2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet konular karıştı canım ....ben hamile değilim evlendiğim ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadı bebeğim ama bu ay ilk defa 2 kere regl oldum canım ....

Simdi oturdu konu yerli yerine :)
Tekrardan olur insallah canım. Hiç merak etme. Daha yaşın da küçük. Bizler de çok bekledik ama vakti şimdiymis. 33 yasında olacağım anne Allah izin verirse.

oooo cicim çok kuckmüşsn daha hem dur daha hemen olur bebegın kaç yıllık evlısın

6 yıl 9 ay canım ... evet küçüğüm kocişimi çok sevdiğimden kaçtım eşimle aramızda baya yaş farkı var ama hiç bir zaman sorun etmedik bunu ...18 19 yaş filan ....ruh halimiz aynı

Dogru dogru. Ben rose'a yazıyorum neden oldun acaba diye. O da ben oldum sanmış, o da bana soruyor neden oluyor diye
Ama toparladık konuyu :))

:92: :26::26::26:şukur yarabbım ben rose un oldugunu unuttum dıyorumkı hamıle olmayan bırı yazdı dıyorum oda rose du ama ıınız bırbırıne yazınca anlatamadım ama anlaışıldı merkez

QUOTE=ezine;31264068]baya erken evlenmişsin sen canım[/QUOTE]

evet canım haklısın ...

Dogru dogru. Ben rose'a yazıyorum neden oldun acaba diye. O da ben oldum sanmış, o da bana soruyor neden oluyor diye
Ama toparladık konuyu :))

evet canım toparladık ......

oğluşum coştu zaten bugün...kuduruyo resmen içeride...güllacıda yedi mi tamamdır... kim tutar bizi...
Oh oh maasallah. Aksama coşar artık :))
ömrümde hiç güllaç yemedim ...
Ben ilk yediğimde çok sevmemiştim. Simdi bayılıyorum.
6 yıl 9 ay canım ... evet küçüğüm kocişimi çok sevdiğimden kaçtım eşimle aramızda baya yaş farkı var ama hiç bir zaman sorun etmedik bunu ...18 19 yaş filan ....ruh halimiz aynı

Canım su an 21 yasında ve 6 yıllık evli mısın???

Bu arada kızlar ben çıkıyorum. Anneme gideceğiz iftara. Otda girersem arada cepten bakar belki de yazarım.
İyi iftarlar hepinize.

mutluysanız yaşın ne önemi var bebekde olurda mutlulugunuz taçlanır ınşallah

:92: :26::26::26:şukur yarabbım ben rose un oldugunu unuttum dıyorumkı hamıle olmayan bırı yazdı dıyorum oda rose du ama ıınız bırbırıne yazınca anlatamadım ama anlaışıldı merkez

hadi geçmiş olsun canlarım ..... yumurtlama zamanında bel ağrısı yaşayan oldu mu birde kasık benim çok ağrıyor 24 ünde yumurtlama günüm hesabıma göre ......

şimdiden afiyet olsun canım annen döktürmüştür şimdi ohhhh

mutluysanız bi sorun olmaz rabbim en kısa zamanda bide bebek nasip etsin inşallah tam olsun

oğluşum coştu zaten bugün...kuduruyo resmen içeride...güllacıda yedi mi tamamdır... kim tutar bizi...

oh ohh bayram ediceksiniz bugün analı oğullu maşallah sizeç....

kendine cici bak Allaha emanet ol canım ....iyi iftarlafr ne güzel ailece yeyin bakalım ...

mutluysanız yaşın ne önemi var bebekde olurda mutlulugunuz taçlanır ınşallah

evet canım hayatımda mutlu olmadığım kadar mutluyum onunla ...inşallah canım inşallah

şimdilik köpişimle yetiniyorum ne yapayım yalnız olsam ölürüm kahrımdan ...

benim bu topikte olmamdan rahatsızsanız gidebilirim kırılmam yani....

Çıkmadan yazayım dedim.
Sagolun arkadaslar. Annem dokturmustur simdi dediğiniz gibi :))
Kardeşim ve eşi de orda olacak. Ailecek iftarlar guzel oluyor.

Rose o halde 14unde kaçtın demek :)
Mutlu olman onemli. Mutluymussun da.
Olur insallah bebeğiniz de. Daha cok gencsin. Ama erken evlendiğin icin istiyorsunuzdur tabii bebek. Ama takma sakın kafana. Herseyin vakti zamanı geldi mı oluyor.

Son düzenleme:

evet ne kadar kalabalık o kadar güzel olu ramazanı o yüzden severim ama ben tek başıma açıyorum orucumu gurbetteyim mlesef...
bugünlerin değerini bil canım ...
kafama takmamaya çalııyorum polikistik over sendromluyum zayıflamaya calıışıyorum iki ayda 9 kilo verdim ramazandan sonra tekrar diyet spor başlayacağım 15 kilo vermem gerek ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…