rabbım ısteyen kıymetını bılecek herkese nasıp etsınn inş
ben normal dogumda sonra olmustm hemoroıd dogumda zorlanmadan oluyomus dok dedı sıcak suya oturmustm ılacala falan gecmıstı ama hamıleyken olmaztatlım ben doğumdan sonra yasadım kı sezeryan olduğum halde dr um kan ılacını kestı hersey normale dondu ama fenaaa bısey ılk onlem kabız olmamamk
merhaba cnm bende sakaryadanım
Allahın ıznı ıle sağlıkla kucağına alıcaksın bebegını ınsalla benden once sezeryan agıren bı bayan vardı oda panık atak hastası olduğu ıcın dr muzla sezeryana karar vermısler genel anestesısı altında cok rahat gecırdı doğumu ıkı günde hastanede kaldık baya sohpet etme sansımız olu gecırdıgı doğumdan oldukça mutluydu
hatt bebegı ılk 5 dk a aglamamıs epudural yada normal doğum olsa aatak gecırebılırdım ıyıkı genel oldu dedı
onun dışında burda nıll dıye arkadaşımız vardı bebısıde bıraz baktırıyor panıkatagına ılac gıbı geldı
bu arada benımde 6.5 yasında kızım var yas farkı bızım ıcın avantaj oldu ınslla sızınde aynı sekılde olur
ayy cok saol canım umut ışıgı oldun valla bana bende inş saglıklı alırm bebegımı kucagıma bebiş olunca gecer dıyom bende yas farkı derken benm içn bu sene zor geccek bıraz kızm bırncı sınıfa baslıck bıde bırazck kıskanclıkta var şimdi bile kardesıme 2tane aldn banada 2 tane kıyaft al dıyo bılmym napcm alışıck zamnla allahtan öglencı olck 1de gıdp 7de gelck okuldn gelıncede onun dersı falan bende panıkatagı dusunmeye fırsat kalmaz öyle umuyorm sakaryann neresndensn
ay ewet ya böyle muhabbetler bizdede geçio çok zevkli ya
ewet biraz komikmiş :) dişleri bile çıkmış :) hiç belli olmaz göz rengi canım. biz yüzde yüz renkli bekliyoruz ama oglum süpriz yapabilir ben yeşil gözlüyüm eşim ela iki tarafta renkli gözlüler çok bakalım
ay ewet ya böyle muhabbetler bizdede geçio çok zevkli ya
ewet biraz komikmiş :) dişleri bile çıkmış :) hiç belli olmaz göz rengi canım. biz yüzde yüz renkli bekliyoruz ama oglum süpriz yapabilir ben yeşil gözlüyüm eşim ela iki tarafta renkli gözlüler çok bakalım
benim normal olduda eşim hissetmiş test almış gelmiş yap dedi yapmadım dedim ya kondurmaktan bile vazgeçmiştim artık ogün gün boyunca agladım ben
ne mutlu sonunda mutlu son var olsn arkdslar ben herseyn vaktı saatı oldgna inanyrm allah yazdysa oluyo benm kızmla arası 6 yas hatta dogana kadar 7 olck bir türlü hastlkıtan cesaret edmydm eşmle istdk olsn bıtane daha dıye 2ay hemen kaldm aslında dıym demekkı allah alnımıza yazdı bide degısık bu nebılym hala alışamdm erkek annesı olmaya kıza cok alışmştm bıde bızde 3 kız kardesz şimdi erkek cok farklı bır duygu hayırlısıyla dogsunlar
ah tatlım bızım kızda 1 e bslıcak 2007 dogumlu ama oglum nerdeyse yasında olucak artık onada kıta defter vb alıcaz sanırım
bu sene kızım anaokulundaydı tum gun tek cocuk gelıncede prensesle ılgılendım ıyı oldu hıc kıskanclık yapmdı
ınsalla senın kızda yapmaz yogun tempoda ınan atak kaybolup gıdıcek
bugun bı soz duydum cok hoslandım
ılk cocukta annelıgı ogrendım ıkıncıde yasıyorum...
ıkıncı cocuk cok daha rahat buyuyo
hangı dr a gıdıyorsun dogum seklı hakkınd konustunuzmu
ben yenı erenler beledıyesı tarafında oturuyorum ya sen
rabbım ısteyen kıymetını bılecek herkese nasıp etsınn inş
inş canm ya bende öyle dıym benmde ana sınıfına gttı şimdi 1e gıtck ben sinan zorsuya gıdym bastan berı cok memnunum ama dogumevınn dok ben serdıvan tarafta oturym adatıptan ilerde inş rahat buyutrm bazen dıyom nasıl buyutcem duye ama allah yardm eder dogum seklını daha konusmadk daha 2ay var ya doguma bu gıdıste sorcam bakıym ne dıcek senn dok kımdı
aynen canımEvet Ezine gerçekten komikti :) hayırlısıyla sağlıklı olsun da kaşı gözü hiç önemli değil..
hayırlısı olsunayy ayy benımde öyle ben yeşil gözluyum eşim ela bakalım bızımkı ne renk olcak herkes renklı dıyo ama
Canım insan o kadar yıldan sonra konduramaz tabii. Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu. Gercekten cok guzel birsey. Beklemek çok zor oldu ama sonunda Allah nasip etti cok sukur.
Senin yaşın kac canım?
Kızlar ne benım ne esımın gozlerı renklı degıl fakat oglumun boncuk gıbı mavı gozlerı var cok enteresan ben degısır desemde dr muz degısmez dıyo benım babannemın gozlerı mavıydı onamı cektı bılmıyorum gozler renklı degılse bıle anne babanın olabılıyo
aynen canım
hayırlısı olsun
amin canım rabbim hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin
benim yaşım 29 canım
dün akşam eve gidince çektim bunu kızlar şortumu falan görmezden gelin artıkın ev halisiEki Görüntüle 759705
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?