evet konular karıştı canım ....ben hamile değilim evlendiğim ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadı bebeğim ama bu ay ilk defa 2 kere regl oldum canım ....
ben erken evlendim kaçtım anlamında canım ...21 yaşındayım tatlım ...
jasın rose hamıle sanmış o yuzden reglı olmasına tepkı erıyor dğru mu anlamışım
Ohhh iyi yapmışsın...
Afiyetle yiyin oğluşunla :)
jasın rose hamıle sanmış o yuzden reglı olmasına tepkı erıyor dğru mu anlamışım
ben erken evlendim kaçtım anlamında canım ...21 yaşındayım tatlım ...
oooo cicim çok kuckmüşsn daha hem dur daha hemen olur bebegın kaç yıllık evlısın
Dogru dogru. Ben rose'a yazıyorum neden oldun acaba diye. O da ben oldum sanmış, o da bana soruyor neden oluyor diye
Ama toparladık konuyu :))
Dogru dogru. Ben rose'a yazıyorum neden oldun acaba diye. O da ben oldum sanmış, o da bana soruyor neden oluyor diye
Ama toparladık konuyu :))
Oh oh maasallah. Aksama coşar artık :))oğluşum coştu zaten bugün...kuduruyo resmen içeride...güllacıda yedi mi tamamdır... kim tutar bizi...
Ben ilk yediğimde çok sevmemiştim. Simdi bayılıyorum.ömrümde hiç güllaç yemedim ...
6 yıl 9 ay canım ... evet küçüğüm kocişimi çok sevdiğimden kaçtım eşimle aramızda baya yaş farkı var ama hiç bir zaman sorun etmedik bunu ...18 19 yaş filan ....ruh halimiz aynı
6 yıl 9 ay canım ... evet küçüğüm kocişimi çok sevdiğimden kaçtım eşimle aramızda baya yaş farkı var ama hiç bir zaman sorun etmedik bunu ...18 19 yaş filan ....ruh halimiz aynı
:92: :26::26::26:şukur yarabbım ben rose un oldugunu unuttum dıyorumkı hamıle olmayan bırı yazdı dıyorum oda rose du ama ıınız bırbırıne yazınca anlatamadım ama anlaışıldı merkez
şimdiden afiyet olsun canım annen döktürmüştür şimdi ohhhhOh oh maasallah. Aksama coşar artık :))
Ben ilk yediğimde çok sevmemiştim. Simdi bayılıyorum.
Canım su an 21 yasında ve 6 yıllık evli mısın???
Bu arada kızlar ben çıkıyorum. Anneme gideceğiz iftara. Otda girersem arada cepten bakar belki de yazarım.
İyi iftarlar hepinize.
oğluşum coştu zaten bugün...kuduruyo resmen içeride...güllacıda yedi mi tamamdır... kim tutar bizi...
Oh oh maasallah. Aksama coşar artık :))
Ben ilk yediğimde çok sevmemiştim. Simdi bayılıyorum.
hımm... bende bir ara yapayım bakalım ....
Canım su an 21 yasında ve 6 yıllık evli mısın???
evet canım 3 ay sonra 7 yıl olcak ....
Bu arada kızlar ben çıkıyorum. Anneme gideceğiz iftara. Otda girersem arada cepten bakar belki de yazarım.
İyi iftarlar hepinize.
mutluysanız yaşın ne önemi var bebekde olurda mutlulugunuz taçlanır ınşallah
oh ohh bayram ediceksiniz bugün analı oğullu maşallah sizeç....
kendine cici bak Allaha emanet ol canım ....iyi iftarlafr ne güzel ailece yeyin bakalım ...
evet canım hayatımda mutlu olmadığım kadar mutluyum onunla ...inşallah canım inşallah
Çıkmadan yazayım dedim.
Sagolun arkadaslar. Annem dokturmustur simdi dediğiniz gibi :))
Kardeşim ve eşi de orda olacak. Ailecek iftarlar guzel oluyor.
Rose o halde 14unde kaçtın demek :)
Mutlu olman onemli. Mutluymussun da.
Olur insallah bebeğiniz de. Daha cok gencsin. Ama erken evlendiğin icin istiyorsunuzdur tabii bebek. Ama takma sakın kafana. Herseyin vakti zamanı geldi mı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?