Daha onamı geliyorlarmış epey oldu ya o kaza olalı çevreleri çok demek ki senden nbr ezine
Nasılsınız kızlar ?
Ben dun doktoruma gıttım sekerım sınırda cıkmıstı sekerlı seylere dıkkatlı olmamı soyledı. minigimde 1050 gr 35 cm olmus...
ayy maasallah buyumuş
Bizimki su sıralar ice dogru dönük o yüzden pek dıştan hissetmiyorum :).benım kocıs hafta sonuda calıstıgı ıcın ben hafta sonuda yalnızım haftaıcı evde oluyor kızlarda haklı herkes haftasonunu ıple cekıyor
aksamları cok harekete gecıyor benımkı canım ıcerde napıyor cok merak edıyorum ınanırmısın
Benimki de hafta ici de evde oldugu oluyor canım ama hafta sonu genelde evde.
hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın neyse canım sınırda cıkmıs bıraz dıkkat edıp dengelersın inş...bebısıne masallahh
Benimde öyle canım. Kalbim küt küt atıyor az bir is bile yapsam.maşallah kuzucuğabenim şekerde sorun çıkmadı şükür ama yinede hemn bebişlerimizin hem de kendi sağlığımız için dikkat etmemiz gerek canımcım ne yapalım :)
aynen bende jaseminim yaa :26:hele ki derin nefes almak isteyipte alamadığım andaki halimmm ohookahvaltı ederken bile yorulup nefes nefese kalabiliyorum, sanki çok iş yapmışım gibi kalbim küt küt atıyo vallahi..
Benimde ekim sonu gibi olacak inş doğumum aranıza yeni katıldım bendede nefes alma zorluğu var bide arada başdönmesi(
evet canım topik sakin ... tatil ramazan derken ....Allah iyilik versin canım ben de niyetliyim ellerim titrior zor yazıyorum vallahi...ilacımı içmeyi unutmuşum sahurda zor geçiyor bugün....
ben de bu ay iki kez regl oldum hiç olmamıştı böyle ...
jasemin ii geceler cnm bugün uyumadım ben de bi bakim dedim..şimdi kaçiirumm
cnm maaşallah kızına nasılda büyüyolar ya gittikçe doğuma yaklaşıyolar:) bende çok özledim küçük oğluşu yarına randevu alabilirsem gidicem inş bakalım biz nekadar oldukEwet cnm gunden gune buyuyo bebislerimiz.
ıyı gecler hamişler uyku tutmadı benı ya panık atagm tuttu gene of ya bu ataklrla başım belada boşuna strese sokym kendımı dogum düşündkce stres yapıym kalbm carpıyo daralıyorm napcm ben ya
Dun 28 haftalik goruntulerini aldik oglumuzun. inanamadim yuzu kollari elleri (yani butun vucudu) sekillenmis.
hoşgeldin aramıza canım aramızda bi gün var benimde randevum 29unda bakalım bizim ogluş nekadar olmuş
kızlar ya rüyamda oglumu gördüm dogum yapmışım okadar güzeldiki oglum çok tatlıydı bi an önce ekim gelsinde artık alsak kucagımıza saglıkla sıhhatle inşallahh
cnm maaşallah kızına nasılda büyüyolar ya gittikçe doğuma yaklaşıyolar:) bende çok özledim küçük oğluşu yarına randevu alabilirsem gidicem inş bakalım biz nekadar olduk
cnm benim ikinci doğumum olcak ve arada banada oluyo bu şekilde doğum korkusu ama sonra diyorum Rabbim yardım ediyo içini ferah tutmaya çalış kendi kendine sürekli güzel şeyler söyle ve kolay bi şekilde atlatacağını düşün öylede oluyo inş hele kuzunu kucağına alınca ondan daha güzel bi duygu yok stres yapmaki bebişinde gerilmesin içerde
Maşşalah cok tatlıbende ay basında gıdcem 30 haftalık olucam gıttıgımde benım oglumuda boyle gorurmuyum acaba
canım ne guzel bı ruya gormussun az kaldı canım ya su temmuz bıtsın tamamdır gersı su gecıp gıder ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?