selam anneler... internetten bebek alışverişi yapcam.. önereceğiniz uygu siteler varmı ??? birde bebek kıyafetlerinde hangi markaları önerirsiniz ??
canım lc waıkıkı den küçüklüğümden beri alış veriş yaparım ve ailem yapmıştır ve hep memnun kalmışımdır sen anladın nedemek iistediğimi ....internetten alışveriş yapacaksan eğer günlük indirime giren bir internet sitesi vardı ama aklımda değil aklıma gelirse yazarım birazda n canım .......
Kizlaar suan hastaneden geliyorum disimi cektiler acaip bi tuhafim bebegime bisey olmaz insaallah dua edin.doktorum bin kere dedi olmaz korkma sen agri cekince aslinda o kötü olur dedi...biz herseyi hamilelik dönemi icin yapiyoruz dedi merak etme dedi ama ne biliyim hep diyolar hamilelikte yasak diye büyükler sizce bisey olurmu??
gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsin geçmiş olsun zaman nasip değilmiş demekki.... inşallah bundan sonrası güzel olur senin eşin ve bebeğin için belki debebeklerin demeliyim .... Hakkında hayırlısı buymuş demekki .... çok sevindim ummmadık anda çıka geldi senin oğluş demekki ne güzel vallahi.... İnşallah sağlıklı eli kolu ayağlı düzgün bir evladın olur canım kıymetini bilir inşallah ....ennelik kaddar hayatta güzel bir duygu olduğunu sanmıyorum gerçekten az da olsa Allahım bana bu duyguyu yaşattı yaşattı ama haberim yoktu düşürünce haberim oldu ........
selam anneler... internetten bebek alışverişi yapcam.. önereceğiniz uygu siteler varmı ??? birde bebek kıyafetlerinde hangi markaları önerirsiniz ??
Ya kızlar sizinde acıkınca eliniz bacsklarınız titriyo mu bende mi oluyo sadece yada ben çok problemli miyim anlamadım:)))
Oluyo canım gözlerım kararıyo gecen arkadasıma gıttım bebegı olmuştu hedıye aldım oruç değildır Ramazan'da gündüz gıtmıyorum normalde gezmeye kahvaltı yapıp gıtmiştım acıktım orda meyve suyu ve dondurma ıkram ettı sadece bayılcaktım ilk defa gittim bide evine
Kizlaar suan hastaneden geliyorum disimi cektiler acaip bi tuhafim bebegime bisey olmaz insaallah dua edin.doktorum bin kere dedi olmaz korkma sen agri cekince aslinda o kötü olur dedi...biz herseyi hamilelik dönemi icin yapiyoruz dedi merak etme dedi ama ne biliyim hep diyolar hamilelikte yasak diye büyükler sizce bisey olurmu??
senin nasıl oldu nasıl hamiş kaldın tüp bebekle mi =??vallahi ben hiç bir zaman kaybetmedim her ay reglim gelmesin hamiş olayım diye dua ettim hiç isyan etmedim ama olmadı olmuyor işte.......
Bismillah deyip kepenkleri açayım kızlar....
herkese docaman bir günaydın...
Günaydın kızlar
günaydın kızlar, 2955 te bırakmıştım sayfaları 3000 olmuşsiz bütün gün nettemisiniz beee, haftasonu yapın bi kıyak kendinize , heryerim agrirrrr, totom, kollarım, bacaklarım, parmaklarım,boynum, nedennnn? çünkü pazar günü kocişle temizlik yaptık, evdeki diğer kalan dolaplarda elden geçirildi, raflar silindi ve tektek yerleştirildi, giyilmeyenler/kullanılmayanlar atıldı, ohhh be rahatladım vala, bebişin mobilyalarını sildik bi güzel, aldıklarımızı poşetlerinden çıkarıp dolaplara yerleştirdik en azından yıkarken rahatlık olur, anlıcanız tam gaz ev dip köşe temizlik devam ediyo. Cumartesi kocişin arkasından kalkıp yapçaktım ama bizimki hissetmiş olcakki sakın arkamdan temizlik yapmaya kalkma bozuşuruz, pazar yapıcaz beraber dedi ve derken baya ciddiydi vala kıpırdayamadım cumartesi korkumdan , bende bitek ütü yaptım, yastıkları, mutfak sandalyelerinin kılıflarını falan yıkadım, evde tüller harici yıkancak bişi kalmadı artık, bide halılar yıkamaya verilcek o kadar ama bugün ruh gibiyim, allahtan dün akşam iftara davetliydikte hazır yemeğe gittik, pazar 10,30da başladık akşam 7,30 da bitti kızlar öldüm yorgunluktan ki işin %85 ini kociş yaptı, bide duştan sora saçlarıda kurutmadan çıktım bugün biraz burnum akorrr işallah şifayı kapmayızz
Bismillah deyip kepenkleri açayım kızlar....
herkese docaman bir günaydın...
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın kızlar, 2955 te bırakmıştım sayfaları 3000 olmuşsiz bütün gün nettemisiniz beee, haftasonu yapın bi kıyak kendinize , heryerim agrirrrr, totom, kollarım, bacaklarım, parmaklarım,boynum, nedennnn? çünkü pazar günü kocişle temizlik yaptık, evdeki diğer kalan dolaplarda elden geçirildi, raflar silindi ve tektek yerleştirildi, giyilmeyenler/kullanılmayanlar atıldı, ohhh be rahatladım vala, bebişin mobilyalarını sildik bi güzel, aldıklarımızı poşetlerinden çıkarıp dolaplara yerleştirdik en azından yıkarken rahatlık olur, anlıcanız tam gaz ev dip köşe temizlik devam ediyo. Cumartesi kocişin arkasından kalkıp yapçaktım ama bizimki hissetmiş olcakki sakın arkamdan temizlik yapmaya kalkma bozuşuruz, pazar yapıcaz beraber dedi ve derken baya ciddiydi vala kıpırdayamadım cumartesi korkumdan , bende bitek ütü yaptım, yastıkları, mutfak sandalyelerinin kılıflarını falan yıkadım, evde tüller harici yıkancak bişi kalmadı artık, bide halılar yıkamaya verilcek o kadar ama bugün ruh gibiyim, allahtan dün akşam iftara davetliydikte hazır yemeğe gittik, pazar 10,30da başladık akşam 7,30 da bitti kızlar öldüm yorgunluktan ki işin %85 ini kociş yaptı, bide duştan sora saçlarıda kurutmadan çıktım bugün biraz burnum akorrr işallah şifayı kapmayızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?