2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kkkızlar Show tv de bebek war güzel program. Bakın

ben o programa her hafta bakıyorum gecen hafta bı kadın vardı sınır oldum elıme gecse bır kasık suda bogardım yok hastaneye suslenmıs gıtmıste dogumda bıle makyajını yapmıs doktor dogunca bebeıgını uzatmıs aa dur makyajım var sonra alırım demıs bunuda bı marıfet gıbı anlatıyor salak kadın

evet canım olabılır sakın oturma suya felan sen doktora gıtmeye bekle canım emınım o bı yol gosterecktır kullanabılecegın bı ılac verebılır bı kac gun katlacaksın canım ALLAH sıfa versın

haklısın canım beklemekten başka çare yok bir yandanda hpv ile boğuşuyorum (genital siğil) onlarada müdahale edilemiyor hamileyim diye ilaçta kullanamıyorum kafama takmamaya çalışıyorum, ama mecburen sezeryan olucam normal doğum çok istiyordum oysaki

hadi ya izlemedim ben az önce yenı doğan kız bebek vardı kuzu görmeliydın kafasında (Gül'ü vardı

kız bende renklı beklıydm ama benm mavı kocam ele ama kızm kahverengı gözleri var koyu saclar sarı görümcemn kahverengı gözleeri benm sülale mavı kayın peder falnda mavı kaynm mavı ama bızm kız kahve cıktı saglıklı olsn da hıc önemlı degılesım dıyo bu belkı senn gıbı mavış olur nasıp artk

canım ya hepsıde senı bulmus allah sıfa versın sabır versın canım normalımıs sezeryanmıs ne fark ederkı bebeklerımız saglıklı olsunlarda bız olnları saglıkla kucagımıza alalımda bunun hıc bı onemı yok bende normal ıstıyorum ama son anda ne olur bılemeyızkı sonucta bızım elımzde olan bısey deıl bunu hıc kafana takma

hadi ya izlemedim ben az önce yenı doğan kız bebek vardı kuzu görmeliydın kafasında (Gül'ü vardı

emın cok tatlıdır canım ben gecen hafta sınır oldum ıste bakmadım bu sacma sacma ınsanları cıkarıp program yaptıklarını sanıyorlar ama bebeklerın dogumları felan super bıseyy cok guzel

Merhaba herkese kızlar,
Guzel bir hafta sonu olsun insallah.

Dun 28 haftalik goruntulerini aldik oglumuzun. inanamadim yuzu kollari elleri (yani butun vucudu) sekillenmis.
Eki Görüntüle 761014
Yeterki saglikli olsun, her ihtimalde onu cok ama cok sevecegimiz kesin!
Maasallah bebeğine. Bizimki de seninki kadar oldu ama yüzünü göstermiyor. 3 ay olacak. Cok merak ediyoruz yaaa. Sırtını dönmüş bize o kadar. Her seferinde konuşuyoruz Dr'a gitmeden oğlum dön yüzünü görelim bak diye ama yoook. Cok Nazlı bizim cocuk :)

Hayır olsun canım. Cok guzel rüya görmüşsün. Bizde 6 sene bekledik iyi bilirim simdi hayatımız değişecek. :) saglikli sihhatli doğsunlar da hayırlısıyla.
Bizlerin de Eylül'de gelebilir bebeklerimiz. Hiç belli olmaz :) saglikli sihhatli olsunlar da. Biz de seneye senin gibi oluruz insallah.

Hayır olsun sana da. Senin bebiş büyük haliyle göründü sana rüyanda demek :)

senınkı kıme cekmıskı canım oyle anne baba dede herkes renklı nerden bulmus o koyu rengı evet saglıklı sıhhatlı olsunlarda hıc muhım deıl gozlerınn rengı ıns canım bu defa sana benzer de boncuk gozlu bı oglusun olur

evt bılınce işler değişyo görümcemlern ıkısıde epıdural oldu uyanıksın onda belınden igne vurmuslar hıc duymamıslar hemen bı sıcaklık geldı ayaklarmıza dıyolr hıssedyn ama acı yok 5 dk bebek dogmus göstermişler konusa konusa olmus sonra temızleyp dıkış atmıslar toplam yarım saat te bıtmıs bıde uyusuk ya belden asgısı acı duymamıslar sonrada agrı kesıcı falan 2 3 gunde toparlandılar gördgm içn bılym tabıkı en saglıklısı normal ama su panık atak olmasa yapardm gercekten bıde bebegı aldıktan sonra uyku halı vermısleer bişey anlamamışlr ne bılıym benmde son aykı halıme baglı

Ya demek kabizlik falan çekmeden de oluyor.
Ben bi ara saf zeytinyağın iyi geldigini duymuştum. İstersen bir dene canım.
En iyisi akşamları yatarken pamuğa saf zeytinyağ dokuyorsun ve hemoroitin oraya koyuyorsun.
Evdeysen gündüzleri de yapabilirsin.
Zeytinyağın da bi zararı yok, o yüzden hamilelikte de kullanılabilir bence.

Son düzenleme:
halasına cektı ama bu sefer içime doguyo bılmem gene ama kızmnda sapsarı sacları var belıne kadar gözlerde koyu kahve ama anne olmk güzel ya kzlar aksama annemler gelck iftara hazırlık yapcm benm kız başımda bide görümcemde kızını yollamış başımda hal var bugun

amin canım öncelik saglıklı eli ayagı düzgün şekilde dogmaları tabi hayatımız degişsin zaten senelerce bunun hayalini kurduk

Ay ne uyuz sey. Ben izlemedigim halde sinir oldum simdi. Manyak sey orda makyaj mı düşünülür. Bebeğini veriyorlar sana. Hayatındaki en onemli ve guzel an. Berbat etmiş.

oğlan dayıya kız halaya derler ya bak senın kızda bunu bı kez daha dogrulamıs olduk hayırlısı canım elı ayagı duzgun olsunda rengı sacı sorun deıl ALLAH kolaylık versın canım kolayy gelee

evet bi mucıze ama inan beynın senı ele gecırıyo sen düşünmıcem dedıkce yerlesıyo kafama .ilk 3 ay cok cektm ılac kullanmamak içn dırendm yendm 3 4 aydr ıyıydm unutmustm hatta cesaretm bıle gelmıstı dogururm dıyodm şimdi gene basladı inş geceer ya birileriyle paylasınca rahatlym gene burda kımsem yokkı esımde hep işte

RüyA bense bugün nişanlanıyodum biriyle ama sonra attım yüzüğü çok garipti tövbe tövbe dedîm

Ay ne uyuz sey. Ben izlemedigim halde sinir oldum simdi. Manyak sey orda makyaj mı düşünülür. Bebeğini veriyorlar sana. Hayatındaki en onemli ve guzel an. Berbat etmiş.

aynen canım yaa sankı yaptıgı bıseymıs gıbı bıde cıkmıs anlatıyor ben hıc normal hamılelr gıb olmadım calsıtım suslendım bılmem ne salak dokuz ay boyunca beklıyoruz bız gunlerı sayıyoruz aramızda yıllarca bekleyenler var hayırlısıyla bı kucagımıza alsak dıye dualar edıyoruz elın salagı cıkmıs hala makyaj boya dıyor

oğlan dayıya kız halaya derler ya bak senın kızda bunu bı kez daha dogrulamıs olduk hayırlısı canım elı ayagı duzgun olsunda rengı sacı sorun deıl ALLAH kolaylık versın canım kolayy gelee

saol canm ya biz kayın valıdeyle altlı üslü oturyz şimdi yolladım asgıya kızları ..zaten hava sıcak hıc cekılmıyo tabı canm ılk önce saglık önemlı sacı gözü hıc önemlı degıl

Vallah bizde de benim taraf hep renkli bende mavi, esimin tarafta da renkli var ama esim kahve :) bakalım artık kime benzeyecek. Hayırlısı olsun insallah.

Epidural tehlikeli mı kızlar ya. Herkes birsey söylüyor. Allah korusu felç kalma ihtimali var diye. İnsan da çekiniyor. Normal olursa epiduralsiz olması iyi de sezeryan da epidural olursa hemen çocuğunu görürsün o guzel olur. Ama insan da korkuyor.

cevremde cok var hepsı cok memnunlar bende onlardan cesaret alıyrm 10 tane olsa gene dogururm dıyolar bılmyrm yasayanlara sorcz artk bıde ben panık ataklr grubunada üyeym orda benm gıbı panıklı hamıleler var bazıları dogudu korktgumz gıbı olmadı cok rahat gectı dedıler

amin canım öncelik saglıklı eli ayagı düzgün şekilde dogmaları tabi hayatımız degişsin zaten senelerce bunun hayalini kurduk
Öyle canım çok bekledik bu günleri. Hamileliği bile hayal edemiyordum artık. Sanki imkansız gibiydi.
RüyA bense bugün nişanlanıyodum biriyle ama sonra attım yüzüğü çok garipti tövbe tövbe dedîm

Ay bende rüyamda bugun pampers numune paketlerini gördüm hediye gelmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…