2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cok merak edıyorm ya burda cok sıkı arkadas olduk hangımız ılk önce dogum yapack allah hepımızn yardımcısı olsun bu renklı ultrason galıba benm bebiş karartılı cıkıyo burda gözüküyo net allah kucagımıza almayı nasıp etsın oglusları

amın canım hayırlısıyla ogunlerde gelecek bol bol dua edelım bırbırımızıde bu duarlarda unutmayalım inş

ezıne cok sanslısın gercekten cok guzel bı ruya rabbım dogmadan kokusunu sana hıssetırmıss ben hıc oyle ruyalar gormuyom bı kac kere cocuk sevdıgımı gordum ama hep baskalarının bebegıymıs ben hala ınanamıyorum benım bı bebegım olacak saka gıbı gelıyor sanırım kucagıma almadanda ınanamayacagımm

dün eşimle konuşmuştuk ondan etkilendim sanırım artık yaklaşıo zaman herşeyi bebişe göre düşünüyoruz 7 sene olmayınca şimdi degişiklik yapmak lazım zorlanıcaz ama herşey çok güzel olacak inşallah

Ekim anneleri hepinize merhabalar benim.oglumda 19 ekim 2o12 dogumlu kasim annesi olucaktim 23 gun erken geldi
Simdi bunlari konusurken seneye bambaskaheyecanlar yasicaksiniz benim.pasam emekliyo evde emekleyen bebek cok keyifli annelik cok keyifli zaten insalla herbiriniz saglicakla bebeklerinizi kucaginizaa alirsiniz insalla

gec olsunda guc olmasın demısler canım 7 yıl beklemenın mukafatını alıcan ınss bızde oyle artık herseyı ona gore seklındırıyoruz tv yı degıstırıcektık buyuk alacaktık dedım esıme kalsın bızım tv unıtesı alcak yurumeye surunmeye baslayınca ılk gıdecegı yer orası ALLAH korusun ceker felan dedım esım daha gelmeden evın duzenını degıstırdı sıpa dıyor

merhaba amin diyim önce ne güzel seneye bizde sizin gibi olalım inşallah rabbim yavruarınızla nice mutlu seneler yaşatsın

Merhaba bayanlar, bende bugün bebeğimi rüyamda gördüm doğum yapmısım fakat haberim yok :) hastaneye bebeğimi almaya gidiyorum birde bakıyorumki nerden baksanız birkaç aylık masmavi kocaman gözleri olan ve üst iki dişi bile çıkmış bir bebek veriyorlar bana senin diye bu benimmi diyorum inanamıyorum orada uyanıyorum biraz komik biraz garip bir rüya :) eşimde bende renkli gözlü değiliz ya inanamıyorum bir türlü :)

cnm ne güzel bi rüya görmüşsün gerçekten o koku öyle bişi yok benzeri bazen bebişler tam tarihlerini beklemiyo biz eylül ortasından itibaren hazır bekleyelim:)

cnm inş Rabbim kolaylık vericek sen hiç merk etyme kolaycacık alıcaksın kucağına inş miss kokusunu çekiceksin içine doğum kararını verirken mutlaka psikolojini düşün cnm doktorunla korkularını konuş o sana en uygun yöntemi söyler Allah hayırlısını versin inş ben sezeryan yaşadım aklınızda bişiler olursa sorun vee hiç korkmayınn

ay ewet ya böyle muhabbetler bizdede geçio çok zevkli ya

ewet biraz komikmiş :) dişleri bile çıkmış :) hiç belli olmaz göz rengi canım. biz yüzde yüz renkli bekliyoruz ama oglum süpriz yapabilir ben yeşil gözlüyüm eşim ela iki tarafta renkli gözlüler çok bakalım

cnm ne güzel bi rüya görmüşsün gerçekten o koku öyle bişi yok benzeri bazen bebişler tam tarihlerini beklemiyo biz eylül ortasından itibaren hazır bekleyelim:)

bencede canım artık ne kaldıki şurda eylüle Allahım saglıkla huzurla gelmelerini nasip etsin

ya dok bılıyo panık atak oldgumu korktgmda ve heyecanlandgmda nefesm daralıyo panık yapıyrm buna baglı bazen tansıyonm falan cıkıyo ben hatta has tansıyon ölçtrmym dok ölçtrme dedı panık yapym hastanede dışarda ölçtrym dok arayp bıldrym norml dogumu yasadm ama ozamn bişey bılmysn hatta 19 yasndydm işte sonra b hastlık cıkınca bılemyrm cesaret edemyrm görümcemler epıdural srezaryn oldu memnunlr cok rahat dıyolr bılemyrm psıkoljım bunu kaldırrmı son ay bellı olur ama
bu gıdışmde dok konuscm

ne guzel sen kucagına almıssın darısı bızım basımıza ıns ALLAH hepımıze saglıkla buyutmeyı nasıp etsın

herkes ruyasında gormus bugun ne guzel sen bıraz buyumus halını gormussun canım galıba

bızde renklı beklıyoruz benım gozlerım ela esım yesıl kesın yesıl olur dıyoruz gerısı hakkında pek yorum yapamıyorum oglan dayıya derler

cnm ne güzel normali yaşamışsın ama bilince işler değişiyo dimi
bende sezeryandan korkmazdım çok ama şimdi yaşamış biri olarak biraz daha tedirgin oluyosun isteristemez halbuki bi haftada tamamen toparlanıyosun işte
bide ben genel anestezi olmuştum bunda epidural istiyorum ama ondann da korkuyorum sizinkilerin rahatmıydı nasıl oluyo uyanma derdi yok en azından ve ebbeiğinin sesini duyuyosun hemen

canım sen bu hastalıgı aklından cıkar ve sadece bebısını dusun bu bebek senın ıcın donum noktası olabılır bu bebek sayesınde belkı hastalıgınıda tamamen yenebılırsın artık gunumuzde herkesde panık atak var ve bunun tek ılacı kafada bıtırmek sen bebısını dusun sadece hastalıgı aklına getırme hastalıgından korkma hastalık senden korksun bu bebekler hepımız ıcın bırer mucıze ve bunu degerlenırelın ve hayatımızdakı olumsuz dusuncelerı sılelım ıns

günaydın kızlar nasılsınız??ben 2 gündür hemoroid belasıyla uğraşıyorym durup dururken çıktı kabızlık problemim olmadığı halde ne yapıcam bilemiyorum ilaçlarda yasak alternatif neler yapabilirim bilginiz varsa yardım edin bana

bizim dayıda yeşil gözlü bakalım hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde önemli degil

cok gecmıs olsun canım genellıkle hamılelerde oluyormus ıns dogummdan sonra gecer canım bence doktorun olac vermedıyse alternatıf olarakda bısey yapma cunku hamılesın bunyende neyın nasıl reaksıyon verecegını bılemeyız

çok sağol canım doktora perşembe gidicem ama nette araştırdım hemoroid ilaçları kullanılmıyormuş gebelik döneminde sıcak suya oturma gibi yöntemler iyiymiş ama o da tehlikeli geldi bana rahimi falan gevşetir bide bakalım inş geçer Allah kimseye yaşatmasın

evet canım olabılır sakın oturma suya felan sen doktora gıtmeye bekle canım emınım o bı yol gosterecktır kullanabılecegın bı ılac verebılır bı kac gun katlacaksın canım ALLAH sıfa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…