Bizde geldik oğluşumla ....ama geçmişe bakıp hemen geliyoruz...
bizde geldik oğluşumla ....ama geçmişe bakıp hemen geliyoruz...
dr undan memnun olman cok guzel cnm ınsan guven duyuyor senın durumundan olayı sezeryan ıle dogum yapma sansın var dr unun onayındn gecersen
demek adatıpın orda oturuyorsun cnm 1.5 senedır her ay ordayız:)
benım dr um adatıp sevgı damar kucuk azay kızımdan berı kendısıne gıdıyorum cok memnunum
cocuk dr uda oraya devam sık sık ordayım anlayacagın
ılk dogumun nasıldı
Hosgeldin Serap, bende bir çıkayım da gullac yaprakları ve süt alayım. Aksama annemlere davetliyiz gullac yapıp götüreyim
senin yaş kaçtı. 22 yaşında evlendim evlendigim ilk 3 sene 3 kaybım oldu aradaki 4 sene tedavilere ragmen olmadı yaza bıramıştık tüp bebek için para biriktirioduk rabbim nasip etti bize çok yıllık evli olunca haliyle istiosunYaşın ideal bence canım. Erken evlenince daha erken olsa diye düşünmüş olabilirsin belki ama ben hep 29umda anne olmayı hayal etmiştim :)
aynen tatlım ve bebekler o kadar cok degısıyokı sasıp kalıcaksınız benım ogşum ınanılmaz degıstı
farka bakarmısınız
Eki Görüntüle 761129 Eki Görüntüle 761130
serap cok uzun zamsn olmus rastlamayalı masalla kocaman olmusssunuz oglun olucak he hayırlı olsun cnm ben sılkelette kalmısım
hoşbulduk kuzu...bak benim aklıma da düşürdün şimdi güllacı...
hos geldın canım nerde kaldın
Sende yap Serapcim... Yapimi cok kolay sonucta... Yapamayanlarda kocalarindan istesin hemenBi kosu alip gelsinler
senin yaş kaçtı. 22 yaşında evlendim evlendigim ilk 3 sene 3 kaybım oldu aradaki 4 sene tedavilere ragmen olmadı yaza bıramıştık tüp bebek için para biriktirioduk rabbim nasip etti bize çok yıllık evli olunca haliyle istiosun
hoşgeldin canım
Ben 33 yasindayim canim. Bende 27 de evlendim. Bastan korunduk sonrada olmadi. Esim dra gitmedi once, uzadikca uzadi. Asilama oldu arada ama tutmadi cunku esimde problem vardi. Sonunda tup bebege karar verdik ilkinde oldu cok sukur.
Allah istedikten sonra kendiliginden bile veriyor. Bazen bende diyorum vakti simdiyeymis. Belki de tedavi olmasak o ay yine hamile kalirdim. Cunku ne kadar ugrassan da olmadi mi olmuyor, olacagi varsa da her sekilde oluyor.
evde yufka yok kuzu...çıkmaya üşeniyorum..çok sıcak hava...
Neyse bak bu günlere geldik. İlacla da iğneyle de olsa. İnsallah kucağımıza da aldık mıewet canım belkide bizde 2 kere aşılama yaptırdık olmamıştı bu yaz tüp bebek düşünüoduk işte
bende kan pıhtılaşmasından başka sorun yoktu hamile kaldıktan sonra tadını bile çıkaramadım hemen doktor ve ilaç ignelere başladım halen devam
2 gündür telefondan giriyorum hiç konsantre olamadım tekrar laptopun başına gctım ama bundada çok belım aağrıyooo off telden hiç bişey anlaşılmıyoo bişey takıp bıle edemedım buyut kuçultbi yere basıyosun başka yerı acıyo dokununca
bu arada ekım annelerı baya çilekeşmiş
Neyse bak bu günlere geldik. İlacla da iğneyle de olsa. İnsallah kucağımıza da aldık mı
Bende hep cepten giriyorum canım. Ama yazılar benim hep aynı boyut yani okunacak sekilde. Fakat cepten girince resimleri bazen göremiyorum. Su alttaki hamilelik takvimi çıkmıyor. O kötü oluyor iste. Bilgisayar basında bende cok sıkılıyorum belim ağrıyor birde cok sıcak oluyor makine ısındıkca. Eski birsey benim bilgisayar. Sıcak hava üflüyor zamanla. Dayanamıyorum.
Ama cepten hem yatıyorum hem yazıyorum
Ekim anneleri dediğin gibi cok çile çekmiş. Seninde öyleydi.
kızlar 20 li haftaların sonuna gelmişiz bile herkes 29 da ne guzelllllll bende 2 gun sonra inş.. gelsın 30 lar kım korkarki doğumdan :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?