Kkkızlar Show tv de bebek war güzel program. Bakın
evet canım olabılır sakın oturma suya felan sen doktora gıtmeye bekle canım emınım o bı yol gosterecktır kullanabılecegın bı ılac verebılır bı kac gun katlacaksın canım ALLAH sıfa versın
hadi ya izlemedim ben az önce yenı doğan kız bebek vardı kuzu görmeliydın kafasında (Gül'ü vardıben o programa her hafta bakıyorum gecen hafta bı kadın vardı sınır oldum elıme gecse bır kasık suda bogardım yok hastaneye suslenmıs gıtmıste dogumda bıle makyajını yapmıs doktor dogunca bebeıgını uzatmıs aa dur makyajım var sonra alırım demıs bunuda bı marıfet gıbı anlatıyor salak kadın
ne guzel sen kucagına almıssın darısı bızım basımıza ıns ALLAH hepımıze saglıkla buyutmeyı nasıp etsın
herkes ruyasında gormus bugun ne guzel sen bıraz buyumus halını gormussun canım galıba
bızde renklı beklıyoruz benım gozlerım ela esım yesıl kesın yesıl olur dıyoruz gerısı hakkında pek yorum yapamıyorum oglan dayıya derler
canım ya hepsıde senı bulmus allah sıfa versın sabır versın canım normalımıs sezeryanmıs ne fark ederkı bebeklerımız saglıklı olsunlarda bız olnları saglıkla kucagımıza alalımda bunun hıc bı onemı yok bende normal ıstıyorum ama son anda ne olur bılemeyızkı sonucta bızım elımzde olan bısey deıl bunu hıc kafana takmahaklısın canım beklemekten başka çare yok bir yandanda hpv ile boğuşuyorum (genital siğil) onlarada müdahale edilemiyor hamileyim diye ilaçta kullanamıyorum kafama takmamaya çalışıyorum, ama mecburen sezeryan olucam normal doğum çok istiyordum oysaki
hadi ya izlemedim ben az önce yenı doğan kız bebek vardı kuzu görmeliydın kafasında (Gül'ü vardı
Dun 28 haftalik goruntulerini aldik oglumuzun. inanamadim yuzu kollari elleri (yani butun vucudu) sekillenmis.
Maasallah bebeğine. Bizimki de seninki kadar oldu ama yüzünü göstermiyor. 3 ay olacak. Cok merak ediyoruz yaaa. Sırtını dönmüş bize o kadar. Her seferinde konuşuyoruz Dr'a gitmeden oğlum dön yüzünü görelim bak diye ama yoook. Cok Nazlı bizim cocuk :)
hoşgeldin aramıza canım aramızda bi gün var benimde randevum 29unda bakalım bizim ogluş nekadar olmuş
kızlar ya rüyamda oglumu gördüm dogum yapmışım okadar güzeldiki oglum çok tatlıydı bi an önce ekim gelsinde artık alsak kucagımıza saglıkla sıhhatle inşallahh
Hayır olsun canım. Cok guzel rüya görmüşsün. Bizde 6 sene bekledik iyi bilirim simdi hayatımız değişecek. :) saglikli sihhatli doğsunlar da hayırlısıyla.dün eşimle konuşmuştuk ondan etkilendim sanırım artık yaklaşıo zaman herşeyi bebişe göre düşünüyoruz 7 sene olmayınca şimdi degişiklik yapmak lazım zorlanıcaz ama herşey çok güzel olacak inşallah
Bizlerin de Eylül'de gelebilir bebeklerimiz. Hiç belli olmaz :) saglikli sihhatli olsunlar da. Biz de seneye senin gibi oluruz insallah.Ekim anneleri hepinize merhabalar benim.oglumda 19 ekim 2o12 dogumlu kasim annesi olucaktim 23 gun erken geldi
Simdi bunlari konusurken seneye bambaskaheyecanlar yasicaksiniz benim.pasam emekliyo evde emekleyen bebek cok keyifli annelik cok keyifli zaten insalla herbiriniz saglicakla bebeklerinizi kucaginizaa alirsiniz insalla
Merhaba bayanlar, bende bugün bebeğimi rüyamda gördüm doğum yapmısım fakat haberim yok :) hastaneye bebeğimi almaya gidiyorum birde bakıyorumki nerden baksanız birkaç aylık masmavi kocaman gözleri olan ve üst iki dişi bile çıkmış bir bebek veriyorlar bana senin diye bu benimmi diyorum inanamıyorum orada uyanıyorum biraz komik biraz garip bir rüya :) eşimde bende renkli gözlü değiliz ya inanamıyorum bir türlü :)
kız bende renklı beklıydm ama benm mavı kocam ele ama kızm kahverengı gözleri var koyu saclar sarı görümcemn kahverengı gözleeri benm sülale mavı kayın peder falnda mavı kaynm mavı ama bızm kız kahve cıktı saglıklı olsn da hıc önemlı degılesım dıyo bu belkı senn gıbı mavış olur nasıp artk
cnm ne güzel normali yaşamışsın ama bilince işler değişiyo dimi
bende sezeryandan korkmazdım çok ama şimdi yaşamış biri olarak biraz daha tedirgin oluyosun isteristemez halbuki bi haftada tamamen toparlanıyosun işte
bide ben genel anestezi olmuştum bunda epidural istiyorum ama ondann da korkuyorum sizinkilerin rahatmıydı nasıl oluyo uyanma derdi yok en azından ve ebbeiğinin sesini duyuyosun hemen
günaydın kızlar nasılsınız??ben 2 gündür hemoroid belasıyla uğraşıyorym durup dururken çıktı kabızlık problemim olmadığı haldene yapıcam bilemiyorum ilaçlarda yasak alternatif neler yapabilirim bilginiz varsa yardım edin bana
halasına cektı ama bu sefer içime doguyo bılmem gene ama kızmnda sapsarı sacları var belıne kadar gözlerde koyu kahve ama anne olmk güzel ya kzlar aksama annemler gelck iftara hazırlık yapcm benm kız başımda bide görümcemde kızını yollamış başımda hal var bugunsenınkı kıme cekmıskı canım oyle anne baba dede herkes renklı nerden bulmus o koyu rengı evet saglıklı sıhhatlı olsunlarda hıc muhım deıl gozlerınn rengı ıns canım bu defa sana benzer de boncuk gozlu bı oglusun olur
Merhaba herkese kızlar,
Guzel bir hafta sonu olsun insallah.
Maasallah bebeğine. Bizimki de seninki kadar oldu ama yüzünü göstermiyor. 3 ay olacak. Cok merak ediyoruz yaaa. Sırtını dönmüş bize o kadar. Her seferinde konuşuyoruz Dr'a gitmeden oğlum dön yüzünü görelim bak diye ama yoook. Cok Nazlı bizim cocuk :)
Hayır olsun canım. Cok guzel rüya görmüşsün. Bizde 6 sene bekledik iyi bilirim simdi hayatımız değişecek. :) saglikli sihhatli doğsunlar da hayırlısıyla.
Bizlerin de Eylül'de gelebilir bebeklerimiz. Hiç belli olmaz :) saglikli sihhatli olsunlar da. Biz de seneye senin gibi oluruz insallah.
Hayır olsun sana da. Senin bebiş büyük haliyle göründü sana rüyanda demek :)
ben o programa her hafta bakıyorum gecen hafta bı kadın vardı sınır oldum elıme gecse bır kasık suda bogardım yok hastaneye suslenmıs gıtmıste dogumda bıle makyajını yapmıs doktor dogunca bebeıgını uzatmıs aa dur makyajım var sonra alırım demıs bunuda bı marıfet gıbı anlatıyor salak kadın
halasına cektı ama bu sefer içime doguyo bılmem gene ama kızmnda sapsarı sacları var belıne kadar gözlerde koyu kahve ama anne olmk güzel ya kzlar aksama annemler gelck iftara hazırlık yapcm benm kız başımda bide görümcemde kızını yollamış başımda hal var bugun
canım sen bu hastalıgı aklından cıkar ve sadece bebısını dusun bu bebek senın ıcın donum noktası olabılır bu bebek sayesınde belkı hastalıgınıda tamamen yenebılırsın artık gunumuzde herkesde panık atak var ve bunun tek ılacı kafada bıtırmek sen bebısını dusun sadece hastalıgı aklına getırme hastalıgından korkma hastalık senden korksun bu bebekler hepımız ıcın bırer mucıze ve bunu degerlenırelın ve hayatımızdakı olumsuz dusuncelerı sılelım ıns
Ay ne uyuz sey. Ben izlemedigim halde sinir oldum simdi. Manyak sey orda makyaj mı düşünülür. Bebeğini veriyorlar sana. Hayatındaki en onemli ve guzel an. Berbat etmiş.
oğlan dayıya kız halaya derler ya bak senın kızda bunu bı kez daha dogrulamıs oldukhayırlısı canım elı ayagı duzgun olsunda rengı sacı sorun deıl ALLAH kolaylık versın canım kolayy gelee
Vallah bizde de benim taraf hep renkli bende mavi, esimin tarafta da renkli var ama esim kahve :) bakalım artık kime benzeyecek. Hayırlısı olsun insallah.kız bende renklı beklıydm ama benm mavı kocam ele ama kızm kahverengı gözleri var koyu saclar sarı görümcemn kahverengı gözleeri benm sülale mavı kayın peder falnda mavı kaynm mavı ama bızm kız kahve cıktı saglıklı olsn da hıc önemlı degılesım dıyo bu belkı senn gıbı mavış olur nasıp artk
evt bılınce işler değişyo görümcemlern ıkısıde epıdural oldu uyanıksın onda belınden igne vurmuslar hıc duymamıslar hemen bı sıcaklık geldı ayaklarmıza dıyolr hıssedyn ama acı yok 5 dk bebek dogmus göstermişler konusa konusa olmus sonra temızleyp dıkış atmıslar toplam yarım saat te bıtmıs bıde uyusuk ya belden asgısı acı duymamıslar sonrada agrı kesıcı falan 2 3 gunde toparlandılar gördgm içn bılym tabıkı en saglıklısı normal ama su panık atak olmasa yapardm gercekten bıde bebegı aldıktan sonra uyku halı vermısleer bişey anlamamışlr ne bılıym benmde son aykı halıme baglı
Vallah bizde de benim taraf hep renkli bende mavi, esimin tarafta da renkli var ama esim kahve :) bakalım artık kime benzeyecek. Hayırlısı olsun insallah.
Epidural tehlikeli mı kızlar ya. Herkes birsey söylüyor. Allah korusu felç kalma ihtimali var diye. İnsan da çekiniyor. Normal olursa epiduralsiz olması iyi de sezeryan da epidural olursa hemen çocuğunu görürsün o guzel olur. Ama insan da korkuyor.
Öyle canım çok bekledik bu günleri. Hamileliği bile hayal edemiyordum artık. Sanki imkansız gibiydi.amin canım öncelik saglıklı eli ayagı düzgün şekilde dogmaları tabi hayatımız degişsin zaten senelerce bunun hayalini kurduk
RüyA bense bugün nişanlanıyodum biriyle ama sonra attım yüzüğü çok garipti tövbe tövbe dedîm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?