Kızlar ben bir şey soracağım.Ben geç döllenme yaşadım bu yüzden kaç haftalık hamileyim bilmiyorum.Kese kaçıncı haftada gözükür ya da şöyle diyeyim beta hcg kaç olunca gördünüz keseyi?
beta hcg 1000üzerine çıktığında vajinal 2500 civarındada karından görülebilir
8 haftalık gebeliğim kalp atışlarını izledik bebişimizin 6 haftalıkkende kese gözükmüştü şimdi doktor 3 hafta sonra kontrole gel dedi normalmi erkenden çağırması ayda bır dıe biliyorum bilgisi oln varmı
beta hcg 1000üzerine çıktığında vajinal 2500 civarındada karından görülebilir
sanırım 2000 3000 civarında gözüküyo canım ben dün gördüm :) 5+3 tüm :) minicik kesem var
Gozlerim doldu valla 2013 Ekim Anneleri acilmis.
Gecen sene ki tantanadan sonra Kazen kendi acmis burayi demek ki
Kazencim hatirlar misin bilmem gecen sene 2012 Ekim Anneleri icin ufak bir mucadelem olmustu sabitlenmesi acisindan forumun
Vayyy vayy simdi dogurduk da bebislerimizi büyütüyoruz. 2012 Ekim Anneleri olarak cok güzel dostluklar edindik. 9 ay boyunca inailmaz güzel paylasimlarda bulunduk. Kahh sevindik, kahh endiselendik ama hep birlikteydik birbirimize en cok biz destek olduk burada.
KK nin yeri herzaman ayri olucaktir iyi ki burasi var. Kazen ve emegi gecen tum arkadaslara da tsk ederim...
vaayyy be gözlerim doldu valla..gecen sene bugünlerin gelmesini iple çekerdik,gelecek mi acaba bu günler derdik çok şükür sağ salim geldi bugünlerşimdi bebeklerimiz ek gıdaya başladı bile gecen sene bu zamanlar atıldı dostluklarımızın temelide bebişlerimiz le aynı yaşta olacak arkadaslıgımız..
buda asudeD için ..buraya gelmişken bol bol yapayım...2013 ekim anneleri Allah yar ve yardımcınız olsun,hayırlı olsun
Siz hayırlısıyla bebeklerinizi bi kucaklayın da bak o zman göreceksiniz nasıl kraliçe oluyorsunuz hepiniz
herkese slm ya bende arada kasık ağrısı oluyor normaldir herhalde
ayberk ece sen tekrar beta hcg baktırdın mı yada doktora gittin mi?
şükür kızlar okuyabildim yazdıklarınızı..akşama kadar maşallahh yazmışsınız :))
benim de randevum yarın 10:30'da..ben bişi göreceğimi sanmıorum erken sanırım..ama en azından beta hcg'nin artışı normal mi onlara, bi de kan değerine, idrar tahlili falan yapptırırım ..ama görsem ne ii olur..
allahım hepimize nasip etsin kalp atışlarını da duymayı..
ha bi de yarın aç gitmeme gerek var mı?? 10:30'a kadar nasıl aç durabilirsem tabi :))
Siz hayırlısıyla bebeklerinizi bi kucaklayın da bak o zman göreceksiniz nasıl kraliçe oluyorsunuz hepiniz
uzayan bıyıklarımın altından kıs kıs gülüyorum Asude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?