim gibi bende biraz önce okudum baş dönmesini. ilk olduğunda korkmustum ama araştırınca rahatladım biraz. ayrıca senin de söylediğin gibi uykusuzluk ya da uykunun bölünmeside etkiliyo haliyle :) sıcaklardan dolayı tansiyon zaten düşüyo genelde, bizim burda 3 4 gündür yağmur vardı, insan adapte de olamıyo, bi de stres olunca patlıyo bi noktada :) halimize bin şükür..

teşekkür ederim yağmurum Allah razı olsun ... hmişlerin duası kabul olur derler inşallah kabul olur canım ......
aminn rosemmm cümlemizden razı olsun.. inşallah herşeyi gönlünce versin rabbim, hayırlısıyla...

kıslar bende kaçtım, bir misafir vakası daha biraz durup banyoya kaçıciiim öptüm hepinizi, hayırlı aksamlar

Son düzenleme:
sen de geç hamiş kalmışsın ezine kısçem ...ben evleneli 6.5 yıl oldu ilk yıl bebeğimi düşürdüm ondan sonra olmadı bir daha ...
ewet canım baya geç oldu benimde 3 kaybım var evlendigim ilk 3 sene sonrası olmadı şimd rabbim nasip etti dualarım seninle inşallah en kısa zamanda
maşallah kuzuya canım hep oynasınlar onlar
benimde kocişim yok bu akşam tekim çoktan yedim akşam yemeğimi

benim koca süpriz yaptı geldi iftarımızı yaptık oturuyoruz tekrar işe göndercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…