canım kendını sartlam yokmus gıbı davran dusunmemeye calıs hepımzın boyle donemlerı oldu hepımızın bu bebekler gelmeden once bır suru sıkntısı vardı bak ezıne 7 yıl beklemıs sezınde tek basına onunda kımsesı yok bende aynı benımde kımsem yok ve ben bebek de dusunmuyordum bu bebegın benım saglıgımda dusunce yapımda ne kadar etkılı oldugunu bılemezsın senın bu ıkıncı bebegın kıymetını bıl ve hıc bende atak var felan dıye konusma bıle daha nıce hastalıklar var rabbım beterınden korusun senı evlatlarına bagıslasın saglıklı aklı basında evlatlar yetıstırebılmemız ıcın bızım saglıgımzın yerınde olması gerekevet bi mucıze ama inan beynın senı ele gecırıyo sen düşünmıcem dedıkce yerlesıyo kafama .ilk 3 ay cok cektm ılac kullanmamak içn dırendm yendm 3 4 aydr ıyıydm unutmustm hatta cesaretm bıle gelmıstı dogururm dıyodm şimdi gene basladı inş geceer ya birileriyle paylasınca rahatlym gene burda kımsem yokkı esımde hep işte
RüyA bense bugün nişanlanıyodum biriyle ama sonra attım yüzüğü çok garipti tövbe tövbe dedîm
evet bi mucıze ama inan beynın senı ele gecırıyo sen düşünmıcem dedıkce yerlesıyo kafama .ilk 3 ay cok cektm ılac kullanmamak içn dırendm yendm 3 4 aydr ıyıydm unutmustm hatta cesaretm bıle gelmıstı dogururm dıyodm şimdi gene basladı inş geceer ya birileriyle paylasınca rahatlym gene burda kımsem yokkı esımde hep işte
aynen canım yaa sankı yaptıgı bıseymıs gıbı bıde cıkmıs anlatıyor ben hıc normal hamılelr gıb olmadım calsıtım suslendım bılmem ne salak dokuz ay boyunca beklıyoruz bız gunlerı sayıyoruz aramızda yıllarca bekleyenler var hayırlısıyla bı kucagımıza alsak dıye dualar edıyoruz elın salagı cıkmıs hala makyaj boya dıyor
cevremde cok var hepsı cok memnunlar bende onlardan cesaret alıyrm 10 tane olsa gene dogururm dıyolar bılmyrm yasayanlara sorcz artk bıde ben panık ataklr grubunada üyeym orda benm gıbı panıklı hamıleler var bazıları dogudu korktgumz gıbı olmadı cok rahat gectı dedıler
Offf kizlar sol disim felaket agriyor önerebileceginiz birsey varmi suanda buz torbasi koydum ama yok fayda etmiyor yarin sabahtan doktora gitmem gerek ama bugün idare etmek icin yapabilecegim birsey varmi bekliyorum Yorumlarinizi
Öyle canım. Kimisi hamileliğin, doğumun, anneliğin ne kadar guzel, kutsal ve ozel olduğunu anlayamiyor. Yazık ona.
ben epidural istemiyorum bakalım cesaretliyim biraz normal sancısını çeke çeke istiyorumda istemekle olmuyo işte bellimi olur son an da sezeryan olur belki herşeye razıyım benVallah bizde de benim taraf hep renkli bende mavi, esimin tarafta da renkli var ama esim kahve :) bakalım artık kime benzeyecek. Hayırlısı olsun insallah.
Epidural tehlikeli mı kızlar ya. Herkes birsey söylüyor. Allah korusu felç kalma ihtimali var diye. İnsan da çekiniyor. Normal olursa epiduralsiz olması iyi de sezeryan da epidural olursa hemen çocuğunu görürsün o guzel olur. Ama insan da korkuyor.
ben hamileligime inanmamıştımki kondurayı bile reddediodumÖyle canım çok bekledik bu günleri. Hamileliği bile hayal edemiyordum artık. Sanki imkansız gibiydi.
Ay bende rüyamda bugun pampers numune paketlerini gördüm hediye gelmis :))
Offf kizlar sol disim felaket agriyor önerebileceginiz birsey varmi suanda buz torbasi koydum ama yok fayda etmiyor yarin sabahtan doktora gitmem gerek ama bugün idare etmek icin yapabilecegim birsey varmi bekliyorum Yorumlarinizi
Offf kizlar sol disim felaket agriyor önerebileceginiz birsey varmi suanda buz torbasi koydum ama yok fayda etmiyor yarin sabahtan doktora gitmem gerek ama bugün idare etmek icin yapabilecegim birsey varmi bekliyorum Yorumlarinizi[/QUOTE
Busracım cok gecmıs olsunn tuzlu gargara ıyı gelebılır canım bı dene ıstersen
geçmiş olsun tuzlu su ile gargara en zararsızı bu şimdilik birde varsa tane karanfil tut ağzında
ben epidural istemiyorum bakalım cesaretliyim biraz normal sancısını çeke çeke istiyorumda istemekle olmuyo işte bellimi olur son an da sezeryan olur belki herşeye razıyım ben
ben hamileligime inanmamıştımki kondurayı bile reddediodum
çok geçmiş olsun canım valla bilgim yok parol al istersen bitane
Canım dış ağrısı zordur. Benim de bi ara ağrıdı ama simdi iyim cok sukur. Ama ne yapılırsın bilemiyorum. Ben bebek asırını içmiştim bir tane zaten kan sulandirici olarak kullanıyordum. Biraz iyi geliyordu ama baska birsey bilmiyorum.
Offf kizlar sol disim felaket agriyor önerebileceginiz birsey varmi suanda buz torbasi koydum ama yok fayda etmiyor yarin sabahtan doktora gitmem gerek ama bugün idare etmek icin yapabilecegim birsey varmi bekliyorum Yorumlarinizi[/QUOTE
Busracım cok gecmıs olsunn tuzlu gargara ıyı gelebılır canım bı dene ıstersen
Cok cok cok sagolun canlarimbu dis agrisi cok kötü birsey ama tuzlu gargarayi deniyecegim insaallah faydasi olur
Öyle canım Allah'ın varliginin büyüklüğünün kanıtı. Ve dediğin gibi her dogum hamilelik bir mucize. İnsanin icinde bir canlı yetişiyor, kıpırdiyir. Üstelik suyun içinde. Ne büyük bir mucize.haklısın canım dunyada mılyonlarca kadın dogum yapıyoor ama bu dogumların her bırı bı mucıze bence su anda onun karnımda olması hareket etmesı hepsı bır mucıze ve rabbımın ne kadar buyuk oldugununda bı kanıtı daha bunu anlamayan ınsanlara acıyorumm bende
ben epidural istemiyorum bakalım cesaretliyim biraz normal sancısını çeke çeke istiyorumda istemekle olmuyo işte bellimi olur son an da sezeryan olur belki herşeye razıyım ben
ben hamileligime inanmamıştımki kondurayı bile reddediodum
çok geçmiş olsun canım valla bilgim yok parol al istersen bitane
slm kızlar nasılsınız sizden bir isteğim var
kızıma isim bulamadım bu konu da yardımcı olun lütfen yeni isimlerden anlamı güzel bir isim arıyorum
Öyle canım Allah'ın varliginin büyüklüğünün kanıtı. Ve dediğin gibi her dogum hamilelik bir mucize. İnsanin icinde bir canlı yetişiyor, kıpırdiyir. Üstelik suyun içinde. Ne büyük bir mucize.
Dediğin gibi istemekle olmuyor. O gun geldimi göreceğiz hepimiz nasıl olacağını. Hayırlısı olsun insallah hepimiz icin.
Bende tup bebek olunca esimle kan testine gittik, sonucu pozitif gördük testte ama şaşkındim güldüm sevindim ama bir garip oldum.
Normalde ben mutluluktan ağlarım diye hep hayal ediyordum o anları. Cok sulu goz olmustum son yillarda. Ama sanki dondum bi garipti :)
geçmiş olsun panikli seni iyi anlıyorum bende de pa ve okb var malesef ama çok şükür hamileliğim boyunca hiç olmadı kafanı rahatlatacak şeyler yapmalasın öncelikle sıkıntılı tv programları 3. sayfa haberleri falan bunlardan uzak dur, olumlu düşündükçe bir müddet sonra bu yaşam biçimi haline geliyor.bilinçaltımız herşeyi gerçek sanar ne okursak ne duyarsak bilinç altı bunu kaydeder ve unutmaz mesela kışın gözlerini kapat ve güneş kremi kokla hemen böyle denize gittiğin günler falan bi an aklına gelir işte sen sürekli beynini olumlamalarla doldur mesela sabah uyandığında hergün bunu tekrarla çok mutluyum çok sağlıklıyım panik atak diye birşey yok de ilk başta saçma gelicek ama bunu hergün yap bilinçaltını inandır buna bir müddet sonra yok olup gidicek bu panik atak emin ol
benim normal olduda eşim hissetmiş test almış gelmiş yap dedi yapmadım dedim ya kondurmaktan bile vazgeçmiştim artık ogün gün boyunca agladım ben
zümra ismi benim çok hoşuma gidiyo canım
ne mutlu sonunda mutlu son var olsn arkdslar ben herseyn vaktı saatı oldgna inanyrm allah yazdysa oluyo benm kızmla arası 6 yas hatta dogana kadar 7 olck bir türlü hastlkıtan cesaret edmydm eşmle istdk olsn bıtane daha dıye 2ay hemen kaldm aslında dıym demekkı allah alnımıza yazdı bide degısık bu nebılym hala alışamdm erkek annesı olmaya kıza cok alışmştm bıde bızde 3 kız kardesz şimdi erkek cok farklı bır duygu hayırlısıyla dogsunlar
çok sağol canım doktora perşembe gidicem ama nette araştırdım hemoroid ilaçları kullanılmıyormuş gebelik döneminde sıcak suya oturma gibi yöntemler iyiymiş ama o da tehlikeli geldi bana rahimi falan gevşetir bide bakalım inş geçer Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?