2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl kızlar bişey sorucam ben 26 haftalık hamileyim ben şimdi kaç aylık hamileyim?ya soranlara hafta olarak söylüyorum bana kaç aylıksın diyolar ben kaç aylık hamile oluyorum

:) sadecik 6 aylıksın canım ama bu konuda pek çok tartışma yaşadık bız burda 28. haftamdayım 7 ye gırdım dıyorum hwerkes ben anlamam hafta kaç aylıksın dıyolar bende senın gıbı aklıma gelenı dıyorum

Gercekten de bitiyor 20ler...
Ne korkacağız kuzum şimdiye kadar kac milyar kadın dogum yapmış biz mı korkacağız :))

bende öyle avutuyom kendımı 14 yaşında kocaya kaça kızlar bıl doğuruyo köylüsü kentlisi herkes doğuruyo ben mı korkcam dıyorum ama bılmedıgım bır sey ya tırsıyorum laf aramızada :18::18:

Nasıl regl oldun canım yaa? Cok enteresan. Hamileliğin ilk dönemlerinde üstüne görme diye duymuştum ama ileriki aşamada duymamıştım.

canım kanaman olmuş olmasın bir doktora gitseydin merak ettim bak şimdi .......hamişken regl olunmaz diye biliyorum ...hayırdır inşllah

canım kanaman olmuş olmasın bir doktora gitseydin merak ettim bak şimdi .......hamişken regl olunmaz diye biliyorum ...hayırdır inşllah

arkadaşlar egl, oldum yazan arkdaş hamıle değil hamıle olmak isteyen bır anne adayı anladıgım kadarıyla bır ayda 2 kere reglı oldum yazmıştı hatrlıyorummm karıştırdınız

kızlar 20 li haftaların sonuna gelmişiz bile herkes 29 da ne guzelllllll bende 2 gun sonra inş.. gelsın 30 lar kım korkarki doğumdan :18::18::18:
geldik canım bizde 30lara korkmakta ne demek ben öle bişi bilmiorum

valla canım şimdi bu konu karmakarışık bi ara bu konu baya olay olmuştu burda:)) ama sonuç olarak 6 ayın bitti senin benimde 6 buçuk bitti

geldik canım bizde 30lara korkmakta ne demek ben öle bişi bilmiorum

valla canım şimdi bu konu karmakarışık bi ara bu konu baya olay olmuştu burda:)) ama sonuç olarak 6 ayın bitti senin benimde 6 buçuk bitti

evet ezınecım guzel dedın 6 bucuk bıttı yanı 7nin içindesin değil mi

arkadaşlar egl, oldum yazan arkdaş hamıle değil hamıle olmak isteyen bır anne adayı anladıgım kadarıyla bır ayda 2 kere reglı oldum yazmıştı hatrlıyorummm karıştırdınız

canım yazn jasemin sen değil misin ?????*hamiş takvimi var anlamadım şimdi nereyi karıştırdım ki:18::18:

E biraz korku olacak tabii :) bende de bazen olmuyor degil. Düşününce nasıl olacak bu is diyor insan. Ama olur kolaycana insallah

Olabilir canım. Buraya yazınca öyle bende onu regl sanmıştım.

Bu arada o ay hafta meselesi cok konu oluyor :))
Bende 4 Ocak'ta regl olmuştum. Hep ayın 4ünden 4üne doluyor iste benim aylar. 4 Ağustos'ta 7 yi dolduracağım doyurum. Su an da 6 buçuk diyorum yada 6 buçuğu geçtim diyorum.

bende onlardan biri sayılırım canım ama bebeişim yok maalesef...

Bu arada canım ben sana yazmışim bunu.
Aşağıya kopyaladım senin metni.

[QUOTE: rose3507 kullanıcısından alıntı
evet canım topik sakin ... tatil ramazan derken ....Allah iyilik versin canım ben de niyetliyim ellerim titrior zor yazıyorum vallahi...ilacımı içmeyi unutmuşum sahurda zor geçiyor bugün....
ben de bu ay iki kez regl oldum hiç olmamıştı böyle .../QUOTE]

Sen regl olmadın mı? Hamile degil mısın sen?
Karıştı konular :))

Son düzenleme:

evet konular karıştı canım ....ben hamile değilim evlendiğim ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadı bebeğim ama bu ay ilk defa 2 kere regl oldum canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…