2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam anneler... internetten bebek alışverişi yapcam.. önereceğiniz uygu siteler varmı ??? birde bebek kıyafetlerinde hangi markaları önerirsiniz ??

canım lc waıkıkı den küçüklüğümden beri alış veriş yaparım ve ailem yapmıştır ve hep memnun kalmışımdır sen anladın nedemek iistediğimi ....internetten alışveriş yapacaksan eğer günlük indirime giren bir internet sitesi vardı ama aklımda değil aklıma gelirse yazarım birazda n canım .......

bu gün 3 lü zıbın takımı aldım çoook güzeller :))) evet canım çok güzel şeyler va ordada.. aklına gelince söylersen sevinirim...

BüşrM geçmiş olsun güven doktoruna olmaz bişey ılk 3ay tehlıke arz ediyo canım artık sıpan büyüdü

gerçekten çok zor zamanlar geçirdik rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bundan sonra....
rabbim sanada yaşatacak ben eminim sende gelip aramıza bende hamileyimmmmmm diceksin

Canım korkma birşeycik olmaz bebişe sanada cok gecmıs olsun en azından agrıdan kurtulmuşsun.

Yorum yapan canim arkadaslarim cok sagolun insaallahbirsey olmaz bebegime..suan hala kanamam var fazla olmasada var insaallah hemen kesilir cünkü aksam 6dan beri bisey yemedim yani bugün dogru düzgün hic bisey yiyemedim bebegimi ac birakiyormudum gibi hissediyorum acaip bir vicdan azabi kan durunca bitseyler yiyecehim insaalah

Ay Kıyamam sana :) isteyemedin de galiba biraz ekmek arası peynir. Oluyor vallah hepimizde :))

Son düzenleme:

Canım cok gecmis olsun. İnsallah biran once iyileşirsin. Dr birsey olmaz dediyse olmaz insallah. Bizim Dr da cok fazla agri olacağına dişi tedavi etmek daha iyi oluyor demişti. Bende sormuştum daha once.
İnsallah daha iyi olursun.

senin nasıl oldu nasıl hamiş kaldın tüp bebekle mi =??vallahi ben hiç bir zaman kaybetmedim her ay reglim gelmesin hamiş olayım diye dua ettim hiç isyan etmedim ama olmadı olmuyor işte.......

Canım benim de 5 sene olmadı tup bebek yaptık sonunda. Bende her ay bekliyordum hamileyimdir diye. Ama kısmet bu sekildeymis.
Olur vakti gelince. Sende daha gencsin. Aşılama, tup bebek denersiniz.

Bismillah deyip kepenkleri açayım kızlar....

herkese docaman bir günaydın...

Günaydın kızlar

günaydın kızlar, 2955 te bırakmıştım sayfaları 3000 olmuşsiz bütün gün nettemisiniz beee, haftasonu yapın bi kıyak kendinize , heryerim agrirrrr, totom, kollarım, bacaklarım, parmaklarım,boynum, nedennnn? çünkü pazar günü kocişle temizlik yaptık, evdeki diğer kalan dolaplarda elden geçirildi, raflar silindi ve tektek yerleştirildi, giyilmeyenler/kullanılmayanlar atıldı, ohhh be rahatladım vala, bebişin mobilyalarını sildik bi güzel, aldıklarımızı poşetlerinden çıkarıp dolaplara yerleştirdik en azından yıkarken rahatlık olur, anlıcanız tam gaz ev dip köşe temizlik devam ediyo. Cumartesi kocişin arkasından kalkıp yapçaktım ama bizimki hissetmiş olcakki sakın arkamdan temizlik yapmaya kalkma bozuşuruz, pazar yapıcaz beraber dedi ve derken baya ciddiydi vala kıpırdayamadım cumartesi korkumdan, bende bitek ütü yaptım, yastıkları, mutfak sandalyelerinin kılıflarını falan yıkadım, evde tüller harici yıkancak bişi kalmadı artık, bide halılar yıkamaya verilcek o kadar ama bugün ruh gibiyim, allahtan dün akşam iftara davetliydikte hazır yemeğe gittik, pazar 10,30da başladık akşam 7,30 da bitti kızlar öldüm yorgunluktan ki işin %85 ini kociş yaptı, bide duştan sora saçlarıda kurutmadan çıktım bugün biraz burnum akorrr işallah şifayı kapmayızz

Oh mis gb olmuştur evin ama kendini çok fazla yorma canım neyseki kocişler var ALLAH ragzı olsun . Benim de halılar yıkanmaya gıdıcek bu hafta içi çağrırım artık. Aman şifayıda kapma dün de ben kurutmadım kendiliğinden kurudu Saç uzun olunca ister istemez zor oluyor

Bismillah deyip kepenkleri açayım kızlar....

herkese docaman bir günaydın...

Günaydın kızlar

Günaydın kızlarrrrrrrrr

günaydın canlaarrr
cullucan yaptıklarınızı okurken yoruldum inan ellerinize sağlık

şimdi kalkıp bende bismillah diyeceğim işlere canım..ne güzel bitirivermişsin...

günaydın annişler ve bebişler nasılsınız ben pek iyi değilim haftasonu çok güzel dinlendim ama sanırım üşütmüşüm bu sabah mide bulantım vardı ki hala var ee bide pazartesi sendromu var böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…