2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
öyle şeymi olur canım sen rahatsan benim için bi problem yok

teşekkür ederim ben tersine mutlu oluyorum sizi böyle görünce üzülmüorum yani ben rahatsız olsam ben giderim girmem ...sizleri sevdim sohbetinizi yani onun için ...loriyi 2 aydır tanıyorum severim ...

iftara yarım saat kaldı birazdan çıkarrım ufaktan yani...sonra gelirim gene inşallah...

topiğinizin sayfası 3000 oluyor maşallah .... kutlama yapıyor musunuz siz ???

benim bu topikte olmamdan rahatsızsanız gidebilirim kırılmam yani....

kız neden rahatsız olucaz bız şimdı ağırlaştık ya bı yazıyoz bı uzanıyoz arada gırıyoz arada wc ye gıdıyoz sayfada atıverıyo bızı hemen yazmazsak sen aramızda dolaşkı sende bebklenıver canım bende yalnız yemek yıyorum eşim ıftardan sonra gelıyo ve bende gurbetteyım

hımm anladım ...afiyet olsun canım ....bende yarım saat sonra orucumu açacağım .....dolaşayım inşallah uğurlu gelirsiniz canım dualarınızı benden esirgemeyi n ne olur hamişin duası kabul olurmuş....benim kocişte 11.30 da geliyor gece bütün gün köpeğiimle evdeyiz...gurbette olmak zor canım anlıyorum seni doğumda gelir ama ilen yanına ...kim duracak yanında ?

rose kaçar iftara 20 dk kaldı annişler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın byby

teşekkür ederim ben tersine mutlu oluyorum sizi böyle görünce üzülmüorum yani ben rahatsız olsam ben giderim girmem ...sizleri sevdim sohbetinizi yani onun için ...loriyi 2 aydır tanıyorum severim ...
rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah dualrım seninle
topiğinizin sayfası 3000 oluyor maşallah .... kutlama yapıyor musunuz siz ???

kendi çapımızda yaparız sanırım bişeyler

Annem gelicek doğumda canım dua ediyoruZ biz burda çünkü Ekim anneleri bebeklerini arayıp bulanlardan tıpkı senın gibi allahım kımseye aratmasın

Ya kızlar sizinde acıkınca eliniz bacsklarınız titriyo mu bende mi oluyo sadece yada ben çok problemli miyim anlamadım:)))

salı gunu seker yuklemem var ve korkuyorum
2 gundur de dısım agrıyor sızde varmı dıs agrısı hersey ust uste geldı 2 gundur de uykum dan korkarak sıcrıyorum
:2::2::2:

Ya kızlar sizinde acıkınca eliniz bacsklarınız titriyo mu bende mi oluyo sadece yada ben çok problemli miyim anlamadım:)))

Oluyo canım gözlerım kararıyo gecen arkadasıma gıttım bebegı olmuştu hedıye aldım oruç değildır Ramazan'da gündüz gıtmıyorum normalde gezmeye kahvaltı yapıp gıtmiştım acıktım orda meyve suyu ve dondurma ıkram ettı sadece bayılcaktım ilk defa gittim bide evine

Annem gelicek doğumda canım dua ediyoruZ biz burda çünkü Ekim anneleri bebeklerini arayıp bulanlardan tıpkı senın gibi allahım kımseye aratmasın

hımm.... iyi bari annenin gelmesi iyi olur...inşallah canım sağol Allah razı olsun sizlerden ...çok zor gerçekten ..

rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah dualrım seninle

amiiiin cannım sağol Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız....

kendi çapımızda yaparız sanırım bişeyler

tamam olur sayfa 3000 olunca aynarız

hım... aman dikkat et canım kendine ...bebeğine

salı gunu seker yuklemem var ve korkuyorum
2 gundur de dısım agrıyor sızde varmı dıs agrısı hersey ust uste geldı 2 gundur de uykum dan korkarak sıcrıyorum
:2::2::2:

Bişey çıkmaz inş.canm bende korkuyordum ama çıkmadı diş problemım çoktu ama hamıle kaldığımdan beri hiç harekete geçemediler ya bu çamaşır astım karnım top gıbi sert oldu hemen

Bişey çıkmaz inş.canm bende korkuyordum ama çıkmadı diş problemım çoktu ama hamıle kaldığımdan beri hiç harekete geçemediler ya bu çamaşır astım karnım top gıbi sert oldu hemen

hamilelikte e çok dişler etkilenirmiş diye biliyorum dikkat edin günde 2 kere en az fırçalayın vallahi ....bu yaşta dişsiz kalmayın ....
bebişin rahatsız olmuştur canım anne otur diyordur sana

bebek alışverişleriniz bitti mi kızlar neler aldınız neler yaptınız bakalım ???eksikleriniz kaldı mı ?

bebek alışverişleriniz bitti mi kızlar neler aldınız neler yaptınız bakalım ???eksikleriniz kaldı mı ?

bayram sonu hepsini tamamlıcam inşallah 29undada bebek odasının siperişini vercez bakalım daha bi kaç kıyafet haricinde bişeyimiz yok

Kizlaar suan hastaneden geliyorum disimi cektiler acaip bi tuhafim bebegime bisey olmaz insaallah dua edin.doktorum bin kere dedi olmaz korkma sen agri cekince aslinda o kötü olur dedi...biz herseyi hamilelik dönemi icin yapiyoruz dedi merak etme dedi ama ne biliyim hep diyolar hamilelikte yasak diye büyükler sizce bisey olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…