2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ıyı gecler hamişler uyku tutmadı benı ya panık atagm tuttu gene of ya bu ataklrla başım belada boşuna strese sokym kendımı dogum düşündkce stres yapıym kalbm carpıyo daralıyorm napcm ben ya

Bizde iftara davetliydik geç geliniyor tabii, bi bakayım dedim be var ne yok burda.
Bizimki su sıralar ice dogru dönük o yüzden pek dıştan hissetmiyorum :).
İçe dogru vuruyor vallah :))
Benimde öyle canım. Kalbim küt küt atıyor az bir is bile yapsam.
Benimde ekim sonu gibi olacak inş doğumum aranıza yeni katıldım bendede nefes alma zorluğu var bide arada başdönmesi(

Hosgeldin canım. Bende de bazen bas dönmesi oluyor. Bende vertigo vardı. Onun etkisi sanırım

Nasıl regl oldun canım yaa? Cok enteresan. Hamileliğin ilk dönemlerinde üstüne görme diye duymuştum ama ileriki aşamada duymamıştım.

Ewet cnm gunden gune buyuyo bebislerimiz.
cnm maaşallah kızına nasılda büyüyolar ya gittikçe doğuma yaklaşıyolar:) bende çok özledim küçük oğluşu yarına randevu alabilirsem gidicem inş bakalım biz nekadar olduk
ıyı gecler hamişler uyku tutmadı benı ya panık atagm tuttu gene of ya bu ataklrla başım belada boşuna strese sokym kendımı dogum düşündkce stres yapıym kalbm carpıyo daralıyorm napcm ben ya

cnm benim ikinci doğumum olcak ve arada banada oluyo bu şekilde doğum korkusu ama sonra diyorum Rabbim yardım ediyo içini ferah tutmaya çalış kendi kendine sürekli güzel şeyler söyle ve kolay bi şekilde atlatacağını düşün öylede oluyo inş hele kuzunu kucağına alınca ondan daha güzel bi duygu yok stres yapmaki bebişinde gerilmesin içerde

Dun 28 haftalik goruntulerini aldik oglumuzun. inanamadim yuzu kollari elleri (yani butun vucudu) sekillenmis.

hoşgeldin aramıza canım aramızda bi gün var benimde randevum 29unda bakalım bizim ogluş nekadar olmuş

kızlar ya rüyamda oglumu gördüm dogum yapmışım okadar güzeldiki oglum çok tatlıydı bi an önce ekim gelsinde artık alsak kucagımıza saglıkla sıhhatle inşallahh

Fotograflarda doktor oglumuzun kirpiklerinin ve sacinin cikmis oldugunu soyledi. Hadi bakalim ezine seninki nasil olucuk. Cok heyecanli hersey.

Eki Görüntüle 761014
Yeterki saglikli olsun, her ihtimalde onu cok ama cok sevecegimiz kesin!

Maşşalah cok tatlı bende ay basında gıdcem 30 haftalık olucam gıttıgımde benım oglumuda boyle gorurmuyum acaba

canım ne guzel bı ruya gormussun az kaldı canım ya su temmuz bıtsın tamamdır gersı su gecıp gıder ıns

saol canm ya ama işte elimde olmuyo bazen yatıştıramym kendımı son zamanlar yaklaştı bide hep evdeym ya ondan sanırmn neyse bebişmn ıyılıgı ıçn dua edym hep allahm herkese yardm etsn hep kötüsünü düşünym işte hiç normalede cesaretmde yok napcam bılmm son ayda böyle olursm sezaryan istym

kuzucum ya rüyamda kucagıma veriolar bakıo gülüo okadarmı tatlı bi bebişti ya kokusunu tadtım resmen rüya özlenirmi ben şimdiden bebişimi özledim ya ilk defa anneligi böyle yakın hissettim bayram bitsin ondan sonrası alışverişle geçecek bizim gelsin ekim çabuk gelsin

kizlar size fikir olsun diye foto ekledim. malesef kordon bagi yuzunun onunde oldugu icin sadece buradaki foto net cikmiz. Diger foto'da ise tatli tatli yatiyor, kollari bacaklari ve kafasi cok net cikmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…