2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım kendını sartlam yokmus gıbı davran dusunmemeye calıs hepımzın boyle donemlerı oldu hepımızın bu bebekler gelmeden once bır suru sıkntısı vardı bak ezıne 7 yıl beklemıs sezınde tek basına onunda kımsesı yok bende aynı benımde kımsem yok ve ben bebek de dusunmuyordum bu bebegın benım saglıgımda dusunce yapımda ne kadar etkılı oldugunu bılemezsın senın bu ıkıncı bebegın kıymetını bıl ve hıc bende atak var felan dıye konusma bıle daha nıce hastalıklar var rabbım beterınden korusun senı evlatlarına bagıslasın saglıklı aklı basında evlatlar yetıstırebılmemız ıcın bızım saglıgımzın yerınde olması gerek
RüyA bense bugün nişanlanıyodum biriyle ama sonra attım yüzüğü çok garipti tövbe tövbe dedîm

sezinnn toton acıkk kalmıssss canımmm

geçmiş olsun panikli seni iyi anlıyorum bende de pa ve okb var malesef ama çok şükür hamileliğim boyunca hiç olmadı kafanı rahatlatacak şeyler yapmalasın öncelikle sıkıntılı tv programları 3. sayfa haberleri falan bunlardan uzak dur, olumlu düşündükçe bir müddet sonra bu yaşam biçimi haline geliyor.bilinçaltımız herşeyi gerçek sanar ne okursak ne duyarsak bilinç altı bunu kaydeder ve unutmaz mesela kışın gözlerini kapat ve güneş kremi kokla hemen böyle denize gittiğin günler falan bi an aklına gelir işte sen sürekli beynini olumlamalarla doldur mesela sabah uyandığında hergün bunu tekrarla çok mutluyum çok sağlıklıyım panik atak diye birşey yok de ilk başta saçma gelicek ama bunu hergün yap bilinçaltını inandır buna bir müddet sonra yok olup gidicek bu panik atak emin ol

Öyle canım. Kimisi hamileliğin, doğumun, anneliğin ne kadar guzel, kutsal ve ozel olduğunu anlayamiyor. Yazık ona.

Offf kizlar sol disim felaket agriyor önerebileceginiz birsey varmi suanda buz torbasi koydum ama yok fayda etmiyor yarin sabahtan doktora gitmem gerek ama bugün idare etmek icin yapabilecegim birsey varmi bekliyorum Yorumlarinizi

İnsallah kolay geçer hepimiz icin canım.

Offf kizlar sol disim felaket agriyor önerebileceginiz birsey varmi suanda buz torbasi koydum ama yok fayda etmiyor yarin sabahtan doktora gitmem gerek ama bugün idare etmek icin yapabilecegim birsey varmi bekliyorum Yorumlarinizi

geçmiş olsun tuzlu su ile gargara en zararsızı bu şimdilik birde varsa tane karanfil tut ağzında

Öyle canım. Kimisi hamileliğin, doğumun, anneliğin ne kadar guzel, kutsal ve ozel olduğunu anlayamiyor. Yazık ona.

haklısın canım dunyada mılyonlarca kadın dogum yapıyoor ama bu dogumların her bırı bı mucıze bence su anda onun karnımda olması hareket etmesı hepsı bır mucıze ve rabbımın ne kadar buyuk oldugununda bı kanıtı daha bunu anlamayan ınsanlara acıyorumm bende

ben epidural istemiyorum bakalım cesaretliyim biraz normal sancısını çeke çeke istiyorumda istemekle olmuyo işte bellimi olur son an da sezeryan olur belki herşeye razıyım ben
Öyle canım çok bekledik bu günleri. Hamileliği bile hayal edemiyordum artık. Sanki imkansız gibiydi.

Ay bende rüyamda bugun pampers numune paketlerini gördüm hediye gelmis :))
ben hamileligime inanmamıştımki kondurayı bile reddediodum

çok geçmiş olsun canım valla bilgim yok parol al istersen bitane

Canım dış ağrısı zordur. Benim de bi ara ağrıdı ama simdi iyim cok sukur. Ama ne yapılırsın bilemiyorum. Ben bebek aspırını içmiştim bir tane zaten kan sulandirici olarak kullanıyordum. Biraz iyi geliyordu ama baska birsey bilmiyorum.

Son düzenleme:

slm kızlar nasılsınız sizden bir isteğim var
kızıma isim bulamadım bu konu da yardımcı olun lütfen yeni isimlerden anlamı güzel bir isim arıyorum

geçmiş olsun tuzlu su ile gargara en zararsızı bu şimdilik birde varsa tane karanfil tut ağzında

Öyle canım Allah'ın varliginin büyüklüğünün kanıtı. Ve dediğin gibi her dogum hamilelik bir mucize. İnsanin icinde bir canlı yetişiyor, kıpırdiyir. Üstelik suyun içinde. Ne büyük bir mucize.

Dediğin gibi istemekle olmuyor. O gun geldimi göreceğiz hepimiz nasıl olacağını. Hayırlısı olsun insallah hepimiz icin.

Bende tup bebek olunca esimle kan testine gittik, sonucu pozitif gördük testte ama şaşkındim güldüm sevindim ama bir garip oldum.
Normalde ben mutluluktan ağlarım diye hep hayal ediyordum o anları. Cok sulu goz olmustum son yillarda. Ama sanki dondum bi garipti :)

benim normal olduda eşim hissetmiş test almış gelmiş yap dedi yapmadım dedim ya kondurmaktan bile vazgeçmiştim artık ogün gün boyunca agladım ben

inş canm ya yasamayan bılemez gercekten olumlu düşünmeye calısym amaan sımdı herseyn caresı var dıyom allah ne yazdysa o olur dıyom artk neyapalım ya gecen bacagmda cok hafıf sıslıkler grdm ama damarda ayagını bükünce daha ıyı bellı oluyo 1 2 defada tansıynm cıktı ya gecendede okudm yuksek tansıyon ayaklarda şişlik olur falan dıye tehlıkelı ya tansıyon onu taktım ondan gene basladı ataklar ama dogumdan öncede vardı ben ozamann pek cıddıye almamıstm nebıleym elımde aygmda şişme falan yok hala yuzuklerımı falan takıyom ama bılmym takıntılıym işte aman kendım yazıym kendm oynuym işte

benim normal olduda eşim hissetmiş test almış gelmiş yap dedi yapmadım dedim ya kondurmaktan bile vazgeçmiştim artık ogün gün boyunca agladım ben

ne mutlu sonunda mutlu son var olsn arkdslar ben herseyn vaktı saatı oldgna inanyrm allah yazdysa oluyo benm kızmla arası 6 yas hatta dogana kadar 7 olck bir türlü hastlkıtan cesaret edmydm eşmle istdk olsn bıtane daha dıye 2ay hemen kaldm aslında dıym demekkı allah alnımıza yazdı bide degısık bu nebılym hala alışamdm erkek annesı olmaya kıza cok alışmştm bıde bızde 3 kız kardesz şimdi erkek cok farklı bır duygu hayırlısıyla dogsunlar

ewet canım rabbim şimdi uygun görmüş demekki hayırlısıyla mutlulukla huzurla saglıkla gelsinler inşallah

tatlım ben doğumdan sonra yasadım kı sezeryan olduğum halde dr um kan ılacını kestı hersey normale dondu ama fenaaa bısey ılk onlem kabız olmamamk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…