bayram sonu hepsini tamamlıcam inşallah 29undada bebek odasının siperişini vercez bakalım daha bi kaç kıyafet haricinde bişeyimiz yok
canımKizlaar suan hastaneden geliyorum disimi cektiler acaip bi tuhafim bebegime bisey olmaz insaallah dua edin.doktorum bin kere dedi olmaz korkma sen agri cekince aslinda o kötü olur dedi...biz herseyi hamilelik dönemi icin yapiyoruz dedi merak etme dedi ama ne biliyim hep diyolar hamilelikte yasak diye büyükler sizce bisey olurmu??
geçmiş olsun canım doktorlar daha iyi bilirler canım bişe olmaz dedilerse bi bildikleri vardır sıkma canını senKizlaar suan hastaneden geliyorum disimi cektiler acaip bi tuhafim bebegime bisey olmaz insaallah dua edin.doktorum bin kere dedi olmaz korkma sen agri cekince aslinda o kötü olur dedi...biz herseyi hamilelik dönemi icin yapiyoruz dedi merak etme dedi ama ne biliyim hep diyolar hamilelikte yasak diye büyükler sizce bisey olurmu??
hoş geldin ezine kısçem hayırlısı olsun bakalım ...olsun acele işe seytan karışır deerler yavaş olsun güzel olsun inşallah .....ne güzel..
3000 oluyoruz hazırlan canım ........
3000 sayfamız hayırlı uğurlu olsun inşallah uğur getirir hepimize
hoşbulduk canım ewet yavaştan aldık biz alışverişi 7 ay olunca alıcaz herşeyini oglumuzun
ewet 3000 olcaz hadi bakalm herkes halaya
7 y olmuş ama canım ....
30.ncu haftam bitince 7 olacak canım daha 7 olmadık
hımmmmmmm ne bilim ben canım hamiş kalmadım o kadar maalesef 2 aycık kalabildim sadece ......
senin nasıl oldu nasıl hamiş kaldın tüp bebekle mi =??vallahi ben hiç bir zaman kaybetmedim her ay reglim gelmesin hamiş olayım diye dua ettim hiç isyan etmedim ama olmadı olmuyor işte.......
canım ben evlendigim gibi hamile kaldım 22 haftalıktı erken dogumla kaybettim kızımı ondan sonra 10 haftalık bi düşük yptım sonrasındada dış gebelik geçirdim sonrasında bütün tahlilleri yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı bekledik olmadı 2 kere aşılama yaptırdık tutmadı artık tüp bebek yaptıralım dedik bu yaz yaptıracaktık para biriktirmeye başladık ama ocakta hamile kalmışım Allahımın mucizesi büyüklügü hamileliği kondurmaktan bile vazgeçmiştim ben herşey yaza odaklıydı tüp bebege ama oglum süpriz yaptı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?