2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sanırım 2000 3000 civarında gözüküyo canım ben dün gördüm :) 5+3 tüm :) minicik kesem var

beta hcg 1000üzerine çıktığında vajinal 2500 civarındada karından görülebilir

8 haftalık gebeliğim kalp atışlarını izledik bebişimizin 6 haftalıkkende kese gözükmüştü şimdi doktor 3 hafta sonra kontrole gel dedi normalmi erkenden çağırması ayda bır dıe biliyorum bilgisi oln varmı

benim diğer hamileliğimde doktorum ilk başta 2 hafta da bir çağırıyordu.2.aydan sonra ayda 1e indik.normal yani canım

Arkadaşlar bugün kadın doğum uzmanına gittim,ultrasonla,alttan ve alttan ultrasonla baktı.Çift rahim ve çift rahim ağzı varmış,kistte varmış(tehlikeli değilmiş)sol rahmimde bebeği gördü.Çift rahimde erken doğum riski varmış bana kadın doğum hastanesine ya da araştırma hastanesine gitmemi söyledi.Kan testi falan yapmadı randevu alıp kadın doğum hastanesine gidicem(riskli gebelik grubunda oluyormuş)çok moralim bozuldu...

sanırım 2000 3000 civarında gözüküyo canım ben dün gördüm :) 5+3 tüm :) minicik kesem var

Ah ah Rabbim banada nasip etsin inşaAllah.Kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorumki ona göre hesaplıyayim:)Sanırım 3 haftalık falanım.Geç döllenme yaşadım.En son adet tarihim 20 Aralık.Adet tarihime göre hesaplanırsa 8 haftalık olmam gerekir ama ben bu ay adet olmam gereken tarihte hamile kalmışım.Yani 4 haftayı siliyoruz:)

Son düzenleme:

vaayyy be gözlerim doldu valla..gecen sene bugünlerin gelmesini iple çekerdik,gelecek mi acaba bu günler derdik çok şükür sağ salim geldi bugünler şimdi bebeklerimiz ek gıdaya başladı bile gecen sene bu zamanlar atıldı dostluklarımızın temelide bebişlerimiz le aynı yaşta olacak arkadaslıgımız..
buda asudeD için ..buraya gelmişken bol bol yapayım...2013 ekim anneleri Allah yar ve yardımcınız olsun,hayırlı olsun

Teşekkürler,amin inşaAllah.Sizde yavrularınızı hayırlısıyla sağlıkla büyütün inşaAllah.Kendimi tacı sizden devralan güzellik kraliçesi gibi hissettim:)

Siz hayırlısıyla bebeklerinizi bi kucaklayın da bak o zman göreceksiniz nasıl kraliçe oluyorsunuz hepiniz

Son düzenleme:
herkese slm ya bende arada kasık ağrısı oluyor normaldir herhalde

şükür kızlar okuyabildim yazdıklarınızı..akşama kadar maşallahh yazmışsınız :))

benim de randevum yarın 10:30'da..ben bişi göreceğimi sanmıorum erken sanırım..ama en azından beta hcg'nin artışı normal mi onlara, bi de kan değerine, idrar tahlili falan yapptırırım ..ama görsem ne ii olur..

allahım hepimize nasip etsin kalp atışlarını da duymayı..

ha bi de yarın aç gitmeme gerek var mı?? 10:30'a kadar nasıl aç durabilirsem tabi :))

eşim işten gelince söyledim hamilemisin hamilemisin diye takıldı geldi sarıldı neredeyse ağlayacaktı sevinçten

canim randevun erkenmis ne guzel bazi arkadaslar ac tok farketmez diyolar ama dayanabilirsen ac gitmeye calis insallah guzel haberlerle donersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…